Ble dekket av Herman Folvik

Hei og velkommen til denne dekningen av Norge sin andre VM-kamp. Denne gang står Tsjekkia på motsatt banehalvdel, og kampen kan du se på Viasat 4 eller på Viaplay fra klokken 19.45. Kampstart er klokken 20.15.
    Norge tapte 5-2 mot Russland i gårsdagens VM-åpning, mens Tsjekkia tok en råsterk 5-2-seier mot Sverige.
    Straks klart for puck-drop!
    Lagene er klare. Heia Norge!
    Vi er i gang!
    1'
    Herlig stemning i arenaen.
    2'
    Tsjekkia tar ledelsen....
    3'
    La oss håpe Norge våkner etter denne kalddusjen.
    4'
    Norge er nære utligning, men et skudd går like utenfor... Synd.
    5'
    Norge får utvisning. Tsjekkia kan spille i overtall.
    9'
    Nære 3-0 for Tsjekkia. Et skudd fra litt distanse går like til side for mål.
    10'
    Utvisning på en tsjekkisk spiller.
    10'
    Da er det nytt norsk håp!
    Tøft ute på isen nå. Rosseli Olsen blir liggende på isen. Ser ut som han får en trøkk i beina. La oss håpe det går bra.
    Ser ut som Rosseli-Olsen går av med skade. Han får en solid vridning i kneet etter en takling virker det til.
    Nære at Martinsen styrer inn et skudd. God redning av Tsjekkias keeper.
    Bra liv i denne kampen nå. Veldig viktig at vi fikk reduseringen så raskt etter 0-2.
    Holøs prøver et hardt skudd. Den går ikke inn.
    Fem minutter igjen av perioden.
    Tsjekkia ikke langt unna 4-1 med en styring, men heldigvis klarer Norge seg denne gang.
    Et minutt igjen av omgangen. Kan vi klare en redusering?
    Pause! Tsjekkia fikk en drømmestart med to raske mål. Norge kjempet seg inn og reduserte en gang. Det ga mer håp for Norge, men så scoret Tsjekkia 3-1 i undertall. Tung periode...
    Lagene er på isen igjen.
    Tsjekkia vinner droppen. 2. periode er i gang!
    Voracek prøver en frekkis fra skrått hold, men Haukeland henger godt med på den.
    Norge legger pucken på mål og stormer inn mot keeper, men tsjekkerne får pucken unna.
    Godt tsjekkisk skudd som styres, men god redning av Haukeland. Keeperen har fått en bedre start denne perioden.
    Så smeller det i tverrligger fra Tsjekkia!
    Tsjekkia er gode nå, Norge sliter med å henge med.
    20-11 i skuddstatistikken i favør Tsjekkia, men Norge har hevet seg litt nå de siste minuttene.
    Bull roter bort pucken i egen sone, nære stor sjanse for tsjekkerne.
    Nære for Martinsen! Han får avsluttet fra skrått hold, men får ikke lurt pucken forbi keeper.
    Dudas med et tungt skudd, men Haukeland holder den i snapphansken. Keeperen har hevet seg betraktelig i midtperioden.
    Haga får avsluttet, men rett på den tsjekkiske keeperen.
    Norge taper droppen, Tsjekkia får drept et halvt minutter der.
    Lindström får avsluttet godt, men den tsjekkiske keeperen flytter seg kjapt over og redder.
    Ingen uttelling i overtall for Norge.
    Midtperioden er over! Tsjekkia vinner den 2-0, og leder 5-1. Denne kampen er kjørt for Norge.
    - Vi blir små, gjør enkle personlige feil. Vi må ta mer kamp, sier Petter Thoresen til Viasat om 2. perioden.
    Henrik Holm kommer inn og står 3. periode. Mesterskapsdebut for Fredrikstad-gutten som står i Stavanger.
    Vi er i gang med den siste perioden.
    Strålende redning av Holm på et tsjekkisk skudd.
    Norge mister pucken i egen sone, men avslutningen fra Tsjekkia går over.
    Så smeller det mellom Lesund og en tsjekker. Noen slag deles ut før dommerne bryter opp.
    Spill fire mot fire.
    Det smeller fra Holøs, pucken blir liggende keeper. Nære på!
    Tsjekkia får en kjempesjanse i undertall, men Holm redder mesterlig.
    Bonsaken legger pucken på mål, nesten en farlig retur fra keeper, men han rekker å plukke den opp selv før Reichenberg kommer til.
    Over 9000 tilskuere på tribunen i Bratislava. De fleste tsjekkere.
    Norge gir bort pucken i egen sone igjen. En tsjekker kommer alene med keeper, men Holm redder.