Craig Pawson signaliserer et frispark til Southampton FC på egen banehalvdel.
    Frispark for Southampton FC på egen banehalvdel.
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Newcastle United FC.
    Gult kort til Newcastle
    Lewis Hall
    Dommeren gir Lewis Hall (Newcastle United FC) et gult kort.
    9'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Southampton FC like utenfor Newcastle United FC-området.
    9'
    Southampton blir avblåst for offside
    Jack Stephens
    Southampton FCs Jack Stephens blåses av for offside på St James' Park.
    10'
    Newcastle får tildelt et hjørnespark
    Anthony Gordon
    I Newcastle upon Tyne slår Anthony Gordon en corner fra venstre.
    12'
    Newcastle United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Ben Brereton
    En av Southampton FCs spillere går i offside.
    18'
    Newcastle blir avblåst for offside
    Alexander Isak
    Newcastle United FC fosser fremover, men Craig Pawson blåser for offside på St James' Park.
    19'
    Frispark Southampton FC.
    20'
    Skudd utenfor mål, Southampton
    Adam Armstrong
    Southampton FC avanserer forover i Newcastle upon Tyne. Adam Armstrong avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    Frispark til Newcastle United FC på halvdelen til Southampton FC.
    24'
    Anthony Gordon (Newcastle United FC) løfter inn en corner fra venstre på St James' Park.
    25'
    Southampton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    I Newcastle upon Tyne har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    27'
    Rødt kort til Newcastle
    Fabian Schar
    Fabian Schar (Newcastle United FC) må forlate banen etter at dommer Craig Pawson trekker fram det røde kortet!
    28'
    Gult kort til Southampton
    Ben Brereton (Southampton FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    28'
    Spillerbytte - Newcastle
    Inn: Emil Krafth
    Ut: Jacob Murphy
    Jacob Murphy (Newcastle United FC) erstattes av Emil Krafth.
    30'
    35'
    Newcastle United FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Southampton FC.
    36'
    Southampton FC angriper på St James' Park. Ben Brereton header utenfor.
    41'
    Southampton får tildelt et hjørnespark
    William Smallbone
    Craig Pawson tildeler Southampton FC en corner. William Smallbone sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Frispark for Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    44'
    Mål for Newcastle!
    Newcastle 1 - 0 Southampton
    Mål: Joelinton
    Målgivende: Alexander Isak
    Joelinton setter ballen i nettet og Newcastle United FC leder nå 1-0. Alexander Isak var nest sist på ballen.
    45'
    Det blir farlig! Frispark for Newcastle United FC er nær straffområde.
    45'+3
    Jack Stephens (Southampton FC) pådrar seg et gult kort.
    45'+3
    Lewis Hall
    Lewis Hall (Newcastle United FC) slår en corner fra høyre side på St James' Park.
    45'+4
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Samuel Edozie
    Ut: Yukinari Sugawara
    Southampton FC bytter ut Yukinari Sugawara med Samuel Edozie. Dette er det første byttet som Russell Martin gjør i dagens kamp.
    46'
    I Newcastle upon Tyne slår William Smallbone en corner fra venstre.
    46'
    47'
    50'
    Craig Pawson tildeler Southampton FC en corner. William Smallbone sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Skudd på mål, Southampton
    Målsjanse til Southampton FC! Adam Armstrong treffer mål, men keeper redder.
    52'
    Southampton, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    William Smallbone (Southampton FC) slår en corner fra venstre side på St James' Park.
    52'
    53'
    54'
    55'
    Skade: Southampton
    55'
    Tilbake fra skade: Southampton
    56'
    61'
    63'
    Frispark til Southampton FC på halvdelen til Newcastle United FC.
    64'
    67'
    69'
    Inn: Harvey Barnes
    Ut: Anthony Gordon
    Bytte for Newcastle United FC. Harvey Barnes kommer inn for Anthony Gordon på St James' Park.
    70'
    Inn: Lloyd Kelly
    Ut: Lewis Hall
    Eddie Howe gjør dagens tredje bytte i Newcastle upon Tyne, når han tar ut Lewis Hall og setter inn Lloyd Kelly.
    70'
    Inn: Cameron Archer
    Ut: Ben Brereton
    Russell Martin (Southampton FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Cameron Archer erstatter Ben Brereton.
    71'
    Taylor Harwood-Bellis
    Taylor Harwood-Bellis (Southampton FC) får et gult kort av dommer Craig Pawson.
    73'
    74'
    Dan Burn
    Dan Burn (Newcastle United FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    74'
    William Smallbone (Southampton FC) løfter inn en corner fra venstre på St James' Park.
    78'
    I Newcastle upon Tyne slår William Smallbone en corner fra høyre.
    80'
    Inn: Carlos Jonas Alcaraz
    Ut: Kyle Walker-Peters
    Bytte for Southampton FC. Carlos Jonas Alcaraz kommer inn for Kyle Walker-Peters på St James' Park.
    81'
    Inn: Samuel Amo-Ameyaw
    Ut: Jan Bednarek
    Russell Martin (Southampton FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Samuel Amo-Ameyaw erstatter Jan Bednarek.
    81'
    83'
    Spillet på St James' Park er stoppet midlertidig fordi Nick Pope ligger nede.
    84'
    Nick Pope er på beina igjen og fortsetter kampen på St James' Park.
    85'
    85'
    Samuel Amo-Ameyaw
    Samuel Amo-Ameyaw (Southampton FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    87'
    87'
    Samuel Amo-Ameyaw (Southampton FC) løfter inn en corner fra høyre på St James' Park.