0-1
1-1
2-1

Hei og velkommen til livedekningen av tippeligaoppgjøret mellom Odd og Lillestrøm her på Skagerak Arena i Skien.
    To mann er ute og soner karantene i dagens match, og det er en spiller fra vært lag. Hos Odd er det den viktige kapteinen Morten Fevang som er ute, inn i han sted kommer Fredrik Semb. Hos LSK er det keeperen Magnusson som soner, dermed er det Andre Hansen som står i mål for LSK. Samme Hansen er forøvrig klar for hjemmelaget Odd fra neste sesong av.
    Arni Gautur Arason er kalt inn på landslagssamling for Island og spiller dermed ikke for Odd i kveld. Inn i hans sted kommer Andreas Lie.
    Odd og LSK har en helt jevn statistikk når lagene møtes i Skien. Paradoksalt nok har det har aldri endt uavgjort. Lagene står med fem seirer hver på ti møter.
    Magnus Lekven skal spille U21 kamp og er derfor utilgjenglig. Dermed starter Tommy Svindal Larsen sentralt for Odd.
    Vi er i gang!
    1'
    Odd med lang ball. Myklebust er nær ved å få til en avslutning i farlig posisjon.
    1'
    Toustad går for hardt i Svindal Larsen. FRispark Odd.
    1'
    Kippe og Kovacs i dagens første duell. Kippe vinner.
    2'
    Steinar Pedersen prøver å spille igjennom Essediri som kommer på høyre. Blir litt for hard på labben og ballen går til 5-meter.
    4'
    Brenne blir felt av Kippe på 17-meter. Frispark i meget god posisjon for Odd.
    4'
    Bentley setter skuddet i muren. Returen faller til Rambekk som setter skuddet høyt over.
    6'
    LSK frispark, og luftsskytset sendes frem.
    6'
    Essidiri slår inn i feltet, der er Lie sjef.
    6'
    Odd får tildelt et hjørnespark
    Bentley
    7'
    Odd får frispark nede ved cornerflagget.
    8'
    Bentley slår hardt inn på første stolpe. Hansen bokser ut.
    8'
    Bentley får sjansen på nedfallsfrukt inne i feltet. Benytter sjansen heller dårlig og setter ballen tre meter tilside for mål.
    9'
    Nosa leter etter Edwin. Finner han med en god pasning, men Edwin befinner seg i offside.
    9'
    Edwin prøver et innlegg, men ballen kommer for nærme Lie som enkelt kan plukke.
    10'
    Kippe bommer et mottak. Myklebust snapper ballen og prøver et skudd. Hansen redder.
    11'
    Brenne takler på ball men blir avblåst av Hauge. Odd-fansen raser.
    12'
    Begge lag sliter med å etablere noe spill. Rotete omgang så langt på Skagerak.
    13'
    Bentley prøver å komme seg forbi Pedersen. Taper duellen og ballen. 5-meter til LSK.
    15'
    Brenne prøver å spille Bentley på innsiden av Essidiri, pasningen er god men Bentley kommer akkurat noen sekunder for sent.
    16'
    Godt LSK-spill ender med et elendig innlegg fra Toustad på høyre. Kunne blitt en god sjanse der. LSK fylte på bra i boksen.
    17'
    LSK presser høyt når Odd skal spille ut bakfra, stresser Odd når den lange skal slåes.
    18'
    Hagen slurver forferdelig med en enkel pasning til Myklebust. Mye rart utpå her.
    19'
    Sørgård treffer Sundgot inne i feltet. LSK-spissen velger å prøve en flikk i stedet for en ordentlig avslutning, dermed blir det enkelt for Lie.
    21'
    Odd med lang ball mot Kovacs. Offside, mener Hauge og hans menn.
    21'
    Kovacs prøver å heade ned til Bentley, men får ikke nok kontroll over ballen og den går til Hansen istedet.
