I Harrison har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    1'
    Skudd utenfor mål, DC United
    Pedro Santos
    DC United avanserer forover i Harrison. Pedro Santos avslutter, men treffer ikke mål.
    3'
    DC United får tildelt et frispark
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    4'
    NY Red Bulls tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Harrison fordi John Tolkin får behandling for en skade på banen.
    11'
    NY Red Bulls slipper å klare seg uten John Tolkin som kommer tilbake på banen i Harrison.
    13'
    Skudd utenfor mål, NY Red Bulls
    Dante Vanzeir
    Målsjanse! Dante Vanzeir (NY Red Bulls) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    DC United får tildelt et hjørnespark
    Gabriel Cordeiro Pirani
    Jon Freemon tildeler DC United en corner. Gabriel Cordeiro Pirani sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til NY Red Bulls.
    18'
    NY Red Bulls angriper i Harrison. Dante Vanzeir fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Frispark NY Red Bulls.
    19'
    NY Red Bulls får tildelt et hjørnespark
    John Tolkin
    John Tolkin (NY Red Bulls) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    21'
    Dommer Jon Freemon venter med å sette i gang spillet fordi Dante Vanzeir ligger nede.
    24'
    Frispark til DC United på halvdelen til NY Red Bulls.
    26'
    Dante Vanzeir er tilbake på banen igjen.
    26'
    Spillerbytte - NY Red Bulls
    Inn: Tom Barlow
    Ut: Dante Vanzeir
    Dante Vanzeir (NY Red Bulls) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Tom Barlow.
    28'
    28'
    I Harrison slår Pedro Santos en corner fra høyre.
    31'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    31'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Gult kort til DC United
    Chris Durkin
    Chris Durkin (DC United) får et gult kort av dommer Jon Freemon.
    36'
    36'
    Skudd på mål, NY Red Bulls
    Dru Yearwood
    Målsjanse på Red Bull Arena! Dru Yearwood fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    37'
    NY Red Bulls, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Frispark til NY Red Bulls på halvdelen til DC United.
    41'
    Luquinhas
    Luquinhas (NY Red Bulls) avanserer forover på Red Bull Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    41'
    41'
    Gult kort til NY Red Bulls
    Dru Yearwood (NY Red Bulls) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    43'
    John Tolkin
    Jon Freemon tildeler NY Red Bulls en corner. John Tolkin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Frispark DC United.
    44'
    Cristian Dajome vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    44'
    DC United slipper å klare seg uten Cristian Dajome som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+1
    NY Red Bulls angriper, men avslutningen til Dru Yearwood går utenfor.
    45'+3
    Jon Freemon signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    47'
    48'
    52'
    53'
    Derrick Williams
    Derrick Williams (DC United) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    54'
    Frispark for NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    54'
    Christian Benteke
    Christian Benteke (DC United) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    60'
    John Tolkin
    John Tolkin (NY Red Bulls) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    62'
    63'
    63'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Andy Najar
    Ut: Ruan
    Ruan (DC United) erstattes av Andy Najar.
    64'
    Inn: Theodore Ku-DiPietro
    Ut: Cristian Dajome
    Wayne Rooney gjør dagens andre bytte i Harrison, når han tar ut Cristian Dajome og setter inn Theodore Ku-DiPietro.
    65'
    NY Red Bulls blir avblåst for offside
    En av NY Red Bullss spillere blir avblåst for offside.
    67'
    Inn: Peter Stroud
    Ut: Dru Yearwood
    Troy Lesesne (NY Red Bulls) gjør sitt andre bytte for dagen. Peter Stroud erstatter Dru Yearwood.
    67'
    Inn: Kyle Duncan
    Ut: Omir Fernandez
    Bytte for NY Red Bulls. Kyle Duncan kommer inn for Omir Fernandez på Red Bull Arena.
    67'
    Kan DC United utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    69'
    John Tolkin
    73'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til DC United.
    74'
    Cameron Harper
    Cameron Harper (NY Red Bulls) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    78'
    Andres Reyes
    Dommer Jon Freemon gir Andres Reyes (NY Red Bulls) et gult kort.
    78'
    78'
    Inn: Jose Fajardo
    Ut: Gabriel Cordeiro Pirani
    DC United bytter ut Gabriel Cordeiro Pirani med Jose Fajardo. Dette er det tredje byttet som Wayne Rooney gjør i dagens kamp.
    79'
    Theodore Ku-DiPietro
    DC United angriper i Harrison. Theodore Ku-DiPietro fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    John Tolkin
    82'
    Kyle Duncan
    Dommer Jon Freemon viser Kyle Duncan (NY Red Bulls) det gule kortet.
    82'
    82'
    Spillet på Red Bull Arena er stoppet midlertidig fordi Theodore Ku-DiPietro ligger nede.
    83'
    Theodore Ku-DiPietro er på beina igjen og fortsetter kampen på Red Bull Arena.
    85'
    Inn: Wikelman Carmona
    Ut: Elias Manoel
    Troy Lesesne gjør dagens fjerde bytte i Harrison, når han tar ut Elias Manoel og setter inn Wikelman Carmona.
    85'
    86'
    DC United må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra NY Red Bulls.
    87'
    Mål for NY Red Bulls!
    NY Red Bulls 1 - 0 DC United
    Mål: John Tolkin
    John Tolkin dundrer ballen i mål og NY Red Bulls tar ledelsen 1-0 på Red Bull Arena.