Quioto89'+1
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Montreal Impact tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Maxi Moralez (New York City FC) slår en corner fra høyre side på Yankee Stadium.
    4'
    Maxi Moralez
    Sjanse i Bronx! Maxi Moralez (New York City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Hjørnespark til New York City FC
    6'
    Amar Sejdic
    Montreal Impact angriper i Bronx. Amar Sejdic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    7'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    En av New York City FCs spillere blir avblåst for offside.
    8'
    I Bronx slår Romell Quioto en corner fra høyre.
    9'
    Skudd på mål, CF Montreal
    9'
    9'
    Montreal Impact fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    11'
    En av New York City FCs spillere blir avblåst for offside på Yankee Stadium.
    15'
    Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    16'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    17'
    Gary Mackay-Steven
    Målsjanse på Yankee Stadium! Gary Mackay Steven fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    18'
    Ramy Touchan tildeler New York City FC en corner. Jesus Medina sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    En av New York City FCs spillere går i offside.
    19'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Montreal Impact på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark for Montreal Impact på egen banehalvdel.
    28'
    Jesus Medina
    Jesus Medina (New York City FC) avanserer forover på Yankee Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    29'
    29'
    I Bronx slår Maxi Moralez en corner fra høyre.
    29'
    Ramy Touchan tildeler New York City FC en corner. Maxi Moralez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    New York City FC angriper, men Ramy Touchan blåser for offside.
    30'
    Romell Quioto
    Sjanse til Montreal Impact! Romell Quioto er nær ved å score, men keeper redder.
    31'
    31'
    I Bronx har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    New York City FC angriper. Gary Mackay Steven får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    33'
    Montreal Impact angriper, men blir avblåst for offside.
    35'
    36'
    Frispark til Montreal Impact på halvdelen til New York City FC.
    38'
    39'
    Romell Quioto (Montreal Impact) løfter inn en corner fra høyre på Yankee Stadium.
    40'
    Skudd utenfor mål, CF Montreal
    40'
    41'
    New York City FC angriper, men blir avblåst for offside.
    42'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til New York City FC.
    43'
    44'
    45'
    New York City FC fosser fremover, men Ramy Touchan blåser for offside på Yankee Stadium.
    47'
    Hjørnespark til CF Montreal
    48'
    48'
    48'
    Frispark Montreal Impact.
    49'
    Ramy Touchan tildeler Montreal Impact en corner. Romell Quioto sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Montreal Impact angriper i Bronx, men blir avblåst for offside.
    51'
    53'
    Romell Quioto (Montreal Impact) løfter inn en corner fra venstre på Yankee Stadium.
    54'
    56'
    58'
    58'
    Romell Quioto (Montreal Impact) slår en corner fra venstre side på Yankee Stadium.
    59'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Montreal Impact.
    60'
    Sjanse i Bronx! Romell Quioto (Montreal Impact) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    61'
    I Bronx slår Romell Quioto en corner fra venstre.
    61'
    Montreal Impact angriper, men Ramy Touchan blåser for offside.
    62'
    Målsjanse på Yankee Stadium! Maxi Moralez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    62'
    62'
    63'
    Gudmundur Thorarinsson (New York City FC) løfter inn en corner fra venstre på Yankee Stadium.
    64'
    Montreal Impact angriper, men avslutningen til Romell Quioto går utenfor.
    64'
    Ronald Matarrita
    New York City FC angriper i Bronx. Ronald Matarrita avslutter på mål, men greier ikke å score.
    66'
    66'
    66'
    67'
    Gult kort til New York City FC
    Anton Tinnerholm
    Dommeren gir Anton Tinnerholm (New York City FC) et gult kort.
    68'
    Mål for New York City FC!
    New York City FC 1 - 0 CF Montreal
    Mål: Jesus Medina
    Målgivende: Ronald Matarrita
    New York City FC leder 1-0 etter en scoring av Jesus Medina. Flott spill fra Ronald Matarrita før målet.
    68'
    70'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Maximiliano Urruti
    Ut: Rudy Camacho
    Thierry Henry (Montreal Impact) gjør sitt første bytte for dagen. Maximiliano Urruti erstatter Rudy Camacho.
    72'
    Inn: Ballou Tabla
    Ut: Bojan Krkic
    Montreal Impact gjør sitt andre bytte. Bojan Krkic erstattes av Ballou Tabla.
    72'
    73'
    Frispark New York City FC.
    74'
    Frispark til New York City FC på halvdelen til Montreal Impact.
    77'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Tony Rocha
    Ut: Gary Mackay-Steven
    New York City FC bytter ut Gary Mackay Steven med Tony Rocha. Dette er det første byttet som Ronny Deila gjør i dagens kamp.
    78'
    Maximiliano Urruti
    Målsjanse til Montreal Impact! Maximiliano Urruti treffer mål, men keeper redder.
    79'
    79'
    80'
    Inn: Mason Toye
    Ut: Amar Sejdic
    Bytte for Montreal Impact. Mason Toye kommer inn for Amar Sejdic på Yankee Stadium.
    81'
    New York City FC 2 - 0 CF Montreal
    Mål: Maxi Moralez
    Målgivende: Anton Tinnerholm
    Mål! Maxi Moralez øker ledelsen til 2-0. Det er en fin assist fra Anton Tinnerholm.
    83'
    85'
    85'
    New York City FC fosser forover og Maxi Moralez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    86'
    86'
    Ramy Touchan tildeler New York City FC en corner. Ronald Matarrita sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    New York City FC 3 - 0 CF Montreal
    Mål: Tony Rocha
    Mål! New York City FC øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Tony Rocha på Yankee Stadium. Ronald Matarrita var nest sist på ballen.
    86'
    88'
    Ronald Matarrita (New York City FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    Mål for CF Montreal!
    New York City FC 3 - 1 CF Montreal
    Mål: Romell Quioto
    Målgivende: Jorge Luis Corrales Cordero
    Romell Quioto scorer og reduserer til 3-1 på Yankee Stadium. Jorge Luis Corrales sto for den målgivende pasningen.
    89'+1
    Målet til CF Montreal sjekkes av VAR
    90'
    Målet til CF Montreal blir stående
    90'+1
    I Bronx har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+2
    Målsjanse til New York City FC! Maxi Moralez treffer mål, men keeper redder.
    90'+2
    90'+2
    Ronald Matarrita (New York City FC) løfter inn en corner fra venstre på Yankee Stadium.