Frispark til Feyenoord Rotterdam på halvdelen til NEC Nijmegen.
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Feyenoord!
    NEC Nijmegen 0 - 1 Feyenoord
    Mål: Calvin Stengs
    Målgivende: Luka Ivanusec
    Mål! Calvin Stengs gir Feyenoord Rotterdam ledelsen 0-1 i Nijmegen. Flott spill fra Luka Ivanusec før målet.
    45'
    Skudd på mål, NEC Nijmegen
    46'
    Feyenoord, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Mål for NEC Nijmegen!
    NEC Nijmegen 1 - 1 Feyenoord
    Mål: Kodai Sano
    Målgivende: Mees Hoedemakers
    Utligning! Kodai Sano setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Mees Hoedemakers var nest sist på ballen.
    47'
    Rødt kort til NEC Nijmegen
    Bram Nuytinck
    Bram Nuytinck sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! NEC Nijmegen må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    49'
    Alex Bos signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam like utenfor NEC Nijmegen-området.
    49'
    NEC Nijmegen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Feyenoord Rotterdam.
    50'
    Ayase Ueda
    Feyenoord Rotterdam angriper. Ayase Ueda får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    51'
    Spillerbytte - NEC Nijmegen
    Inn: Youri Baas
    Ut: Sylla Sow
    NEC Nijmegen bytter ut Sylla Sow med Youri Baas.
    51'
    56'
    NEC Nijmegen 1 - 2 Feyenoord
    Mål: Yankuba Minteh
    Målgivende: Ayase Ueda
    Yankuba Minteh setter ballen i nettet og Feyenoord Rotterdam leder nå 1-2. Ayase Ueda sto for den målgivende pasningen.
    57'
    Frispark i en god posisjon for NEC Nijmegen!
    59'
    60'
    61'
    63'
    63'
    64'
    Tjaronn Chery (NEC Nijmegen) slår en corner fra venstre side på Goffertstadion.
    66'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Alireza Jahanbakhsh
    Ut: Yankuba Minteh
    Feyenoord Rotterdam bytter ut Yankuba Minteh med Alireza Jahanbakhsh. Dette er det første byttet som Arne Slot gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Igor Paixao
    Ut: Thomas Van Den Belt
    Thomas Van Den Belt (Feyenoord Rotterdam) erstattes av Igor Paixao.
    67'
    Inn: Ondrej Lingr
    Ut: Marcos Lopez
    Feyenoord Rotterdam gjør sitt tredje bytte. Marcos Lopez erstattes av Ondrej Lingr.
    67'
    Frispark til NEC Nijmegen på halvdelen til Feyenoord Rotterdam.
    67'
    Igor Paixao
    Målsjanse til Feyenoord Rotterdam! Igor Paixao treffer mål, men keeper redder.
    69'
    69'
    69'
    70'
    Inn: Koki Ogawa
    Ut: Dirk Wanner Proper
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for NEC Nijmegen. Inn kommer Koki Ogawa, mens Dirk Wanner Proper tar plass på benken.
    71'
    NEC Nijmegen angriper i Nijmegen. Tjaronn Chery avslutter på mål, men greier ikke å score.
    72'
    72'
    72'
    73'
    73'
    74'
    Skade: NEC Nijmegen
    76'
    Tilbake fra skade: NEC Nijmegen
    77'
    Inn: Gernot Trauner
    Ut: Luka Ivanusec
    Feyenoord Rotterdam gjør sitt fjerde bytte. Luka Ivanusec erstattes av Gernot Trauner.
    79'
    Inn: Lasse Schone
    Ut: Mees Hoedemakers
    Mees Hoedemakers (NEC Nijmegen) erstattes av Lasse Schone.
    79'
    Inn: Sontje Hansen
    Ut: Mathias Ross
    Rogier Meijer gjør dagens fjerde bytte i Nijmegen, når han tar ut Mathias Ross og setter inn Sontje Hansen.
    79'
    NEC Nijmegen 2 - 2 Feyenoord
    Mål: Sontje Hansen
    Målgivende: Roberto Gonzalez
    Sontje Hansen utligner til 2-2 på Goffertstadion. Det er en fin assist fra Roberto Gonzalez.
    80'
    84'
    Inn: Leo Sauer
    Ut: Ramiz Zerrouki
    Bytte for Feyenoord Rotterdam. Leo Sauer kommer inn for Ramiz Zerrouki på Goffertstadion.
    85'
    86'
    86'
    NEC Nijmegen 2 - 3 Feyenoord
    Mål: Ayase Ueda
    Målgivende: Alireza Jahanbakhsh
    Ayase Ueda dundrer ballen i mål og Feyenoord Rotterdam tar ledelsen 2-3 på Goffertstadion. Det er en fin assist fra Alireza Jahanbakhsh.
    87'
    Alex Bos signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    87'
    Alex Bos signaliserer et frispark til NEC Nijmegen.
    89'
    Ayase Ueda
    Sjanse! Feyenoord Rotterdam avanserer forover, men Ayase Ueda avslutter utenfor.
    90'
    90'+2
    Ondrej Lingr
    Målsjanse! Ondrej Lingr (Feyenoord Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+3
    Leo Sauer
    Leo Sauer (Feyenoord Rotterdam) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.