Newport County AFC 1 - 0 Newcastle United
    I Newport tar Newport County AFC ledelsen 1-0 etter et mål av Tristan Abrahams.
    Målsjanse! Scott Twine (Newport County AFC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    6'
    Padraig Amond (Newport County AFC) vinkes av for offside i Newport.
    7'
    Jacob Murphy
    Sjanse! Newcastle United FC avanserer forover, men Jacob Murphy avslutter utenfor.
    8'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Matt Dolan (Newport County AFC) vrir seg av smerte i gresset.
    9'
    Matt Dolan er tilbake på banen igjen.
    10'
    John Brooks signaliserer et frispark til Newcastle United FC.
    11'
    Andy Carroll
    Newcastle United FC angriper i Newport. Andy Carroll avslutter på mål, men greier ikke å score.
    11'
    Newport County AFC, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Newport County AFC angriper, men Padraig Amond vinkes av for offside.
    11'
    Ryan Fraser (Newcastle United FC) slår en corner fra høyre side på Rodney Parade.
    13'
    Frispark Newcastle United FC.
    13'
    Frispark for Newport County AFC på egen banehalvdel.
    15'
    Newport County AFC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til Newcastle United
    Jonjo Shelvey
    Dommeren gir Jonjo Shelvey (Newcastle United FC) et gult kort.
    16'
    John Brooks signaliserer et frispark til Newport County AFC på egen banehalvdel.
    20'
    Scott Bennett
    Newport County AFC avanserer forover i Newport. Scott Bennett avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Newcastle United FC fosser forover og Jacob Murphy fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    22'
    22'
    Målsjanse på Rodney Parade! Jacob Murphy fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    22'
    22'
    Frispark for Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    24'
    I Newport har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Matt Dolan
    Newport County AFC angriper i Newport. Matt Dolan fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    John Brooks signaliserer et frispark til Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark til Newcastle United FC på halvdelen til Newport County AFC.
    29'
    Newcastle United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Gult kort til Newport County AFC
    Padraig Amond
    Padraig Amond (Newport County AFC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    31'
    Ryan Fraser
    Ryan Fraser (Newcastle United FC) kommer til en målsjanse på Rodney Parade, men klarer ikke å score.
    34'
    36'
    I Newport slår Josh Sheehan en corner fra høyre.
    38'
    Jonjo Shelvey (Newcastle United FC) avanserer forover på Rodney Parade. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    40'
    Scott Bennett (Newport County AFC) kommer seg fri på Rodney Parade, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Newcastle United FC angriper, men avslutningen til Jacob Murphy går utenfor.
    43'
    Frispark Newport County AFC.
    44'
    Ryan Haynes (Newport County AFC) løfter inn en corner fra høyre på Rodney Parade.
    45'
    Padraig Amond (Newport County AFC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    Newcastle United FC angriper. Jacob Murphy får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    47'
    John Brooks tildeler Newcastle United FC en corner. Ryan Fraser sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    48'
    John Brooks signaliserer et frispark til Newport County AFC.
    49'
    Scott Twine
    Sjanse til Newport County AFC! Scott Twine er nær ved å score, men keeper redder.
    50'
    Newcastle United, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Ryan Fraser
    Målsjanse til Newcastle United FC! Ryan Fraser treffer mål, men keeper redder.
    53'
    53'
    Miguel Almiron
    Sjanse i Newport! Miguel Almiron (Newcastle United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    53'
    53'
    53'
    Mickey Demetriou (Newport County AFC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Rodney Parade.
    54'
    Mickey Demetriou kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Rodney Parade.
    57'
    Spillerbytte - Newcastle United
    Inn: Joelinton
    Ut: Andy Carroll
    Newcastle United FC gjør sitt første bytte. Andy Carroll erstattes av Joelinton.
    62'
    Inn: Callum Wilson
    Ut: Miguel Almiron
    Bytte for Newcastle United FC. Callum Wilson kommer inn for Miguel Almiron på Rodney Parade.
    62'
    Callum Wilson
    Newcastle United FC angriper, men avslutningen til Callum Wilson går utenfor.
    63'
    64'
    65'
    Tristan Abrahams
    Målsjanse! Tristan Abrahams (Newport County AFC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Newport fordi Scott Twine får behandling for en skade på banen.
    66'
    Scott Twine er tilbake i kampen igjen.
    67'
    I Newport har et frispark blitt tildelt bortelag.
    68'
    Josh Sheehan (Newport County AFC) løfter inn en corner fra venstre på Rodney Parade.
    70'
    John Brooks tildeler Newport County AFC en corner. Scott Twine sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    70'
    Padraig Amond (Newport County AFC) kommer til en målsjanse på Rodney Parade, men klarer ikke å score.
    70'
    Inn: Fabian Schar
    Ut: Emil Krafth
    Newcastle United FC bytter ut Emil Krafth med Fabian Schar. Dette er det tredje byttet som Steve Bruce gjør i dagens kamp.
    72'
    Jonjo Shelvey (Newcastle United FC) slår en corner fra venstre side på Rodney Parade.
    72'
    Fabian Schar
    Newcastle United FC angriper i Newport. Fabian Schar fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Callum Wilson (Newcastle United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    75'
    Jacob Murphy (Newcastle United FC) kommer seg fri på Rodney Parade, men avslutningen går utenfor.
    76'
    76'
    Spillerbytte - Newport County AFC
    Inn: Robbie Willmott
    Ut: Scott Bennett
    Scott Bennett (Newport County AFC) erstattes av Robbie Willmott.
    80'
    Inn: Ryan Paul Taylor
    Ut: Padraig Amond
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Newport County AFC. Inn kommer Ryan Taylor, mens Padraig Amond tar plass på benken.
    80'
    I Newport slår Jonjo Shelvey en corner fra venstre.
    81'
    Sjanse! Newcastle United FC avanserer forover, men Callum Wilson avslutter utenfor.
    82'
    Målsjanse til Newcastle United FC! Jacob Murphy treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    Ryan Fraser (Newcastle United FC) løfter inn en corner fra venstre på Rodney Parade.
    84'
    John Brooks tildeler Newcastle United FC en corner. Jonjo Shelvey sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    Mål for Newcastle United!
    Newport County AFC 1 - 1 Newcastle United
    Mål: Jonjo Shelvey
    Målgivende: Joelinton
    Mål! Jonjo Shelvey utligner til 1-1. Joelinton var nest sist på ballen.
    87'
    89'
    89'
    Newcastle United FC angriper i Newport. Jacob Murphy avslutter på mål, men greier ikke å score.