0-1
0-2
    Allen Chapman tildeler Colorado Rapids en corner. Oliver Larraz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Kevin Cabral
    Colorado Rapids angriper. Kevin Cabral får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Frispark til New York City FC på halvdelen til Colorado Rapids.
    7'
    New York City FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    12'
    Frispark for Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    12'
    Mål for Colorado Rapids!
    New York City FC 0 - 1 Colorado Rapids
    Mål: Rafael Navarro
    Målgivende: Cole Bassett
    Mål! Rafael Navarro gir Colorado Rapids en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Cole Bassett.
    16'
    Darren Yapi
    Colorado Rapids avanserer forover i Flushing, Queens. Darren Yapi avslutter, men treffer ikke mål.
    19'
    Frispark New York City FC.
    20'
    Gult kort til Colorado Rapids
    Oliver Larraz
    Dommer Allen Chapman viser Oliver Larraz (Colorado Rapids) det gule kortet.
    20'
    En av Colorado Rapidss spillere blir avblåst for offside.
    26'
    Målet til Colorado Rapids sjekkes av VAR
    27'
    Målet til Colorado Rapids blir annullert
    27'
    Omir Fernandez
    Colorado Rapids angriper i Flushing, Queens. Omir Fernandez fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Hannes Wolf
    Sjanse! New York City FC avanserer forover, men Hannes Wolf avslutter utenfor.
    31'
    Skade: New York City FC
    35'
    Tilbake fra skade: New York City FC
    36'
    New York City FC angriper i Flushing, Queens, men blir avblåst for offside.
    36'
    Gult kort til New York City FC
    Santiago Rodriguez
    Santiago Rodriguez (New York City FC) pådrar seg et gult kort.
    37'
    Colorado Rapids tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    I Flushing, Queens har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    Axel Agustin Ojeda
    Axel Agustin Ojeda (New York City FC) kommer seg fri på Citi Field, men avslutningen går utenfor.
    38'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til New York City FC.
    41'
    Santiago Rodriguez (New York City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Hjørnespark til New York City FC
    45'
    Kevin O'Toole
    Kevin O'Toole (New York City FC) header ballen mot mål, men Colorado Rapids klarerer.
    45'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    45'+1
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    46'
    Omir Fernandez (Colorado Rapids) avanserer forover på Citi Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    48'
    48'
    Oliver Larraz (Colorado Rapids) slår en corner fra venstre side på Citi Field.
    48'
    Sjanse til New York City FC! Santiago Rodriguez er nær ved å score, men keeper redder.
    50'
    50'
    I Flushing, Queens slår Santiago Rodriguez en corner fra venstre.
    50'
    Hannes Wolf (New York City FC) løfter inn en corner fra høyre på Citi Field.
    51'
    Skudd utenfor mål, New York City FC
    51'
    52'
    Allen Chapman tildeler Colorado Rapids en corner. Oliver Larraz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Rafael Navarro
    Rafael Navarro (Colorado Rapids) kommer til en målsjanse på Citi Field, men klarer ikke å score.
    54'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Tayvon Gray
    Ut: Mitja Ilenic
    New York City FC bytter ut Mitja Ilenic med Tayvon Gray. Dette er det første byttet som Nick Cushing gjør i dagens kamp.
    55'
    Inn: Malachi Jones
    Ut: Axel Agustin Ojeda
    Axel Agustin Ojeda (New York City FC) erstattes av Malachi Jones.
    55'
    Inn: Andres Perea
    Ut: Keaton Parks
    New York City FC bytter ut Keaton Parks med Andres Perea.
    55'
    58'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    59'
    New York City FC angriper, men blir avblåst for offside.
    59'
    En av New York City FCs spillere går i offside.
    60'
    Andres Perea
    I Flushing, Queens header Andres Perea (New York City FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    64'
    Inn: Adrian Alonso Martinez Batista
    Ut: Monsef Bakrar
    New York City FC gjør sitt fjerde bytte. Monsef Bakrar erstattes av Adrian Alonso Martinez Batista.
    65'
    68'
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Jasper Loffelsend
    Ut: Darren Yapi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Colorado Rapids. Inn kommer Jasper Loffelsend, mens Darren Yapi tar plass på benken.
    69'
    Inn: Calvin Harris
    Ut: Omir Fernandez
    Chris Armas gjør dagens andre bytte i Flushing, Queens, når han tar ut Omir Fernandez og setter inn Calvin Harris.
    69'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    72'
    Frisparket tildelt Colorado Rapids er farlig nær New York City FCs målområde.
    73'
    76'
    Malachi Jones
    New York City FC angriper på Citi Field, men Malachi Jones header utenfor.
    77'
    78'
    Inn: Julian Fernandez
    Ut: Hannes Wolf
    Hannes Wolf (New York City FC) erstattes av Julian Fernandez.
    80'
    Sjanse! Colorado Rapids avanserer forover, men Kevin Cabral avslutter utenfor.
    82'
    85'
    New York City FC 0 - 2 Colorado Rapids
    Mål: Cole Bassett
    Målgivende: Calvin Harris
    Cole Bassett setter ballen i mål og øker Colorado Rapidss ledelse til 0-2 i Flushing, Queens. Calvin Harris sto for den målgivende pasningen.