    23'
    Ujah lurer av alt som er av Odd-forsvarere. Er alene med Lie på 6-meter, men skuddet setter han på utsiden. Kjempesjanse til LSK.
    23'
    Tommy Svindal Larsen
    LSK får ballen unna.
    24'
    Kippe lemper ballen opp mot Ujah. Han er i offside.
    26'
    Kippe tar for seg i to dueller før han selv blir felt av Myklebust. Frispark til LSK.
    27'
    Ujah prøver fra 16. Lie redder til corner.
    29'
    Lillestrøm får tildelt et hjørnespark
    Essidiri får to sjanser til å slå inn. Det andre forsøket er nær ved å treffe hodet til Kippe, men blir akkurat for høy slik at ballen går til 5-meter.
    29'
    Frispark til LSK på cirka 25-meter. Kan være mulig å prøve et skudd derfra.
    31'
    Essidiri går for innlegg. Det kan Semb enkelt heade unna.
    32'
    Nosa prøver å gå igjennom Svindal Larsen, uten tellende resultat.
    33'
    Det skjer ikke stort på Skagerak Arena for øyeblikket.
    35'
    Odd får et frispark skrått på 16-meteren. Cirka 20 meter fra mål.
    36'
    Svindal Larsen slår inn. Rambekk får ikke avsluttet og LSK kan kline ballen unna.
    37'
    Sundgot stusser mot Ujah, Lie er påpasselig ute i feltet.
    37'
    Myklebust gjør en god prestasjon i feltet. Tar ned ballen og vender før han avslutter like utenfor målet til Hansen. Odds beste sjanse.
    38'
    Hansen er ute i feltet og bokser ballen inn i en Odd-spiller til 5-meter.
    39'
    Ny corner.
    40'
    Bentley
    Høyt mot bakre stolpe fra Bentley. Hansen plukker ballen ned i fast grep.
    41'
    Odd frispark midt på LSKs halvdel.
    43'
    Kovacs får en kjempesjanse! Glimrende innlegg fra Myklebust. Kovacs står umarkert på 5-meter og header ballen skyhøyt over og utenfor målet. Dårlig utnyttet av den store spissen.
    44'
    Ny god Odd mulighet, og igjen er det etter innlegg fra Myklebust. Bentley møter innlegget på første stolpe, men header ballen utenfor målet til Hansen.
    45'
    45'
    Vi går til pause etter en heller laber fotballopplevelse her i Skien. Mye rot og lite godt spill fra begge lag i denne første omgangen.
    45'
    Andre omgang starter.
    46'
    Odd sender tre mann i oppvarming med en gang.
    46'
    Edwin tar seg forbi Hagen, som akkurat får taklet til corner.
    47'
    Kovacs stanger unna på første.
    47'
    Mål for Lillestrøm!
    Odd 0 - 1 Lillestrøm
    Mål: Arild Sundgot
    Målgivende: Frode Kippe
    Innlegg går til Kippe som flikker ballen videre inn i feltet med hodet. På 5-meteren står Sundgot og forlenger ballen inn i nettet bak Lie.
    47'
    Nosa får en god mulighet til å skyte etter å ha blitt satt opp av Ujah. Midtbanespilleren treffer ikke ballen godt nok og den ruller inn til Lie.
    49'
    Bentley dribler og dribler før han slår et dårlig innlegg som ender bak mål. En enkel pasning hadde vært et bedre valg.
    50'
    Edwin går av Hagen før han prøver et skudd. Igjen blir avslutningen for dårlig og Lie redder enkelt.
    51'
    Litt ping-pong spill før Brenne smeller til på direkten. Ballen treffer LSK-forsvaret før Hansen redder enkelt.
    52'
    Nosa lufter skuddfoten fra 30-meter. Høyt over.
    53'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 1 Lillestrøm
    Mål: Bentley
    Målgivende: Steffen Hagen
    Flott Odd angrep ender med et innlegg fra Steffen Hagen på høyresiden. Innlegget er perfekt og inne i feltet kommer Bentley stupende og setter ballen i kassa bak Hansen. Da er vi like langt.
