Tottenham (4-2-3-1): Vorm - Trippier, Foyth, Vertonghen, Walker-Peters - Dier, Wanyama - Sissoko, Llorente, Dembele - Kane
    0'
    Newport (4-5-1): Day - White, Butler, Pipe, Demetriou - Tozer, Nouble, Willmott, Labadie, Bennett - Amond
    0'
    Velkommen til kveldens livedekning av FA-cupoppgjøret mellom League two-laget Newport og store Tottenham.
    0'
    Tottenham rullerer litt på laget og lar blant annet Dele Alli og Heung-Min Son starte oppgjøret på benken. Christian Eriksen er ikke med i kamptroppen.
    0'
    Litt usikkert hvilken formasjon Spurs går ut i med både Llorente og Kane fra start. Kanskje får vi se dem i 4-4-2 eller 4-2-2-2?
    0'
    Rodney Parade har vanligvis en tilskuerkapasitet på 8000. I kveld er det satt frem ekstra stoler slik at 10 000 publikummere får komme inn. Kampen er selvsagt utsolgt.
    0'
    Da er spillerne kommet ut på gresset.
    0'
    Kampen er i gang.
    1'
    Gressmatten ser ikke pen ut. I tillegg er den merket flere steder på grunn av rugbyen som også spilles her.
    2'
    Kjempemulighet for Newport!! Dyer mister ballen. Labadie slår inn foran mål, der venter Amond som står alene, men han blåser ballen høyt over mål. Det spørs om Newport får så mange større sjanser i denne kampen.
    3'
    Labadie prøver seg fra ca. 30 meter - rett på Vorm.
    6'
    Newport prøver seg igjen, slår inn i feltet, Demetriou vinner første duell og stusser til Nouble som skyter på volley, like over mål.
    9'
    Hjemmelaget har absolutt kommet best i gang her. Waliserne er nok heltente fra start, så får vi se om de klarer å holde dette trykket utover i kampen.
    10'
    Banen ser veldig tung, våt og humpete ut. Det påvirker spillet her, uten tvil.
    11'
    Kane og Llorente kombinerer før førstnevnte skyter - høyt over mål.
    11'
    Tottenham står høyere i banen og har ridd av åpningspresset.
    14'
    Veldig lite som skjer her nå.
    24'
    Hjemmelaget får frispark på siden av 16-meteren. Det blir slått hardt inn mot mål - rett i klypene til Vorm.
    24'
    Newport forsvarer seg veldig godt. Tottenham sliter med å finne noen åpninger.
    27'
    Tottenhams største sjanse!! Sissoko legger inn fra høyre, Kane kommer først på ballen og setter den i stolpen.
    32'
    Gult kort til Newport County AFC
    Joss Labadie
    Kommer tøft inn i en duell med Kane. Korrekt kort.
    32'
    Mål for Newport County AFC!
    Newport County AFC 1 - 0 Tottenham Hotspur
    Mål: Padraig Amond
    Wow!! Langt innkast som først blir headet vekk, men ballen blir slått inn igjen i feltet. Ved bakerste stolpe dukker Amond opp og stanger askeladden i ledelsen.
    38'
    Elektrisk stemning Rodney Parade nå. Det er ikke ufortjent at hjemmelaget leder. Tottenham har sett ut til å ha en viss kontroll og har holdt mye i ballen, men Newport har sluppet til med to gode sjanser før målet.
    40'
    Vorm må redde Spurs. Newport-spissene stresser Spurs-forsvaret, Nouble stjeler ballen i feltet og klinker til fra skrått hold. Keeper må gi til corner.
    41'
    Det legges til to minutter.
    45'
    45'
    Det er pause og vi har en overraskende utvikling på kampen. Tottenham traff stolpen, men Newport har vært helt på høyde med sin aggressive stil og innsats. Så gjenstår det å se om de klarer å holde trykket i de neste 45 minuttene også.
    45'
    46'
    Vi er i gang igjen.
    46'
    Spennende å se om Tottenham klarer å ta kontroll over kampen. Underlaget spiller ikke på lag med gjestene og i første omgang var krigen og duellene helt på det jevne med Newport.
    49'
    Tottenham ruller opp fra venstre, Vertonghen legger inn, men forsøket går over dødlinjen på motsatt side... mulig det er den humpete banen som spiller belgieren et puss.
    51'
    Nytt innlegg fra Vertonghen, denne gangen er det bedre dog like over hodet på Llorente.
    53'
    Langt innkast til hjemmelaget og nok en gang blir det litt farlig. Headingen til Nouble går over.
    56'
    Stor mulighet for Kane!! Innlegget fra Trippier finner Kane foran mål, men fra fire meter klarer han å heade over.
    58'
    Newport murer igjen foran eget mål. Det er omtrent umulig for Tottenham å komme seg frem til målet. Dette blir en tålmodighetsprøve med 25 minutter igjen.
    65'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Dele Alli
    Ut: Fernando Llorente
    Kanskje kan Alli trylle frem noen åpninger i Newport-forsvaret?
    66'
    Stor sjanse!! Der gikk det fort og ballen rulles opp og ender hos Son. Keeper varter opp med en strålende redning.
    67'
    Newport får headet unna, i returrommet venter Foyth som skyter over.
    69'
    Kane skyter fra distanse - ballen går i nettveggen.
    71'
    Newport banker ballen opp i banen med en gang de får tak i den. De står omtrent med 8-9 mann rundt 16-meterstreken sin nå.
    77'
    Det begynner virkelig å haste for Tottenham nå. Og de har ikke klart å skape flust av muligheter i denne omgangen heller.
    77'
    Wanyama skyter fra 20 meter, men skuddet går langt utenfor.
    80'
    Inn: Ben Davies
    Ut: Mousa Dembele
    81'
    Spillerbytte - Newport County AFC
    Inn: Shawn McCoulsky
    Ut: Padraig Amond
    74'
    Tottenham er nær, Dier fryer av, men keeper Day varter opp med en god redning og slår til corner.
    82'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Newport County AFC 1 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Harry Kane
    Målgivende: Son Heung-min
    Corneren ender i scoring. Son flikker ballen videre ved første stolpe og foran mål står Kane helt alene og kan prikke inn 1-1. Løper for å hente ballen igjen, Spurs er ikke sugen på omkamp.
    83'
    Tottenham fortsetter å presse. Son vinner en corner.
    86'
    Newport tar seg god tid på hver eneste dødball. De er svært nær en tur til Wembley nå.
    90'
    Det er lagt til fire minutter.
    90'+1
    Spurs har ikke noe massivt press. Det er faktisk Newport som har fått flyttet seg litt opp i banen og vinner noen innkast og frispark.
    90'+2
    Kane vinner ballen i feltet, runder vekk en forsvarer og skal til å avslutte, men White får avverget med en viktig blokkering.
    90'+3
    Newport header vekk ved første stolpe. Ett minutt igjen nå.
    90'+3
    Spurs er nær! Kane med et strålende innlegg mot Alli, men keeper Day kommer ut og får akkurat avverget.
    90'+4
    90'+4
    Det ender uavgjort mellom walisiske Newport og Tottenham. Det er ikke et urettferdig resultat. Laget som spiller på nivå fire i England ga Premier League-laget en skikkelig kamp og krig. Nå skal de til Wembley om halvannen uke.