6-1
4 085
3 539

Joelinton
    Joelinton (Newcastle United FC) avanserer forover på St James' Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    1'
    Mål for Newcastle United!
    Newcastle United 1 - 0 Tottenham Hotspur
    Mål: Jacob Murphy
    Mål! Newcastle United FC tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Jacob Murphy på St James' Park.
    2'
    Tottenham Hotspur, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Frispark for Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    4'
    Kieran Trippier (Newcastle United FC) slår en corner fra høyre side på St James' Park.
    5'
    Newcastle United 2 - 0 Tottenham Hotspur
    Mål: Joelinton
    Målgivende: Fabian Schar
    I Newcastle upon Tyne øker Newcastle United FC ledelsen til 2-0 takket være et mål av Joelinton. Fabian Schar sto for den målgivende pasningen.
    6'
    Newcastle United 3 - 0 Tottenham Hotspur
    Newcastle United FC går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Jacob Murphy. Det er en fin assist fra Fabian Schar.
    9'
    En av Newcastle United FCs spillere blir avblåst for offside.
    10'
    Harry Kane
    Harry Kane (Tottenham Hotspur FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Newcastle United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    David Coote signaliserer et frispark til Newcastle United FC.
    15'
    Kieran Trippier (Newcastle United FC) løfter inn en corner fra høyre på St James' Park.
    16'
    Sean Longstaff
    Målsjanse! Sean Longstaff (Newcastle United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Newcastle United 4 - 0 Tottenham Hotspur
    Mål: Alexander Isak
    Målgivende: Joseph Willock
    Alexander Isak setter ballen i mål og øker Newcastle United FCs ledelse til 4-0 i Newcastle upon Tyne. Joseph Willock var nest sist på ballen.
    19'
    David Coote signaliserer et frispark til Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    20'
    Newcastle United 5 - 0 Tottenham Hotspur
    Målgivende: Sean Longstaff
    Mål! Alexander Isak øker ledelsen til 5-0. Flott spill fra Sean Longstaff før målet.
    21'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Davinson Sanchez
    Ut: Pape Matar Sarr
    Bytte for Tottenham Hotspur FC. Davinson Sanchez kommer inn for Pape Matar Sarr på St James' Park.
    23'
    I Newcastle upon Tyne slår Pedro Porro en corner fra høyre.
    24'
    Spillet på St James' Park er stoppet midlertidig fordi Bruno Guimaraes ligger nede.
    26'
    David Coote tildeler Tottenham Hotspur FC en corner. Dejan Kulusevski sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Dejan Kulusevski
    Dejan Kulusevski (Tottenham Hotspur FC) kommer til en målsjanse på St James' Park, men klarer ikke å score.
    26'
    Bruno Guimaraes er tilbake på banen igjen.
    27'
    Kieran Trippier (Newcastle United FC) slår en corner fra venstre side på St James' Park.
    28'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Dejan Kulusevski (Tottenham Hotspur FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    28'
    I Newcastle upon Tyne har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Harry Kane
    Sjanse i Newcastle upon Tyne! Harry Kane (Tottenham Hotspur FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    Newcastle United, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Frispark for Tottenham Hotspur FC på egen banehalvdel.
    32'
    34'
    Oliver Skipp
    Dommer David Coote viser Oliver Skipp (Tottenham Hotspur FC) det gule kortet.
    34'
    34'
    Frispark til Newcastle United FC på halvdelen til Tottenham Hotspur FC.
    37'
    Frispark Newcastle United FC.
    38'
    I Newcastle upon Tyne slår Jacob Murphy en corner fra høyre.
    38'
    Joseph Willock
    Sjanse! Newcastle United FC avanserer forover, men Joseph Willock avslutter utenfor.
    40'
    42'
    Dan Burn
    Dan Burn (Newcastle United FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    David Coote tildeler Newcastle United FC en corner. Kieran Trippier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Jacob Murphy
    Jacob Murphy (Newcastle United FC) kommer seg fri på St James' Park, men avslutningen går utenfor.
