Kampen har startet.
    Skudd på mål, FC Twente
    Sem Steijn
    Sem Steijn (FC Twente Enschede) avanserer forover på Goffertstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    4'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Mål for FC Twente!
    NEC Nijmegen 0 - 1 FC Twente
    Mål: Sam Lammers
    Målgivende: Sayfallah Ltaief
    Mål! FC Twente Enschede tar ledelsen 0-1 ved Sam Lammers. Flott spill fra Sayfallah Ltaief før målet.
    8'
    FC Twente får tildelt et frispark
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    9'
    Skudd på mål, NEC Nijmegen
    Roberto Gonzalez
    Målsjanse til NEC Nijmegen! Roberto Gonzalez treffer mål, men keeper redder.
    16'
    NEC Nijmegen, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    NEC Nijmegen får tildelt et hjørnespark
    Roberto Gonzalez (NEC Nijmegen) løfter inn en corner fra høyre på Goffertstadion.
    16'
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    I Nijmegen slår Roberto Gonzalez en corner fra høyre.
    19'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    20'
    Dommer Allard Lindhout venter med å sette i gang spillet fordi Youri Regeer ligger nede.
    20'
    FC Twente Enschede slipper å klare seg uten Youri Regeer som kommer tilbake på banen i Nijmegen.
    22'
    Skudd utenfor mål, FC Twente
    Youri Regeer
    FC Twente Enschede angriper, men avslutningen til Youri Regeer går utenfor.
    23'
    NEC Nijmegen får tildelt et frispark
    Kan NEC Nijmegen utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    25'
    Mål for NEC Nijmegen!
    NEC Nijmegen 1 - 1 FC Twente
    Mål: Kodai Sano
    Målgivende: Bart Van Rooij
    Mål! Kodai Sano (NEC Nijmegen) utligner med en heading på Goffertstadion. Bart Van Rooij var nest sist på ballen.
    28'
    Spillet på Goffertstadion er stoppet midlertidig fordi Youri Regeer ligger nede.
    31'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Anass Salah-Eddine
    Ut: Youri Regeer
    Anass Salah-Eddine (FC Twente Enschede) erstatter Youri Regeer som ser ut til å måtte forlate Goffertstadion med en skade.
    33'
    Basar Onal
    Allard Lindhout tildeler NEC Nijmegen en corner. Basar Onal sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Daan Rots
    Daan Rots (FC Twente Enschede) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    VAR sjekker om det er straffe
    36'
    Ingen straffe
    37'
    Det blir farlig! Frispark for NEC Nijmegen er nær straffområde.
    38'
    FC Twente får tildelt et hjørnespark
    39'
    Alec Van Hoorenbeeck
    Alec Van Hoorenbeeck header i tverrliggeren i Nijmegen! Stor målsjanse for FC Twente Enschede.
    39'
    Bas Kuipers
    Bas Kuipers (FC Twente Enschede) header ballen i tverrliggeren på Goffertstadion! Oi, oi, oi.
    40'
    Målet til FC Twente sjekkes av VAR
    40'
    Målet til FC Twente blir annullert
    40'
    41'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Nijmegen fordi Max Bruns får behandling for en skade på banen.
    44'
    Max Bruns er tilbake på banen igjen.
    45'
    45'+1
    Michel Vlap
    Sjanse! FC Twente Enschede avanserer forover, men Michel Vlap avslutter utenfor.
    45'+3
    Sem Steijn
    FC Twente Enschede angriper i Nijmegen. Sem Steijn fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+4
    Skudd utenfor mål, NEC Nijmegen
    Basar Onal
    Basar Onal (NEC Nijmegen) kommer til en målsjanse på Goffertstadion, men klarer ikke å score.
    48'
    NEC Nijmegen blir avblåst for offside
    NEC Nijmegen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    49'
    Roberto Gonzalez (NEC Nijmegen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    51'
    Bas Kuipers
    Bas Kuipers (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra høyre på Goffertstadion.
    54'
    NEC Nijmegen 1 - 2 FC Twente
    Mål: Alec Van Hoorenbeeck
    Målgivende: Bas Kuipers
    Alec Van Hoorenbeeck header ballen i mål og FC Twente Enschede leder dermed 1-2. Bas Kuipers sto for den målgivende pasningen.
    54'
    Anass Salah-Eddine
    FC Twente Enschede angriper. Anass Salah-Eddine får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    56'
    56'
    Sayfallah Ltaief
    Sjanse! FC Twente Enschede avanserer forover, men Sayfallah Ltaief avslutter utenfor.
    58'
    59'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til NEC Nijmegen på egen banehalvdel.
    59'
    Inn: Mitchell Van Bergen
    Ut: Sem Steijn
    Bytte for FC Twente Enschede. Mitchell Van Bergen kommer inn for Sem Steijn på Goffertstadion.
    61'
    Inn: Ricky Van Wolfswinkel
    Ut: Sayfallah Ltaief
    FC Twente Enschede bytter ut Sayfallah Ltaief med Ricky Van Wolfswinkel.
    61'
    Dirk Wanner Proper
    Dirk Wanner Proper (NEC Nijmegen) kommer seg fri på Goffertstadion, men avslutningen går utenfor.
    63'
    64'
    66'
    Calvin Verdonk
    NEC Nijmegen angriper, men avslutningen til Calvin Verdonk går utenfor.
    66'
    Inn: Younes Taha El Idrissi
    Ut: Daan Rots
    Joseph Oosting (FC Twente Enschede) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Younes Taha El Idrissi erstatter Daan Rots.
    72'
    Inn: Carel Eiting
    Ut: Michel Vlap
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Carel Eiting, mens Michel Vlap tar plass på benken.
    72'
    Spillerbytte - NEC Nijmegen
    Inn: Lars Olden Larsen
    Ut: Basar Onal
    NEC Nijmegen bytter ut Basar Onal med Lars Olden Larsen. Dette er det første byttet som Rogier Meijer gjør i dagens kamp.
    72'
    Mitchell Van Bergen
    FC Twente Enschede avanserer forover i Nijmegen. Mitchell Van Bergen avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    Carel Eiting
    Sjanse i Nijmegen! Carel Eiting (FC Twente Enschede) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.