Dagens dommer, Ismail Elfath, blåser i gang kampen.
    New York City FC fosser fremover, men Ismail Elfath blåser for offside på Yankee Stadium.
    Ager Aketxe (Toronto FC) løfter inn en corner fra høyre på Yankee Stadium.
    New York City FC angriper, men avslutningen til Alexander Ring går utenfor.
    5'
    Frispark New York City FC.
    6'
    Maxi Moralez (New York City FC) slår en corner fra venstre side på Yankee Stadium.
    7'
    Anton Tinnerholm
    Anton Tinnerholm (New York City FC) kommer til en målsjanse på Yankee Stadium, men klarer ikke å score.
    7'
    En av Toronto FCs spillere går i offside.
    8'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Toronto FC på egen banehalvdel.
    12'
    Maxi Moralez
    Målsjanse til New York City FC! Maxi Moralez treffer mål, men keeper redder.
    14'
    Toronto FC, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Jonathan Osorio
    Jonathan Osorio skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Toronto FC.
    16'
    I Bronx har et frispark blitt tildelt Toronto FCet.
    16'
    Hjørnespark til Toronto FC
    17'
    David Villa
    New York City FC avanserer forover i Bronx. David Villa avslutter, men treffer ikke mål.
    19'
    En av Toronto FCs spillere blir avblåst for offside på Yankee Stadium.
    20'
    Frispark til New York City FC på halvdelen til Toronto FC.
    20'
    Ismail Elfath tildeler New York City FC en corner. Ismael Tajouri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    I Bronx får Anton Tinnerholm (New York City FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    22'
    22'
    23'
    Sjanse til New York City FC! Anton Tinnerholm er nær ved å score, men keeper redder.
    23'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Toronto FC.
    24'
    Victor Vazquez (Toronto FC) slår en corner fra venstre side på Yankee Stadium.
    27'
    Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    27'
    Gult kort til Toronto FC
    Ager Aketxe
    Ager Aketxe (Toronto FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Yankee Stadium.
    27'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Jesus Medina
    Ut: David Villa
    New York City FC bytter ut David Villa med Jesus Medina. Dette er det første byttet som Domenec Torrent Font gjør i dagens kamp.
    28'
    Toronto FC angriper, men blir avblåst for offside.
    29'
    New York City FC angriper i Bronx, men blir avblåst for offside.
    30'
    36'
    Auro
    Auro (Toronto FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Mål for Toronto FC!
    New York City FC 0 - 1 Toronto FC
    Mål: Victor Vazquez
    Målgivende: Auro
    Toronto FC leder 0-1 etter en scoring av Victor Vazquez. Det er en fin assist fra Auro.
    37'
    New York City FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    38'
    39'
    New York City FC fosser forover og Maxi Moralez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    Toronto FC angriper, men Ismail Elfath blåser for offside.
    40'
    Toronto FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Frispark for Toronto FC på egen banehalvdel.
    46'
    Spillerbytte - Toronto FC
    Inn: Eriq Zavaleta
    Ut: Auro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Toronto FC. Inn kommer Eriq Zavaleta, mens Auro tar plass på benken.
    46'
    48'
    Benjamin Sweat
    Målsjanse! Ben Sweat (New York City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Mål for New York City FC!
    New York City FC 1 - 1 Toronto FC
    Mål: Jo Inge Berget
    Målgivende: Jesus Medina
    Mål! New York City FCet utligner ved Jo Inge Berget. Stillingen er nå 1-1. Jesus Medina sto for den målgivende pasningen.
    51'
    Maxi Moralez (New York City FC) løfter inn en corner fra venstre på Yankee Stadium.
    54'
    Inn: Marky Delgado
    Ut: Ager Aketxe
    Toronto FC gjør sitt andre bytte. Ager Aketxe erstattes av Marky Delgado.
    56'
    Hjørnespark til New York City FC
    58'
    Maxi Moralez (New York City FC) kommer seg fri på Yankee Stadium, men avslutningen går utenfor.
    59'
    Marky Delgado
    Toronto FC angriper i Bronx. Marky Delgado fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    62'
    62'
    Toronto FC fosser fremover, men Ismail Elfath blåser for offside på Yankee Stadium.
    63'
    Jesus Medina
    Sjanse i Bronx! Jesus Medina (New York City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    65'
    65'
    65'
    66'
    New York City FC 2 - 1 Toronto FC
    Målgivende: Maxi Moralez
    Mål! New York City FC tar ledelsen 2-1 ved Jo Inge Berget. Maxi Moralez var nest sist på ballen.
    68'
    Inn: Tosaint Ricketts
    Ut: Victor Vazquez
    Greg Vanney (Toronto FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Tosaint Ricketts erstatter Victor Vazquez.
    68'
    Sebastian Giovinco
    Sebastian Giovinco (Toronto FC) kommer til en målsjanse på Yankee Stadium, men klarer ikke å score.
    69'
    72'
    Ismail Elfath tildeler Toronto FC en corner. Sebastian Giovinco sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    75'
    Ismael Tajouri-Shradi
    New York City FC angriper i Bronx. Ismael Tajouri avslutter på mål, men greier ikke å score.
    75'
    75'
    78'
    Sebastien Ibeagha
    New York City FC angriper i Bronx. Sebastien Ibeagha fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Justin Morrow (Toronto FC) vrir seg av smerte i gresset.
    83'
    Justin Morrow er på beina igjen og fortsetter kampen på Yankee Stadium.
    84'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    86'
    Inn: Jonathan Lewis
    Ut: Maxi Moralez
    Maxi Moralez (New York City FC) erstattes av Jonathan Lewis.
    88'
    Sjanse! New York City FC avanserer forover, men Ismael Tajouri avslutter utenfor.
    90'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    90'+1
    90'+1
    Målsjanse på Yankee Stadium! Sebastian Giovinco fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+1
    Tosaint Ricketts
    Toronto FC angriper. Tosaint Ricketts får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.