Det blir farlig! Frispark for Nottingham Forest er nær straffområde.
    Leicester tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark for Leicester på egen banehalvdel.
    5'
    Harvey Barnes
    Sjanse i Nottingham! Harvey Barnes (Leicester) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    Nottingham Forest, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Marc Albrighton (Leicester) løfter inn en corner fra venstre på City Ground.
    9'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    10'
    Ryan Yates
    Ryan Yates (Nottingham Forest) kommer seg fri på City Ground, men avslutningen går utenfor.
    10'
    Målsjanse! Harvey Barnes (Leicester) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Gustavo Scarpa
    Sjanse til Nottingham Forest! Gustavo Scarpa er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Nottingham Forest fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    18'
    19'
    20'
    Marc Albrighton (Leicester) slår en corner fra venstre side på City Ground.
    21'
    Paul Tierney tildeler Leicester en corner. Marc Albrighton sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    I Nottingham slår Marc Albrighton en corner fra høyre.
    22'
    Frispark Leicester.
    24'
    Frispark for Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    27'
    Frisparket tildelt Nottingham Forest er farlig nær Leicesters målområde.
    27'
    Gult kort til Leicester City
    Youri Tielemans
    Dommer Paul Tierney viser Youri Tielemans (Leicester) det gule kortet.
    29'
    Frispark til Nottingham Forest på halvdelen til Leicester.
    29'
    I Nottingham slår Morgan Gibbs-White en corner fra høyre.
    32'
    Morgan Gibbs-White (Nottingham Forest) slår en corner fra venstre side på City Ground.
    33'
    35'
    Marc Albrighton (Leicester) løfter inn en corner fra høyre på City Ground.
    37'
    Ryan Yates ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    39'
    Tilbake fra skade: Ryan Yates - Nottingham Forest
    41'
    Leicester avanserer forover i Nottingham. Youri Tielemans avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    45'
    Spillerbytte - Nottingham Forest
    Inn: Jack Colback
    Ut: Ryan Yates
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Nottingham Forest. Inn kommer Jack Colback, mens Ryan Yates tar plass på benken.
    46'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Leicester på egen banehalvdel.
    48'
    Harvey Barnes (Leicester) kommer til en målsjanse på City Ground, men klarer ikke å score.
    50'
    Remo Freuler
    Remo Freuler (Nottingham Forest) kommer til en målsjanse på City Ground, men klarer ikke å score.
    54'
    Inn: Sam Surridge
    Ut: Gustavo Scarpa
    Steve Cooper gjør dagens andre bytte i Nottingham, når han tar ut Gustavo Scarpa og setter inn Sam Surridge.
    55'
    Mål for Nottingham Forest!
    Nottingham Forest 1 - 0 Leicester City
    Mål: Brennan Johnson
    Målgivende: Morgan Gibbs-White
    I Nottingham tar Nottingham Forest ledelsen 1-0 etter et mål av Brennan Johnson. Morgan Gibbs-White var nest sist på ballen.
    56'
    Målet til Nottingham Forest sjekkes av VAR
    57'
    Målet til Nottingham Forest blir stående
    58'
    Kan Leicester utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    59'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Nottingham Forest.
    60'
    63'
    En av Leicesters spillere blir avblåst for offside.
    67'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Kelechi Iheanacho
    Ut: Marc Albrighton
    Bytte for Leicester. Kelechi Iheanacho kommer inn for Marc Albrighton på City Ground.
    68'
    Inn: Dennis Praet
    Ut: Nampalys Mendy
    Leicester bytter ut Nampalys Mendy med Dennis Praet. Dette er det andre byttet som Brendan Rodgers gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Lewis Brunt
    Ut: Luke Thomas
    Brendan Rodgers (Leicester) gjør sitt tredje bytte for dagen. Lewis Brunt erstatter Luke Thomas.
    68'
    Nottingham Forest angriper i Nottingham, men blir avblåst for offside.
    69'
    Inn: Lewis O'Brien
    Ut: Orel Mangala
    Nottingham Forest bytter ut Orel Mangala med Lewis O'Brien. Dette er det tredje byttet som Steve Cooper gjør i dagens kamp.
    70'
    I Nottingham har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    71'
    Sam Surridge
    73'
    Morgan Gibbs-White
    Nottingham Forest fosser forover og Morgan Gibbs-White fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    74'
    74'
    I Nottingham har et frispark blitt tildelt bortelag.
    75'
    75'
    Daniel Amartey
    Daniel Amartey (Leicester) pådrar seg et gult kort.
    77'
    Leicester må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Nottingham Forest.
    78'
    Paul Tierney tildeler Nottingham Forest en corner. Morgan Gibbs-White sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    80'
    81'
    Nottingham Forest 2 - 0 Leicester City
    Mål! Brennan Johnson øker ledelsen til 2-0. Det er en fin assist fra Morgan Gibbs-White.