    54'
    LSK får et frispark i god innleggsposisjon.
    57'
    Gult kort til Odd
    Feller Toustad som er på vei forbi.
    57'
    Essediri treffer skallen til Kippe. Midstopperen klarer ikke kontrollere headingen og det ender med 5-meter.
    58'
    Odd 2 - 1 Lillestrøm
    Målgivende: Magnus Myklebust
    Bentley snur kampen alene. Får ballen på 20-meter og dunker til. Skuddet er glimrende og går opp i hjørnet til side for en sjanseløs Hansen. Vakkert!
    58'
    Svindal Larsen feller Sundgot. Frispark til LSK på 30-meter.
    61'
    Essediri svinger ballen inn. Hagen header unna.
    62'
    Hansen blir løpt fra av Ujah. Semb er reddende engel i sikring for Odd.
    63'
    Samuelsen prøver fra rundt 20-meter. En meter tilside for Hansen i LSK-målet.
    65'
    En periode med stillingskrig på Skagerak Arena nå.
    66'
    Svindal Larsen river ned Sundgot og pådrar seg frispark. LSK kan slå inn i feltet.
    66'
    Essediri slår smart mot første stolpe. Der dukker Ujah opp, men han klarer ikke styre ballen i nettet fra 3-meter. Stor sjanse!
    67'
    Kovacs får igjen en mulighet på hodet etter nok et godt Myklebust innlegg. Igjen er headingen altfor dårlig og går flere meter utenfor målet.
    68'
    Ujah prøver å chippe igjennom Sundgot. Nær ved og lykkes.
    70'
    Magnus Myklebust
    River ned Nosa i det han går forbi.
    71'
    Bentley innlegg nær ved å treffe Myklebust. Eriksen får akkurat headet unna.
    73'
    Edwin drar av Hagen nok en gang og sender ballen inn foran mål. Der er det ingen LSK spillere.
    75'
    5634 tilskuere ser kampen i Skien ikveld.
    76'
    Glimrende langpasning fra Semb mot Bentley. Hauge mener dog at Bentley oppholder seg i offside.
    77'
    Semb bommer med en pasning. Ujah snapper ballen og smeller til fra 7-8 meter. Ballen går en meter over målet.
    78'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Håvard Storbæk
    Ut: Jone Samuelsen
    78'
    Edwin banker til fra 17-meter. Skuddet er så hardt at Lie ikke skjønner hva som skjer når den treffer han og går til corner.
    80'
    80'
    Igjen er det god LSK-sjanse inne i feltet. Steinar Pedersen får muligheten denne gangen, men også han setter ballen over målet til Lie.
    81'
    Ny kjempesjanse til LSK. Ujah drar av Semb og skyter fra 8-meter. Skuddet stryker stolpen til Lie.
    82'
    Myklebust spiller ut ballen når han ser Bentley ligger skadet nede ved cornerflagget.
    85'
    Hagen gjør en god jobb når han bryter en crosser fra Essediri.
    86'
    Inn: Torgeir Børven
    Ut: Bentley
    86'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Mads Dahm
    Ut: Kristoffer Tokstad
    87'
    Edwin avslutter på ny fra innenfor 16-meteren, nok en gang ender avslutningen over mål.
    88'
    Kovacs holdes soleklart i trøya av Kippe, men Hauge ser ikke situasjonen og lar spillet gå videre.
    90'
    Inn: Morten Sundli
    Ut: Magnus Myklebust
    90'
    Kippe får en gigantsjanse på overtid. Står på 5-meter, tverrvender og fyrer av, men igjen for LSK, går skuddet over.
    90'+1
    Mads Dahm prøver å lempe mot Ujah, men blir for upresis.
    90'+2
    Brenne vil ha straffe, Hauge vinker han opp igjen. Det så ut som en høyst tvilsom situasjon.