    45'+3
    Inn: Fraser Forster
    Ut: Hugo Lloris
    Hugo Lloris (Tottenham Hotspur FC) erstattes av Fraser Forster.
    46'
    Alexander Isak
    I Newcastle upon Tyne header Alexander Isak (Newcastle United FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    47'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Newcastle United 5 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Harry Kane
    Målgivende: Pierre Højbjerg
    Harry Kane scorer og reduserer til 5-1 på St James' Park. Pierre Højbjerg sto for den målgivende pasningen.
    49'
    Ivan Perisic
    Tottenham Hotspur FC angriper, men avslutningen til Ivan Perisic går utenfor.
    51'
    53'
    Newcastle United FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    53'
    I Newcastle upon Tyne slår Pedro Porro en corner fra venstre.
    55'
    Tottenham Hotspur FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    57'
    58'
    Joelinton (Newcastle United FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på St James' Park.
    62'
    Joelinton er på beina igjen og fortsetter kampen på St James' Park.
    64'
    Pedro Porro
    Tottenham Hotspur FC angriper i Newcastle upon Tyne. Pedro Porro fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    David Coote signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur FC.
    66'
    Spillerbytte - Newcastle United
    Inn: Callum Wilson
    Ut: Alexander Isak
    Newcastle United FC gjør sitt første bytte. Alexander Isak erstattes av Callum Wilson.
    66'
    Inn: Miguel Almiron
    Ut: Jacob Murphy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Newcastle United FC. Inn kommer Miguel Almiron, mens Jacob Murphy tar plass på benken.
    66'
    67'
    Newcastle United 6 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Callum Wilson
    Mål! Newcastle United FC øker ledelsen til 6-1 etter en scoring av Callum Wilson på St James' Park.
    67'
    Inn: Anthony Gordon
    Ut: Bruno Guimaraes
    Newcastle United FC bytter ut Bruno Guimaraes med Anthony Gordon.
    70'
    Inn: Javi Manquillo
    Ut: Kieran Trippier
    Eddie Howe gjør dagens fjerde bytte i Newcastle upon Tyne, når han tar ut Kieran Trippier og setter inn Javi Manquillo.
    70'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Newcastle upon Tyne fordi Fabian Schar får behandling for en skade på banen.
    72'
    Inn: Arnaut Danjuma
    Ut: Dejan Kulusevski
    Tottenham Hotspur FC bytter ut Dejan Kulusevski med Arnaut Danjuma. Dette er det tredje byttet som Cristian Stellini gjør i dagens kamp.
    72'
    Cristian Romero
    Cristian Romero (Tottenham Hotspur FC) får et gult kort av dommer David Coote.
    74'
    74'
    Inn: Jamaal Lascelles
    Ut: Fabian Schar
    Eddie Howe (Newcastle United FC) tar ut Fabian Schar som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Jamaal Lascelles.
    74'
    77'
    Anthony Gordon
    Newcastle United FC angriper. Anthony Gordon får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    79'
    79'
    Anthony Gordon (Newcastle United FC) løfter inn en corner fra venstre på St James' Park.
    79'
    Anthony Gordon (Newcastle United FC) slår en corner fra venstre side på St James' Park.
    80'
    Dommer David Coote venter med å sette i gang spillet fordi Arnaut Danjuma ligger nede.
    82'
    Arnaut Danjuma ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Newcastle upon Tyne.
    82'
    Inn: Richarlison
    Ut: Son Heung-min
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tottenham Hotspur FC. Inn kommer Richarlison, mens Son Heung-min tar plass på benken.
    83'
    84'
    Arnaut Danjuma
    Tottenham Hotspur FC angriper i Newcastle upon Tyne. Arnaut Danjuma avslutter på mål, men greier ikke å score.