Spillet på Amsterdam Arena er stoppet midlertidig fordi Danny Rose ligger nede.
    1'
    I Amsterdam slår Danny Rose en corner fra venstre.
    4'
    Danny Rose ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Amsterdam.
    4'
    Frispark til Nederland på halvdelen til England.
    5'
    Memphis Depay
    Målsjanse! Memphis Depay (Nederland) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    6'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Joe Gomez (England) vrir seg av smerte i gresset.
    6'
    Nederland, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Alex Oxlade-Chamberlain
    England angriper. Alex Oxlade-Chamberlain får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    Spillerbytte - England
    Inn: Harry Maguire
    Ut: Joe Gomez
    Det virker som Joe Gomez ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Harry Maguire.
    10'
    Offside! Raheem Sterling (England) er alene igjennom, men dommer Jesus Gil Manzano ser at linjemannen er oppe med flagget.
    15'
    Jesse Lingard
    England angriper, men avslutningen til Jesse Lingard går utenfor.
    17'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Nederland på egen banehalvdel.
    19'
    Matthijs De Ligt
    Sjanse i Amsterdam! Matthijs De Ligt (Nederland) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    22'
    England, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Danny Rose (England) løfter inn en corner fra venstre på Amsterdam Arena.
    24'
    24'
    Harry Maguire
    England avanserer forover og Harry Maguire kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    24'
    Frispark Nederland.
    25'
    Danny Rose (England) slår en corner fra venstre side på Amsterdam Arena.
    29'
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt Englandet.
    30'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til England like utenfor Nederland-området.
    32'
    Jordan Henderson
    England angriper og Jordan Henderson får avsluttet. Headingen treffer ikke Nederland-målet.
    32'
    Jesus Gil Manzano tildeler Nederland en corner. Memphis Depay sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Bas Dost
    I Amsterdam header Bas Dost (Nederland) mot mål, men ballen går utenfor.
    40'
    England tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Målsjanse på Amsterdam Arena! Memphis Depay fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+3
    45'+3
    Memphis Depay (Nederland) slår en corner fra høyre side på Amsterdam Arena.
    50'
    Nederland angriper i Amsterdam, men blir avblåst for offside.
    50'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til England.
    51'
    I Amsterdam slår Kieran Trippier en corner fra høyre.
    53'
    Frispark for Nederland på egen banehalvdel.
    54'
    54'
    58'
    Mål for England!
    Nederland 0 - 1 England
    Mål: Jesse Lingard
    Mål! Jesse Lingard gir England en 0-1 ledelse.
    59'
    60'
    63'
    Bas Dost
    Målsjanse til Nederland! Bas Dost treffer mål, men keeper redder.
    63'
    63'
    Spillerbytte - Nederland
    Inn: Davy Pröpper
    Ut: Quincy Promes
    Ronald Koeman gjør dagens første bytte i Amsterdam, når han tar ut Quincy Promes og setter inn Davy Propper.
    66'
    Inn: Ryan Babel
    Ut: Bas Dost
    Nederland bytter ut Bas Dost med Ryan Babel.
    66'
    Sjanse! Nederland avanserer forover, men Matthijs De Ligt avslutter utenfor.
    67'
    Inn: Jamie Vardy
    Ut: Marcus Rashford
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for England. Inn kommer Jamie Vardy, mens Marcus Rashford tar plass på benken.
    68'
    Inn: Dele Alli
    Ut: Jesse Lingard
    England gjør sitt tredje bytte. Jesse Lingard erstattes av Dele Alli.
    68'
    Inn: Danny Welbeck
    Ut: Raheem Sterling
    Raheem Sterling (England) erstattes av Danny Welbeck.
    68'
    Inn: Ashley Young
    Ut: Danny Rose
    Gareth Southgate (England) gjør sitt femte bytte for dagen. Ashley Young erstatter Danny Rose.
    71'
    72'
    Nederland fosser forover og Memphis Depay fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    73'
    Frispark til England på halvdelen til Nederland.
    74'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til England på egen banehalvdel.
    78'
    Nederland fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    79'
    England må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Nederland.
    82'
    Målsjanse til Nederland! Memphis Depay treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    Kieran Trippier
    England angriper i Amsterdam. Kieran Trippier avslutter på mål, men greier ikke å score.
    83'
    83'
    Hans Hateboer
    Hans Hateboer (Nederland) avanserer forover på Amsterdam Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.