47'
48' (Str.)
2-1
3-1

Hei, og hjertelig velkommen skal nettopp du være til livedekningen av kampen mellom Odd og Tromsø her fra Skagerak Arena i Skien.
    Hjemmelaget har virkelig funnet høstformen den siste tiden, og på de siste syv kampene har det blitt 16 poeng. De tre siste kampene har endt med seier og tre poeng. To av disse har vært bortekamper. På hjemmebane står Odd med to strake.
    10 oppgjør har det vært mellom lagene på Skagerak Arena, og kun en kamp har Odd tapt. Tre oppgjør har endt uavgjort 1-1 og 0-0, mens hele seks oppgjør har endt med seier til Odd. Tapet kom i 2007 når oppgjøret endte 0-1 til gjestene Tromsø.
    Tromsø har vist seg meget sterke gjennom hele sesongen til nå. Kun Rosenborg og Molde har scoret flere mål enn nordlendingene, og ingen lag har sluppet inn færre. Slikt blir det poeng av, og Tromsø ligger nå på 2. plass i Tippeligaen med 42 poeng. Tromsø er også laget med færrest tap, og har gått av banen uten poeng kun fire ganger i inneværende sesong.
    Tromsø trener Høgmo har annonsert en 4-4-2 formasjon fra start i dagens lagoppstilling, men vi for se om Remi Johansen kommer til operere på topp sammen med Mos eller om han trekkes ned i midtbaneleddet.
    Fagermo gir fortsatt tillit til unge Emil Jonassen fra start på venstrebacken i Odd-laget. Jonassen har vært solid i de kampene han har fått sjansen, og ser nå ut til å ha vippet Paul Addo ut av laget på permanent basis.
    Odd har gjennom sine gode form skaffet seg kontakt med lagene foran dem på tabellen. Det er kun 3 poeng opp til Vålerenga som ligger på 6. plass. Tromsø har definitivt heng på gullmedaljene, og starter dagens match bare syv poeng bak serieleder Molde, men det er med to kamper mindre spilt. Seier i hengekampene kan bringe dagens bortelag bare 1 poeng bak Molde.
    Solen titter frem, vi teller en 16-17 grader i den varme enden av skalaen, med andre ord - flotte spilleforhold i Skien ikveld.
    Fagermo spår få mål i kveldens kamp på Odd-TV før kampstart.
    Tromsø sier seg fornøyd med opppvarmingen og vandrer i garderoben. Odd-spillerne tar et par ekstra drag over banen før de nok skal gjøre det samme.
    Spillerne entrer banen!
    Vi er igang!
    1'
    Tromsø tar tak i kula fra start. Spiller ball og holder spillet langs gresset.
    2'
    Jone Samuelsen med et lekkert nedtak sentralt i banen. Prøver å snu spillet mot Rashani men bommer med pasningen.
    3'
    Andre Hansen slår langt mot Børven, ballen spretter både over Børven og hele Tromsø-forsvaret og ender i fanget til Sahlman.
    4'
    Semb klarerer til ny corner.
    4'
    Remi Johansen prøver avslutning fra første stolpe, men bommer på ballen. Odd renser unna.
    4'
    Drage prøver å snu spillet over til Ciss på høyresiden. Ballen blir litt for hard og går over linja til innkast for hjemmelaget.
    6'
    Oops, Jone Samuelsen. Prøver en volleypasning ut til Rashani. Treffer med leggen og dermed humper kula ut over sidelinja. Mottak-pasning neste gang kanskje?
    8'
    Rolige første minutter på Skagerak Arena. Vi venter på den første målsjansen.
    8'
    Brenne stjeler ballen fra Kara. Slipper fint til Børven som får en skuddmulighet ved 16-meterstreken. Prøver hardt og lavt mot lengste hjørnet. Skuddet ender et par meter utenfor.
    10'
    Kara med fin pasning mot Ciss. Rashani følger løpet og vinner ballen for Odd. Godt defensivt håndtverk av vingen.
