2-1
2-2
Gregory90'+1
    Kampen er i gang på City Ground.
    Offside! Mahlon Romeo blir vinket av og Millwall FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    3'
    Dommer Jon Moss ser at linjemannen løfter flagget, og Millwall FCs Lee Gregory blåses av for offside.
    4'
    I Nottingham har et frispark blitt tildelt bortelag.
    5'
    Lee Gregory
    Millwall FC angriper på City Ground. Lee Gregory header utenfor.
    5'
    Nottingham Forests Ben Osborn blåses av for offside på City Ground.
    6'
    Jon Moss signaliserer et frispark til Millwall FC.
    7'
    Nottingham Forest, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Tom Elliott
    Millwall FC avanserer forover på City Ground og Tom Elliott kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Nottingham Forest.
    8'
    Shaun Williams (Millwall FC) slår en corner fra høyre side på City Ground.
    8'
    Jake Cooper
    Millwall FC avanserer forover i Nottingham. Jake Cooper avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Adlene Guedioura
    Målsjanse! Adlene Guedioura (Nottingham Forest) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Jiri Skalak (Millwall FC) løfter inn en corner fra høyre på City Ground.
    13'
    Tom Elliott
    Tom Elliott (Millwall FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Frispark for Millwall FC på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark Millwall FC.
    16'
    Frispark til Millwall FC på halvdelen til Nottingham Forest.
    16'
    Jiri Skalak
    Jiri Skalak (Millwall FC) kommer seg fri på City Ground, men avslutningen går utenfor.
    17'
    18'
    Shane Ferguson
    Millwall FC fosser forover og Shane Ferguson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    18'
    Jon Moss tildeler Millwall FC en corner. Shaun Williams sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    I Nottingham slår Shane Ferguson en corner fra venstre.
    19'
    Shaun Williams
    Shaun Williams (Millwall FC) avanserer forover på City Ground. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    19'
    19'
    I Nottingham slår Ben Osborn en corner fra venstre.
    20'
    Lewis Grabban
    Sjanse! Nottingham Forest avanserer forover, men Lewis Grabban avslutter utenfor.
    21'
    Jon Moss signaliserer et frispark til Millwall FC på egen banehalvdel.
    22'
    24'
    24'
    Jake Cooper
    Jake Cooper (Millwall FC) prøver å heade ballen i mål på City Ground, men mislykkes.
    24'
    Nottingham Forest tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Mål for Nottingham Forest!
    Nottingham Forest 1 - 0 Millwall
    Mål: Joe Lolley
    Målgivende: Ben Osborn
    Mål! Nottingham Forest tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Joe Lolley på City Ground. Flott spill fra Ben Osborn før målet.
    27'
    34'
    Tom Elliott
    Målsjanse på City Ground! Tom Elliott fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    35'
    35'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jack Robinson (Nottingham Forest) vrir seg av smerte i gresset.
    35'
    Jack Robinson er tilbake i kampen igjen.
    37'
    Lee Gregory
    Sjanse i Nottingham! Lee Gregory (Millwall FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    38'
    Ben Osborn (Nottingham Forest) slår en corner fra venstre side på City Ground.
    39'
    40'
    Offside! Lewis Grabban (Nottingham Forest) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    40'
    42'
    Shane Ferguson (Millwall FC) løfter inn en corner fra venstre på City Ground.
    43'
    Jon Moss signaliserer et frispark til Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    43'
    45'
    Lee Gregory
    Lee Gregory (Millwall FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+2
    45'+2
    47'
    Offside! Tom Elliott (Millwall FC) er alene igjennom, men dommer Jon Moss ser at linjemannen er oppe med flagget.
    47'
    49'
    Frispark for Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    51'
    Gult kort til Millwall
    Dommeren gir Shane Ferguson (Millwall FC) et gult kort.
    51'
    Joe Lolley
    Joe Lolley (Nottingham Forest) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Spillerbytte - Nottingham Forest
    Inn: Matty Cash
    Ut: Joe Lolley
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Nottingham Forest. Inn kommer Matty Cash, mens Joe Lolley tar plass på benken.
    58'
    59'
    60'
    Lee Gregory (Millwall FC) vinkes av for offside i Nottingham.
    61'
    Gult kort til Nottingham Forest
    Jack Robinson
    Jack Robinson (Nottingham Forest) pådrar seg et gult kort.
    64'
    Millwall FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    65'
    Jake Cooper ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    66'
    Spillerbytte - Millwall
    Inn: Aiden O'Brien
    Ut: Jiri Skalak
    Millwall FC bytter ut Jiri Skalak med Aiden O Brien.
    67'
    Ryan Leonard
    Dommer Jon Moss viser Ryan Leonard (Millwall FC) det gule kortet.
    69'
    Nottingham Forest 2 - 0 Millwall
    Mål: Joao Carvalho
    Mål! Nottingham Forest øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Joao Carvalho på City Ground.
    70'
    I Nottingham slår Shaun Williams en corner fra venstre.
    72'
    Jake Cooper er på beina igjen og fortsetter kampen.
    72'
    Inn: Gil Dias
    Ut: Ben Osborn
    Nottingham Forest gjør sitt andre bytte. Ben Osborn erstattes av Gil Dias.
    73'
    74'
    Tom Elliott
    Millwall FC avanserer forover og Tom Elliott kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    75'
    75'
    Mål for Millwall!
    Nottingham Forest 2 - 1 Millwall
    Mål: Shaun Williams
    Målgivende: Shane Ferguson
    Mål! Millwall FC reduserer til 2-1 på City Ground. Shaun Williams raget høyest og headet ballen i mål. Shane Ferguson var nest sist på ballen.
    75'
    Inn: Steve Morison
    Ut: Tom Elliott
    Bytte for Millwall FC. Steve Morison kommer inn for Tom Elliott på City Ground.
    75'
    Inn: Tom Bradshaw
    Ut: James Meredith
    Neil Harris (Millwall FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Tom Bradshaw erstatter James Meredith.
    75'
    Shaun Williams (Millwall FC) slår en corner fra venstre side på City Ground.
    78'
    78'
    79'
    80'
    80'
    Jon Moss signaliserer et frispark til Millwall FC like utenfor Nottingham Forest-området.
    82'
    Inn: Michael Dawson
    Ut: Joao Carvalho
    Joao Carvalho (Nottingham Forest) erstattes av Michael Dawson.
    83'
    83'
    86'
    87'
    88'
    Steve Morison
    Steve Morison (Millwall FC) kommer til en målsjanse på City Ground, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    88'
    89'
    Nottingham Forest 2 - 2 Millwall
    Mål: Lee Gregory
    Målgivende: Ryan Leonard
    Mål! Lee Gregory utligner for Millwall FC. Stillingen er dermed 2-2 i Nottingham. Det er en fin assist fra Ryan Leonard.