Yassine Benrahou
    Nimes Olympique angriper i Nimes. Yassine Benrahou avslutter på mål, men greier ikke å score.
    1'
    Dunkerque, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Emeric Dudouit (Dunkerque) slår en corner fra høyre side på Stade Des Costieres.
    4'
    Nimes Olympique angriper, men Pierre Legat blåser for offside.
    5'
    Pierre Legat signaliserer et frispark til Nimes Olympique på egen banehalvdel.
    8'
    Pierre Legat signaliserer et frispark til Nimes Olympique.
    11'
    Nimes Olympique angriper og Yassine Benrahou får avsluttet. Headingen treffer ikke Dunkerque-målet.
    11'
    Nimes Olympique angriper, men blir avblåst for offside.
    12'
    Moussa Kone
    Moussa Kone (Nimes Olympique) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Frispark for Nimes Olympique på egen banehalvdel.
    18'
    Nimes Olympique tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Gult kort til Dunkerque
    Jeremy Huysman
    Jeremy Huysman (Dunkerque) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    19'
    20'
    Frispark til Dunkerque på halvdelen til Nimes Olympique.
    21'
    Emeric Dudouit (Dunkerque) løfter inn en corner fra høyre på Stade Des Costieres.
    23'
    Malik Tchokounte
    Malik Tchokounte (Dunkerque) header mot mål, men ballen går utenfor.
    23'
    Pierre Legat signaliserer et frispark til Dunkerque på egen banehalvdel.
    26'
    Dunkerque tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Gult kort til Nimes Olympique
    Leon Delpech
    Dommer Pierre Legat viser Leon Delpech (Nimes Olympique) det gule kortet.
    29'
    29'
    Iron Gomis
    Sjanse i Nimes! Iron Gomis (Dunkerque) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    Nimes Olympique, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Malik Tchokounte (Dunkerque) kommer seg fri på Stade Des Costieres, men avslutningen går utenfor.
    31'
    Pierre Legat tildeler Dunkerque en corner. Emeric Dudouit sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    I Nimes slår Emeric Dudouit en corner fra venstre.
    32'
    33'
    36'
    Kan Dunkerque utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    36'
    39'
    I Nimes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    39'
    Kevin Rocheteau
    Dunkerque angriper i Nimes. Kevin Rocheteau fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    41'
    Frispark Dunkerque.
    43'
    44'
    Sidy Sarr
    Sjanse til Nimes Olympique! Sidy Sarr er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    Yassine Benrahou (Nimes Olympique) slår en corner fra høyre side på Stade Des Costieres.
    45'+1
    Moussa Kone
    Nimes Olympique angriper og Moussa Kone får avsluttet. Headingen treffer ikke Dunkerque-målet.
    45'+1
    Moussa Kone
    Moussa Kone (Nimes Olympique) pådrar seg et gult kort.
    48'
    Frispark for Dunkerque på egen banehalvdel.
    48'
    49'
    50'
    I Nimes header Malik Tchokounte (Dunkerque) mot mål, men ballen går utenfor.
    50'
    53'
    Dommeren gir Malik Tchokounte (Dunkerque) et gult kort.
    53'
    54'
    Frispark Nimes Olympique.
    54'
    Dunkerque avanserer forover i Nimes. Kevin Rocheteau avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    Spillerbytte - Nimes Olympique
    Inn: Elias Mar Omarsson
    Ut: Niclas Eliasson
    Nimes Olympique bytter ut Niclas Eliasson med Elias Mar Omarsson.
    58'
    Inn: Julien Ponceau
    Ut: Leon Delpech
    Bytte for Nimes Olympique. Julien Ponceau kommer inn for Leon Delpech på Stade Des Costieres.
    58'
    59'
    59'
    Patrick Burner
    Patrick Burner (Nimes Olympique) kommer til en målsjanse på Stade Des Costieres, men klarer ikke å score.
    60'
    61'
    Pierre Legat signaliserer et frispark til Nimes Olympique like utenfor Dunkerque-området.
    61'
    Driss Trichard
    Driss Trichard (Dunkerque) får et gult kort av dommer Pierre Legat.
    61'
    64'
    Spillerbytte - Dunkerque
    Inn: Bilal Brahimi
    Ut: Driss Trichard
    Romain Revelli (Dunkerque) gjør sitt første bytte for dagen. Bilal Brahimi erstatter Driss Trichard.
    64'
    Inn: Mohamed Ouadah
    Ut: Salama
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Dunkerque. Inn kommer Mohamed Ouadah, mens Salama tar plass på benken.
    64'
    67'
    Rødt kort til Nimes Olympique
    Elias Mar Omarsson
    Utvisning! Nimes Olympique må klare seg uten Elias Mar Omarsson resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    67'
    68'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Demba Thiam (Dunkerque) vrir seg av smerte i gresset.
    69'
    Demba Thiam er tilbake i kampen igjen.
    69'
    70'
    Frispark til Nimes Olympique på halvdelen til Dunkerque.
    70'
    72'
    73'
    Mål for Dunkerque!
    Nimes Olympique 0 - 1 Dunkerque
    Mål: Kevin Rocheteau
    Målgivende: Iron Gomis
    Mål! Dunkerque tar ledelsen 0-1 ved Kevin Rocheteau. Iron Gomis var nest sist på ballen.
    73'
    Moussa Kone
    Moussa Kone (Nimes Olympique) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    76'
    76'
    76'
    I Nimes slår Yassine Benrahou en corner fra høyre.
    80'
    Lamine Fomba
    Sjanse! Nimes Olympique avanserer forover, men Lamine Fomba avslutter utenfor.
    80'
    81'
    Iron Gomis
    Iron Gomis (Dunkerque) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    Sidy Sarr
    Sidy Sarr (Nimes Olympique) pådrar seg et gult kort.
    81'
    Inn: Scotty Sadzoute
    Ut: Theo Sainte-Luce
    Nicolas Usai gjør dagens tredje bytte i Nimes, når han tar ut Theo Sainte-Luce og setter inn Scotty Sadzoute.
    82'
    Inn: Redouane Kerrouche
    Ut: Mario Jason Kikonda
    Dunkerque bytter ut Mario Jason Kikonda med Redouane Kerrouche. Dette er det tredje byttet som Romain Revelli gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Adam Abeddou
    Ut: Kevin Rocheteau
    Romain Revelli (Dunkerque) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Adam Abeddou erstatter Kevin Rocheteau.
    82'
    84'
    84'
    Yassine Benrahou (Nimes Olympique) slår en corner fra venstre side på Stade Des Costieres.
    85'
    Yassine Benrahou (Nimes Olympique) løfter inn en corner fra høyre på Stade Des Costieres.
    85'
    I Nimes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    86'
    Inn: Adon Gomis
    Ut: Iron Gomis
    Dunkerque bytter ut Iron Gomis med Adon Gomis. Dette er det femte byttet som Romain Revelli gjør i dagens kamp.
    87'
    Pierre Legat tildeler Nimes Olympique en corner. Yassine Benrahou sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    88'
    Emeric Dudouit ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    89'
    Emeric Dudouit ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Nimes.