Mål for New York City FC!
    New York City FC 1 - 0 NY Red Bulls
    Mål: Hannes Wolf
    Målgivende: Malachi Jones
    I Flushing, Queens tar New York City FC ledelsen 1-0 etter et mål av Hannes Wolf. Malachi Jones var nest sist på ballen.
    3'
    Frankie Amaya
    NY Red Bulls fosser forover og Frankie Amaya fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    8'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Rosendo Mendoza tildeler New York City FC en corner. Santiago Rodriguez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Tayvon Gray
    Sjanse i Flushing, Queens! Tayvon Gray (New York City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    15'
    NY Red Bulls, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Lewis Morgan
    Lewis Morgan skyter i stolpen! Nesten mål for NY Red Bulls.
    16'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til NY Red Bulls.
    17'
    Malachi Jones
    Malachi Jones (New York City FC) kommer seg fri på Citi Field, men avslutningen går utenfor.
    18'
    James Sands ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    18'
    NY Red Bulls angriper i Flushing, Queens, men blir avblåst for offside.
    20'
    New York City FC slipper å klare seg uten James Sands som kommer tilbake på banen igjen.
    21'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    21'
    John Tolkin (NY Red Bulls) slår en corner fra høyre side på Citi Field.
    22'
    Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    22'
    23'
    25'
    Gult kort til NY Red Bulls
    Cameron Harper
    Cameron Harper (NY Red Bulls) mottar sitt første gule kort for dagen på Citi Field.
    25'
    New York City FC angriper, men Rosendo Mendoza blåser for offside.
    28'
    NY Red Bulls angriper. Cameron Harper får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    31'
    31'
    I Flushing, Queens slår John Tolkin en corner fra høyre.
    32'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark NY Red Bulls.
    32'
    Gult kort til New York City FC
    James Sands
    Dommer Rosendo Mendoza gir James Sands (New York City FC) et gult kort.
    32'
    Hannes Wolf (New York City FC) løfter inn en corner fra høyre på Citi Field.
    36'
    Frispark for NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    37'
    Målsjanse! Malachi Jones (New York City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    40'
    Elias Manoel
    NY Red Bulls angriper i Flushing, Queens. Elias Manoel fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Skudd på mål, New York City FC
    43'
    43'
    44'
    Jovan Mijatovic
    New York City FC angriper, men avslutningen til Jovan Mijatovic går utenfor.
    45'+1
    Mål for NY Red Bulls!
    New York City FC 1 - 1 NY Red Bulls
    Mål: Cameron Harper
    Mål! Cameron Harper utligner for NY Red Bulls. Stillingen er dermed 1-1 i Flushing, Queens.
    45'+1
    En av NY Red Bullss spillere blir avblåst for offside på Citi Field.
    45'+3
    Spillerbytte - NY Red Bulls
    Inn: Wikelman Carmona
    Ut: Cameron Harper
    Bytte for NY Red Bulls. Wikelman Carmona kommer inn for Cameron Harper på Citi Field.
    46'
    Frispark til New York City FC på halvdelen til NY Red Bulls.
    48'
    Skudd utenfor mål, New York City FC
    50'
    I Flushing, Queens har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    Dante Vanzeir
    Dante Vanzeir (NY Red Bulls) kommer til en målsjanse på Citi Field, men klarer ikke å score.
    53'
    55'
    56'
    Santiago Rodriguez (New York City FC) slår en corner fra venstre side på Citi Field.
    57'
    58'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Monsef Bakrar
    Ut: Jovan Mijatovic
    New York City FC bytter ut Jovan Mijatovic med Monsef Bakrar. Dette er det første byttet som Nick Cushing gjør i dagens kamp.
    58'
    61'
    Rosendo Mendoza tildeler NY Red Bulls en corner. John Tolkin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    New York City FC 2 - 1 NY Red Bulls
    Mål: Monsef Bakrar
    Målgivende: Tayvon Gray
    Mål! New York City FC tar ledelsen 2-1 ved Monsef Bakrar. Tayvon Gray sto for den målgivende pasningen.
    64'
    Frankie Amaya (NY Red Bulls) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    Sean Nealis
    Sean Nealis (NY Red Bulls) får et gult kort av dommer Rosendo Mendoza.
    67'
    67'
    Inn: Dennis Gjengaar
    Ut: Daniel Edelman
    Sandro Schwarz (NY Red Bulls) gjør sitt andre bytte for dagen. Dennis Gjengaar erstatter Daniel Edelman.
    69'
    Inn: Emil Forsberg
    Ut: Dante Vanzeir
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for NY Red Bulls. Inn kommer Emil Forsberg, mens Dante Vanzeir tar plass på benken.
    69'
    71'
    Inn: Andres Perea
    Ut: Santiago Rodriguez
    Nick Cushing gjør dagens andre bytte i Flushing, Queens, når han tar ut Santiago Rodriguez og setter inn Andres Perea.
    72'
    Inn: Axel Agustin Ojeda
    Ut: Malachi Jones
    New York City FC gjør sitt tredje bytte. Malachi Jones erstattes av Axel Agustin Ojeda.
    73'
    Hjørnespark til New York City FC
    76'
    Inn: Cory Burke
    Ut: Kyle Duncan
    NY Red Bulls bytter ut Kyle Duncan med Cory Burke. Dette er det fjerde byttet som Sandro Schwarz gjør i dagens kamp.
    78'
    79'
    NY Red Bulls avanserer forover i Flushing, Queens. Frankie Amaya avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    Elias Manoel (NY Red Bulls) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Emil Forsberg (NY Red Bulls) slår en corner fra venstre side på Citi Field.
    85'
    Skudd på mål, NY Red Bulls
    85'
    85'
    86'
    86'
    Inn: Andres Reyes
    Ut: Frankie Amaya
    Bytte for NY Red Bulls. Andres Reyes kommer inn for Frankie Amaya på Citi Field.
    88'
    90'
    John Tolkin
    John Tolkin (NY Red Bulls) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'
    NY Red Bulls tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+2
    Inn: Mitja Ilenic
    Ut: Hannes Wolf
    Nick Cushing gjør dagens fjerde bytte i Flushing, Queens, når han tar ut Hannes Wolf og setter inn Mitja Ilenic.
    90'+2
    I Flushing, Queens har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+3
    Andre gule kort til NY Red Bulls
    Sean Nealis
    Utvisning! NY Red Bulls må klare seg resten av kampen uten Sean Nealis etter at han får sitt andre gule.