Fløyta har gått for å starte kampen.
    Jose Carlos Rivero signaliserer et frispark til New York City FC.
    1'
    Sacha Kljestan (Orlando City SC) slår en corner fra høyre side på Yankee Stadium.
    5'
    I Bronx slår Maxi Moralez en corner fra venstre.
    7'
    Jose Carlos Rivero signaliserer et frispark til Orlando City SC på egen banehalvdel.
    8'
    New York City FC fosser fremover, men Jose Carlos Rivero blåser for offside på Yankee Stadium.
    9'
    Frispark til Orlando City SC på halvdelen til New York City FC.
    10'
    Frispark New York City FC.
    12'
    Jose Carlos Rivero tildeler Orlando City SC en corner. Sacha Kljestan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Jonathan Spector vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    17'
    Maxime Chanot (New York City FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Yankee Stadium.
    17'
    Maxime Chanot er tilbake i kampen igjen.
    18'
    Maxi Moralez (New York City FC) løfter inn en corner fra venstre på Yankee Stadium.
    20'
    Jonathan Spector er tilbake på banen igjen.
    20'
    Frispark for Orlando City SC på egen banehalvdel.
    20'
    En av Orlando City SCs spillere blir avblåst for offside på Yankee Stadium.
    22'
    Orlando City SC angriper i Bronx, men blir avblåst for offside.
    23'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    27'
    Gult kort til Orlando City
    Cristian Higuita
    Cristian Higuita (Orlando City SC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    27'
    28'
    Gult kort til New York City FC
    Rodney Wallace
    Dommer Jose Carlos Rivero viser Rodney Wallace (New York City FC) det gule kortet.
    28'
    Skudd på mål, Orlando City
    32'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Rodney Wallace header i stolpen! Veldig nære på for New York City FC.
    34'
    Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    34'
    Dommer Jose Carlos Rivero venter med å sette i gang spillet fordi Chris Mueller ligger nede.
    37'
    Chris Mueller kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Yankee Stadium.
    38'
    I Bronx har et frispark blitt tildelt Orlando City SCet.
    38'
    38'
    39'
    En av New York City FCs spillere går i offside.
    41'
    Frispark i en god posisjon for New York City FC!
    45'
    45'+2
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Lamine Sane
    Ut: Jonathan Spector
    Orlando City SC bytter ut Jonathan Spector med Lamine Sane. Dette er det første byttet som Jason Kreis gjør i dagens kamp.
    46'
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    48'
    Justin Meram
    Justin Meram (Orlando City SC) kommer til en målsjanse på Yankee Stadium, men klarer ikke å score.
    52'
    Maxi Moralez
    New York City FC angriper, men avslutningen til Maxi Moralez går utenfor.
    53'
    Alexander Ring
    Dommeren gir Alexander Ring (New York City FC) et gult kort.
    54'
    Benjamin Sweat
    New York City FC avanserer forover i Bronx. Ben Sweat avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    Frispark til New York City FC på halvdelen til Orlando City SC.
    56'
    Orlando City SC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    61'
    Mål for New York City FC!
    New York City FC 1 - 0 Orlando City
    Mål: Ismael Tajouri-Shradi
    Mål! New York City FC tar ledelsen 1-0 ved Ismael Tajouri.
    62'
    Jose Carlos Rivero signaliserer et frispark til Orlando City SC.
    65'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Ronald Matarrita
    Ut: Ismael Tajouri-Shradi
    New York City FC gjør sitt første bytte. Ismael Tajouri erstattes av Ronald Matarrita.
    66'
    Inn: Richie Laryea
    Ut: Cristian Higuita
    Jason Kreis gjør dagens andre bytte i Bronx, når han tar ut Cristian Higuita og setter inn Richie Laryea.
    67'
    Skudd utenfor mål, New York City FC
    69'
    Orlando City SC angriper, men Jose Carlos Rivero blåser for offside.
    70'
    Spillet på Yankee Stadium er stoppet midlertidig fordi Ronald Matarrita ligger nede.
    71'
    Inn: Tommy McNamara
    Ut: Ronald Matarrita
    Thomas McNamara (New York City FC) erstatter Ronald Matarrita som muligens er skadet.
    72'
    Jose Carlos Rivero signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    73'
    New York City FC 2 - 0 Orlando City
    Mål: Maxi Moralez
    Målgivende: Jesus Medina
    New York City FC går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Maxi Moralez. Flott spill fra Jesus Medina før målet.
    74'
    Sacha Kljestan (Orlando City SC) løfter inn en corner fra venstre på Yankee Stadium.
    75'
    Skudd utenfor mål, Orlando City
    76'
    Inn: Josue Colman
    Ut: RJ Allen
    RJ Allen (Orlando City SC) erstattes av Josue Colman.
    76'
    I Bronx har et frispark blitt tildelt New York City FCet.
    76'
    77'
    Amro Tarek
    Målsjanse til Orlando City SC! Amro Tarek treffer mål, men keeper redder.
    80'
    80'
    I Bronx slår Maxi Moralez en corner fra høyre.
    82'
    Tommy McNamara
    Thomas McNamara (New York City FC) får et gult kort av dommer Jose Carlos Rivero.
    83'
    Mohammed El Munir
    Sjanse i Bronx! Mohammed El Monir (Orlando City SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    84'
    84'
    Will Johnson
    Will Johnson (Orlando City SC) kommer til avslutning på Yankee Stadium - i stolpen! Oj, oj, oj.
    86'
    Jose Carlos Rivero tildeler Orlando City SC en corner. Sacha Kljestan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    87'
    Inn: Kwame Awuah
    Ut: Maxi Moralez
    Patrick Vieira (New York City FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Kwame Awuah erstatter Maxi Moralez.
    88'
    Richie Laryea
    Richie Laryea (Orlando City SC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'
    90'
    90'+1
    90'+2
    90'+2
    Josue Colman
    Orlando City SC avanserer forover i Bronx. Josue Colman avslutter, men treffer ikke mål.