    12'
    Fevang slår mellom back og stopper til Hagen. Perfekt utført. Hagen kommer i fin innleggsposisjon, men inn foran mål kommer ballen aldri. Svakt av Hagen fra god posisjon.
    15'
    Odd scorer selvmål!
    Odd 0 - 1 Tromsø
    Ciss løper seg fri fra Rashani på høyresiden. Tar med seg ballen inn i feltet og slår knallhardt inn foran mål. Der kommer Fevang skliende og setter ballen i eget nett.
    15'
    Odd får et frispark i innleggsposisjon. Storbæk går for å slå.
    17'
    Kara og Bjørk ordner opp for Tromsø.
    18'
    Jonasson med et godt innlegg. Børven er på vei mot ballen, men Yttgård Jensen kommer seg foran og klarerer ut for Gutan.
    19'
    Tromsø har senket seg lengre ned i banen nå. Lar Odd trille ball upresset i forsvarsleddet og setter presset noen meter inn på egen halvdel.
    19'
    Storbæk prøver å curle ballen inn bak Sahlman med yttersiden av foten. Et spedt forsøk som går rett i armene til keeperen.
    20'
    Fredrik Semb får seg en trøkk i duell med Johansen. Kan fortsette.
    20'
    Kroppsduell Brenne-Kara 0-1.
    21'
    Stor Odd sjanse. Rashani treffer Storbæk som står på 5-meter og lader skuddfoten. Det blir feil bein for Storbæk, og skuddet lager aldri trøbbel for Sahlman.
    23'
    Bør få til noe bedre der Storbæk i en så fin posisjon.
    24'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 1 Tromsø
    Mål: Håvard Storbæk
    Så elegant av Storbæk! Kaster seg rundt og brassesparker ballen i mål via stolpen! Kan ikke gjøres stort bedre!
    25'
    I foranledningen til scoringen redder Tromsø på streken. Yndestad header ut, og der står Storbæk.
    26'
    Meget godt forsøk av Hagen. Denger til ballen med utsiden av foten fra 20-meter. Treffet er bra og ballen suser mot målet til Sahlman, sniker seg like utenfor stolpen.
    27'
    Etter en kjedelig åpning på kampen har det virkelig tatt seg opp på Skagerak Arena.
    27'
    Storbæk og Kara er gode venner etter en duell som gjør at målscoreren må ta telling.
    28'
    Tromsø kontrerer, men uten rytme i angrepsspillet. Siste pasningen mot Remi Johansen blir for svak, Andre Hansen kan plukke ball.
    29'
    Brenne prøver å nå Rashani med en frekk utsidepasning. Ciss er med på notene og skjermer ballen ut til 5-meter for bortelaget.
    30'
    Jone Samuelsen presser, Mika Koppinen velger å rense langt.
    34'
    Meget godt Tromsø spill. Finner Magnus Andersen i mellomrommet. Han leverer et flott nedtak og klinker til på direkten. Ballen smeller i reklameskiltene like utenfor målet til Andre Hansen.
    36'
    Frispark til Ciss. Brenne slår ut med armene, langt fra enig med dommer Øvrebø. Frispark blir det uansett Brenne!
    37'
    Kara bruker muskler igjen. Jone Samuelsen som blir ekspedert unna denne gangen.
    37'
    Ny corner.
    38'
    Sahlman ute i feltet og bokser til innkast.
    38'
    Brenne slår innlegg fra venstresiden. Dagens desidert høyeste. Over alle og til 5-meter for Sahlman.
    39'
    Igjen prøver Tromsø å nå Ciss som er på løp nedover høyresiden. Riktignok er han rask, men ikke så rask som medepillerne håpet på i dette tilfellet. 5-meter.
    41'
    Børven gjør alt perfekt. Drar avgårde opp på høyresiden, slår et glimrende innlegg på lissa til Rashani, men på uforklarlig vis klarer vingen å bomme på ballen. Der skal det scores!
    41'
    Sjansene kommer på løpende bånd. Remi Johansen som får mulighet denne gangen. