Mål for New York City FC!
    New York City FC 1 - 0 DC United
    Mål: Thiago
    Målgivende: Malte Amundsen
    Mål! Thiago gir New York City FC en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Malte Amundsen.
    1'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    3'
    Gult kort til DC United
    Russell Canouse
    Russell Canouse (DC United) pådrar seg et gult kort.
    3'
    Hjørnespark til New York City FC
    6'
    Skudd utenfor mål, DC United
    7'
    New York City FC 2 - 0 DC United
    Mål: Valentin Castellanos
    Mål! Valentin Castellano øker New York City FCs ledelse til 2-0 på Yankee Stadium. Malte Amundsen var nest sist på ballen.
    7'
    New York City FC 3 - 0 DC United
    Valentin Castellano øker New York City FCs ledelse til 3-0!
    11'
    Frispark DC United.
    12'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    14'
    Malte Amundsen
    Målsjanse til New York City FC! Malte Amundsen treffer mål, men keeper redder.
    15'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Frispark til DC United på halvdelen til New York City FC.
    15'
    16'
    18'
    En av New York City FCs spillere går i offside.
    19'
    21'
    Skudd på mål, DC United
    22'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Hjørnespark til DC United
    22'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til New York City FC.
    30'
    I Bronx har et frispark blitt tildelt bortelag.
    33'
    Gult kort til New York City FC
    James Sands
    Dommer Joseph Dickerson gir James Sands (New York City FC) et gult kort.
    33'
    Skudd utenfor mål, New York City FC
    35'
    Det blir farlig! Frispark for New York City FC er nær straffområde.
    36'
    Maxi Moralez (New York City FC) løfter inn en corner fra venstre på Yankee Stadium.
    37'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    37'
    37'
    Joseph Dickerson tildeler DC United en corner. Julian Gressel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    Julian Gressel (DC United) slår en corner fra høyre side på Yankee Stadium.
    41'
    Ola Kamara
    DC United angriper i Bronx. Ola Kamara fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    43'
    43'
    43'
    New York City FC 4 - 0 DC United
    Mål: Maxi Moralez
    Maxi Moralez setter ballen i mål og øker New York City FCs ledelse til 4-0 i Bronx.
    44'
    Thiago
    New York City FC angriper i Bronx. Thiago avslutter på mål, men greier ikke å score.
    46'
    46'
    I Bronx slår Maxi Moralez en corner fra venstre.
    47'
    Skudd på mål, New York City FC
    47'
    47'
    47'
    47'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Griffin Yow
    Ut: Julian Gressel
    Hernan Losada gjør dagens første bytte i Bronx, når han tar ut Julian Gressel og setter inn Griffin Yow.
    47'
    Inn: Drew Skundrich
    Ut: Donovan Pines
    DC United bytter ut Donovan Pines med Drew Skundrich. Dette er det andre byttet som Hernan Losada gjør i dagens kamp.
    47'
    Inn: Chris Odoi-Atsem
    Ut: Kevin Paredes
    DC United gjør sitt tredje bytte. Kevin Paredes erstattes av Chris Odoi-Atsem.
    47'
    Inn: Felipe Martins
    Ut: Russell Canouse
    DC United bytter ut Russell Canouse med Felipe Martins.
    48'
    Inn: Ramon Dario Abila
    Ut: Ola Kamara
    Hernan Losada (DC United) gjør sitt femte bytte for dagen. Ramon Abila erstatter Ola Kamara.
    49'
    51'
    52'
    New York City FC 5 - 0 DC United
    Mål: Alexander Callens
    Mål! Alexander Callens øker ledelsen til 5-0. Flott spill fra Malte Amundsen før målet.
    52'
    I Bronx har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    Steven Birnbaum
    Steven Birnbaum (DC United) mottar sitt første gule kort for dagen på Yankee Stadium.
    54'
    57'
    57'
    58'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Tayvon Gray
    Ut: Alexander Callens
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for New York City FC. Inn kommer Tayvon Gray, mens Alexander Callens tar plass på benken.
    58'
    Inn: Heber
    Ut: Valentin Castellanos
    Valentin Castellano (New York City FC) erstattes av Heber.
    58'
    60'
    61'
    63'
    Joseph Dickerson tildeler DC United en corner. Griffin Yow sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    Chris Odoi-Atsem
    Chris Odoi-Atsem (DC United) kommer til avslutning på Yankee Stadium, men headingen blir reddet.
    67'
    67'
    Heber
    New York City FC angriper. Heber får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    69'
    69'
    71'
    Inn: Talles Magno
    Ut: Alfredo Morales
    New York City FC gjør sitt tredje bytte. Alfredo Morales erstattes av Talles Magno.
    71'
    Inn: Jesus Medina
    Ut: Maxi Moralez
    Maxi Moralez (New York City FC) erstattes av Jesus Medina.
    71'
    New York City FC 6 - 0 DC United
    Mål: Jesus Medina
    Målgivende: Tayvon Gray
    Mål! Jesus Medina gir New York City FC en komfortabel 6-0 ledelse. Det er en fin assist fra Tayvon Gray.
    74'
    Santiago Rodriguez
    Målsjanse på Yankee Stadium! Santiago Rodriguez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    77'
    77'
    Joseph Dickerson tildeler New York City FC en corner. Santiago Rodriguez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    81'
    Jesus Medina (New York City FC) løfter inn en corner fra høyre på Yankee Stadium.
    83'
    Inn: Gedion Zelalem
    Ut: Thiago
    Bytte for New York City FC. Gedion Zelalem kommer inn for Thiago på Yankee Stadium.
    83'
    Heber
    Sjanse i Bronx! Heber (New York City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    85'
    85'
    I Bronx slår Santiago Rodriguez en corner fra venstre.
    85'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    86'
    Heber
    Heber (New York City FC) avanserer forover på Yankee Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.