I Nijmegen slår Mees Hoedemakers en corner fra venstre.
    I Nijmegen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Dommeren gir Ramalho (PSV Eindhoven) et gult kort.
    10'
    Frispark for NEC Nijmegen på egen banehalvdel.
    12'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    16'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    17'
    Mål for PSV Eindhoven!
    NEC Nijmegen 0 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Johan Bakayoko
    Johan Bakayoko setter ballen i nettet og PSV Eindhoven leder nå 0-1.
    20'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Nijmegen fordi Jerdy Schouten får behandling for en skade på banen.
    24'
    Jerdy Schouten kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Goffertstadion.
    26'
    En av NEC Nijmegens spillere blir avblåst for offside.
    27'
    Hjørnespark til PSV Eindhoven
    28'
    30'
    Sergino Dest
    PSV Eindhoven angriper i Nijmegen. Sergino Dest fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Hirving Lozano
    Hirving Lozano (PSV Eindhoven) kommer til en målsjanse på Goffertstadion, men klarer ikke å score.
    34'
    Sjanse! PSV Eindhoven avanserer forover, men Johan Bakayoko avslutter utenfor.
    34'
    Paulus Van Boekel tildeler PSV Eindhoven en corner. Johan Bakayoko sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Luuk De Jong
    Luuk De Jong (PSV Eindhoven) kommer seg fri på Goffertstadion, men avslutningen går utenfor.
    37'
    I Nijmegen får Hirving Lozano (PSV Eindhoven) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    37'
    Skudd utenfor mål, NEC Nijmegen
    40'
    VAR sjekker om det er straffe til NEC Nijmegen
    41'
    Joey Veerman
    Dommer Paulus Van Boekel gir Joey Veerman (PSV Eindhoven) et gult kort.
    42'
    Dommeren dømmer straffe til NEC Nijmegen
    42'
    Straffe til NEC Nijmegen
    42'
    NEC Nijmegen scorer på straffe!
    NEC Nijmegen 1 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Lasse Schone
    Lasse Schone banker inn et straffespark på Goffertstadion og utligner dermed til 1-1 for NEC Nijmegen.
    43'
    PSV Eindhoven angriper, men blir avblåst for offside.
    45'
    Ramalho
    Ramalho (PSV Eindhoven) kommer til en målsjanse på Goffertstadion, men klarer ikke å score.
    45'+6
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Malik Tillman
    Ut: Hirving Lozano
    Hirving Lozano (PSV Eindhoven) erstattes av Malik Tillman.
    46'
    Malik Tillman
    Målsjanse! Malik Tillman (PSV Eindhoven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    NEC Nijmegen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Skudd på mål, NEC Nijmegen
    49'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Mål for NEC Nijmegen!
    NEC Nijmegen 2 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Kodai Sano
    NEC Nijmegen leder 2-1 etter en scoring av Kodai Sano.
    49'
    PSV Eindhoven avanserer forover i Nijmegen. Joey Veerman avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Spillet på Goffertstadion er stoppet midlertidig fordi Bart Van Rooij ligger nede.
    51'
    Bart Van Rooij er tilbake i kampen igjen.
    53'
    Jordan Teze
    Sjanse til PSV Eindhoven! Jordan Teze er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    NEC Nijmegen, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Spillerbytte - NEC Nijmegen
    Inn: Brayann Pereira
    Ut: Bart Van Rooij
    NEC Nijmegen bytter ut Bart Van Rooij med Brayann Pereira. Dette er det første byttet som Rogier Meijer gjør i dagens kamp.
    53'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til NEC Nijmegen på egen banehalvdel.
    58'
    Inn: Mauro Junior
    Ut: Ramalho
    PSV Eindhoven gjør sitt andre bytte. Ramalho erstattes av Mauro Junior.
    59'
    Inn: Ricardo Pepi
    Ut: Guus Til
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PSV Eindhoven. Inn kommer Ricardo Pepi, mens Guus Til tar plass på benken.
    60'
    Lasse Schone ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    60'
    Lasse Schone er tilbake på banen igjen.
    61'
    Inn: Lars Olden Larsen
    Ut: Lasse Schone
    Lasse Schone (NEC Nijmegen) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Lars Olden Larsen.
    62'
    NEC Nijmegen 3 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Sylla Sow
    Målgivende: Brayann Pereira
    Mål! NEC Nijmegen øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Sylla Sow på Goffertstadion. Brayann Pereira sto for den målgivende pasningen.
    63'
    Paulus Van Boekel tildeler PSV Eindhoven en corner. Jerdy Schouten sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    68'
    Luuk De Jong (PSV Eindhoven) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Frispark PSV Eindhoven.
    69'
    75'
    VAR sjekker om det er straffe til PSV Eindhoven
    79'
    Dommeren dømmer straffe til PSV Eindhoven
    80'
    Straffe til PSV Eindhoven
    80'
    Paulus Van Boekel tildeler PSV Eindhoven et straffespark på Goffertstadion. Luuk De Jong går fram ...og bommer!
    81'
    PSV Eindhoven angriper, men avslutningen til Joey Veerman går utenfor.
    81'
    Ricardo Pepi (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra venstre på Goffertstadion.
    84'
    Lars Olden Larsen
    NEC Nijmegen angriper, men avslutningen til Lars Olden Larsen går utenfor.
    87'
    Malik Tillman (PSV Eindhoven) avanserer forover på Goffertstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.