3-2
Harper90'+3
4-2
    Tomas Chancalaym
    Sjanse til New England Revolution! Tomas Chancalaym er nær ved å score, men keeper redder.
    5'
    NY Red Bulls, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Mål for NY Red Bulls!
    NY Red Bulls 1 - 0 New England Revolution
    Mål: Lewis Morgan
    Målgivende: Sean Nealis
    Mål! Lewis Morgan gir NY Red Bulls ledelsen 1-0 i Harrison. Flott spill fra Sean Nealis før målet.
    6'
    New England Revolution angriper, men Jon Freemon blåser for offside.
    13'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til NY Red Bulls like utenfor New England Revolution-området.
    14'
    Frispark i en god posisjon for NY Red Bulls!
    15'
    John Tolkin
    NY Red Bulls angriper i Harrison. John Tolkin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    16'
    New England Revolution, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    New England Revolution tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Emil Forsberg
    NY Red Bulls angriper i Harrison. Emil Forsberg fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Mål for New England Revolution!
    NY Red Bulls 1 - 1 New England Revolution
    Mål: Carles Gil
    Målgivende: Tomas Chancalaym
    Carles Gil (New England Revolution) utligner med en heading på Red Bull Arena. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Tomas Chancalaym.
    24'
    I Harrison slår Carles Gil en corner fra venstre.
    29'
    New England Revolution angriper. Tomas Chancalaym får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    30'
    Jon Freemon tildeler New England Revolution en corner. Carles Gil sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Esmir Bajraktarevic
    Målsjanse! Esmir Bajraktarevic (New England Revolution) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Frispark for New England Revolution på egen banehalvdel.
    34'
    New England Revolution fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    37'
    Carles Gil
    Carles Gil (New England Revolution) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    VAR sjekker om det er straffe til NY Red Bulls
    39'
    Dommeren dømmer straffe til NY Red Bulls
    42'
    Straffe til NY Red Bulls
    42'
    Gult kort til New England Revolution
    Henry Kessler
    Dommer Jon Freemon gir Henry Kessler (New England Revolution) et gult kort.
    42'
    NY Red Bulls scorer på straffe!
    NY Red Bulls 2 - 1 New England Revolution
    Mål: Emil Forsberg
    Mål! NY Red Bulls tar ledelsen 2-1 takket være et straffespark av Emil Forsberg.
    43'
    Hjørnespark til NY Red Bulls
    45'+2
    Emil Forsberg (NY Red Bulls) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    45'+2
    Wikelman Carmona
    NY Red Bulls angriper, men avslutningen til Wikelman Carmona går utenfor.
    45'+3
    Skudd på mål, New England Revolution
    45'+8
    45'+8
    New England Revolution må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra NY Red Bulls.
    46'
    47'
    Ingen straffe til NY Red Bulls
    48'
    Frispark NY Red Bulls.
    51'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til New England Revolution på egen banehalvdel.
    52'
    Skudd utenfor mål, New England Revolution
    53'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    54'
    Carles Gil
    Carles Gil (New England Revolution) avanserer forover på Red Bull Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    56'
    I Harrison har et frispark blitt tildelt bortelag.
    57'
    Hjørnespark til New England Revolution
    58'
    Skudd på mål, NY Red Bulls
    60'
    60'
    Spillerbytte - New England Revolution
    Inn: Dylan Borrero
    Ut: Esmir Bajraktarevic
    New England Revolution bytter ut Esmir Bajraktarevic med Dylan Borrero. Dette er det første byttet som Caleb Porter gjør i dagens kamp.
    64'
    Dylan Borrero
    Dommer Jon Freemon viser Dylan Borrero (New England Revolution) det gule kortet.
    66'
    69'
    Spillerbytte - NY Red Bulls
    Inn: Elias Manoel
    Ut: Dante Vanzeir
    Sandro Schwarz gjør dagens første bytte i Harrison, når han tar ut Dante Vanzeir og setter inn Elias Manoel.
    69'
    Skudd utenfor mål, NY Red Bulls
    75'
    78'
    Xavier Arreaga
    Xavier Arreaga (New England Revolution) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    78'
    78'
    79'
    80'
    Det blir farlig! Frispark for NY Red Bulls er nær straffområde.
    82'
    Tomas Chancalaym (New England Revolution) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    82'
    Inn: Cameron Harper
    Ut: Emil Forsberg
    Sandro Schwarz (NY Red Bulls) gjør sitt andre bytte for dagen. Cameron Harper erstatter Emil Forsberg.
    83'
    NY Red Bulls 3 - 1 New England Revolution
    Mål: Elias Manoel
    Målgivende: Wikelman Carmona
    Mål! NY Red Bulls øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Elias Manoel på Red Bull Arena. Wikelman Carmona sto for den målgivende pasningen.
    84'
    Inn: Andres Reyes
    Ut: Noah Eile
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for NY Red Bulls. Inn kommer Andres Reyes, mens Noah Eile tar plass på benken.
    86'
    Inn: Dennis Gjengaar
    Ut: Wikelman Carmona
    Bytte for NY Red Bulls. Dennis Gjengaar kommer inn for Wikelman Carmona på Red Bull Arena.
    86'
    Inn: Emmanuel Boateng
    Ut: Andrew Farrell
    Andrew Farrell (New England Revolution) erstattes av Emmanuel Boateng.
    88'
    Inn: Ian Harkes
    Ut: Mark-Anthony Kaye
    Caleb Porter (New England Revolution) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ian Harkes erstatter Mark-Anthony Kaye.
    88'
    88'
    NY Red Bulls 3 - 2 New England Revolution
    Mål: Giacomo Vrioni
    Målgivende: Emmanuel Boateng
    Mål! Giacomo Vrioni holder New England Revolutionet inne i kampen med en redusering til 3-2. Emmanuel Boateng var nest sist på ballen.
    90'
    Målet til New England Revolution sjekkes av VAR
    90'+1
    Målet til New England Revolution blir stående
    90'+2
    NY Red Bulls 4 - 2 New England Revolution
    Mål: Cameron Harper
    Målgivende: Lewis Morgan
    Cameron Harper setter ballen i mål og øker NY Red Bullss ledelse til 4-2 i Harrison. Lewis Morgan var nest sist på ballen.
    90'+3
    Dylan Borrero vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    90'+9
    Inn: Noel Arthur Buck
    Ut: Dylan Borrero
    New England Revolution gjør sitt fjerde bytte. Dylan Borrero erstattes av Noel Arthur Buck.
    90'+10
    Frispark for NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    90'+10
    New England Revolution slipper å klare seg uten Dylan Borrero som kommer tilbake på banen igjen.