Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    Frispark New York City FC.
    3'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Jesus Medina (New York City FC) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    5'
    Det blir farlig! Frispark for Toronto FC er nær straffområde.
    6'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Toronto FC.
    7'
    I Harrison har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Valentin Castellanos
    New York City FC fosser forover og Valentin Castellanos fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    Toronto FC, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Valentin Castellanos (New York City FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    11'
    11'
    I Harrison slår Gudmundur Thorarinsson en corner fra venstre.
    11'
    Frispark til Toronto FC på halvdelen til New York City FC.
    13'
    Frispark Toronto FC.
    15'
    Toronto FC angriper i Harrison, men blir avblåst for offside.
    16'
    Keaton Parks
    Keaton Parks (New York City FC) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    17'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Toronto FC på egen banehalvdel.
    17'
    Jesus Medina
    Sjanse i Harrison! Jesus Medina (New York City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    19'
    En av New York City FCs spillere blir avblåst for offside på Red Bull Arena.
    20'
    22'
    Gult kort til New York City FC
    Alexander Callens
    Alexander Callens (New York City FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    23'
    Toronto FC fosser fremover, men Joseph Dickerson blåser for offside på Red Bull Arena.
    23'
    Toronto FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    25'
    I Harrison har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Gult kort til Toronto FC
    Pablo Piatti
    Dommer Joseph Dickerson viser Pablo Piatti (Toronto FC) det gule kortet.
    25'
    Gary Mackay-Steven
    Gary Mackay Steven (New York City FC) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    26'
    New York City FC angriper, men Joseph Dickerson blåser for offside.
    27'
    Joseph Dickerson tildeler New York City FC en corner. Gudmundur Thorarinsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Frispark til New York City FC på halvdelen til Toronto FC.
    31'
    Keaton Parks (New York City FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    32'
    32'
    Gary Mackay Steven (New York City FC) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    32'
    James Sands ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    34'
    Alejandro Pozuelo
    Sjanse til Toronto FC! Alejandro Pozuelo er nær ved å score, men keeper redder.
    35'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Pablo Piatti (Toronto FC) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    35'
    Frispark for Toronto FC på egen banehalvdel.
    36'
    Valentin Castellanos (New York City FC) pådrar seg et gult kort.
    36'
    37'
    James Sands er tilbake i kampen igjen.
    38'
    38'
    Toronto FC angriper, men Joseph Dickerson blåser for offside.
    39'
    Nick DeLeon
    Nick DeLeon (Toronto FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Red Bull Arena.
    40'
    Toronto FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra New York City FC.
    40'
    40'
    Gudmundur Thorarinsson
    Målsjanse på Red Bull Arena! Gudmundur Thorarinsson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    42'
    42'
    New York City FC fosser fremover, men Joseph Dickerson blåser for offside på Red Bull Arena.
    45'+2
    En av New York City FCs spillere går i offside.
    45'+2
    Spillerbytte - Toronto FC
    Inn: Erickson Gallardo
    Ut: Nick DeLeon
    Toronto FC bytter ut Nick DeLeon med Erickson Gallardo.
    46'
    New York City FC avanserer forover i Harrison. Jesus Medina avslutter, men treffer ikke mål.
    46'
    46'
    47'
    I Harrison slår Jesus Medina en corner fra høyre.
    49'
    Gary Mackay Steven (New York City FC) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    51'
    New York City FC angriper i Harrison, men blir avblåst for offside.
    51'
    53'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til New York City FC.
    54'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    55'
    Jozy Altidore
    Dommeren gir Jozy Altidore (Toronto FC) et gult kort.
    56'
    56'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Heber
    Ut: Valentin Castellanos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for New York City FC. Inn kommer Heber, mens Valentin Castellanos tar plass på benken.
    57'
    58'
    Gudmundur Thorarinsson (New York City FC) prøver å heade ballen i mål på Red Bull Arena, men mislykkes.
    58'
    58'
    Joseph Dickerson tildeler New York City FC en corner. Jesus Medina sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Maxime Chanot
    Maxime Chanot (New York City FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Inn: Justin Morrow
    Ut: Tony Gallacher
    Greg Vanney gjør dagens andre bytte i Harrison, når han tar ut Tony Gallacher og setter inn Justin Morrow.
    61'
    Inn: Jayden Nelson
    Ut: Jozy Altidore
    Bytte for Toronto FC. Jayden Nelson kommer inn for Jozy Altidore på Red Bull Arena.
    62'
    62'
    63'
    64'
    Jayden Nelson
    Jayden Nelson (Toronto FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    Alexander Ring
    New York City FC angriper i Harrison. Alexander Ring avslutter på mål, men greier ikke å score.
    65'
    65'
    New York City FC angriper, men blir avblåst for offside.
    67'
    70'
    Inn: Ronald Matarrita
    Ut: Gudmundur Thorarinsson
    Gudmundur Thorarinsson (New York City FC) erstattes av Ronald Matarrita.
    70'
    Inn: Ismael Tajouri-Shradi
    Ut: Gary Mackay-Steven
    New York City FC gjør sitt fjerde bytte. Gary Mackay Steven erstattes av Ismael Tajouri.
    70'
    Inn: Alexandru Mitrita
    Ut: Jesus Medina
    New York City FC bytter ut Jesus Medina med Alexandru Mitrita. Dette er det tredje byttet som Ronny Deila gjør i dagens kamp.
    70'
    72'
    James Sands
    Dommer Joseph Dickerson gir James Sands (New York City FC) et gult kort.
    72'
    73'
    Ayo Akinola
    Målsjanse til Toronto FC! Ayo Akinola treffer mål, men keeper redder.
    74'
    74'
    Erickson Gallardo
    Toronto FC angriper i Harrison. Erickson Gallardo fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Ismael Tajouri (New York City FC) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    76'
    Ronald Matarrita
    New York City FC angriper. Ronald Matarrita får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    En av Toronto FCs spillere blir avblåst for offside på Red Bull Arena.
    79'
    80'
    81'
    Frisparket tildelt Toronto FC er farlig nær New York City FCs målområde.
    82'
    Omar Gonzalez
    I Harrison header Omar Gonzalez (Toronto FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    83'
    Heber (New York City FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Red Bull Arena.
    84'
    Inn: Nicolas Acevedo
    Ut: Heber
    Heber, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Nicolas Acevedo kommer inn for New York City FC.
    88'
    Inn: Patrick Mullins
    Ut: Ayo Akinola
    Greg Vanney (Toronto FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Patrick Mullins erstatter Ayo Akinola.
    88'+2
    Toronto FC har fått straffespark i Harrison!
    89'
    Nicolas Acevedo
    Dommeren gir Nicolas Acevedo (New York City FC) et gult kort.
    89'+1
    Toronto FC scorer på straffe!
    New York City FC 0 - 1 Toronto FC
    Mål: Alejandro Pozuelo
    Mål! Alejandro Pozuelo gir Toronto FC ledelsen 0-1 på Red Bull Arena. Målet kom på et straffespark.
    90'
    90'+4
    90'+6
    Ronald Matarrita (New York City FC) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.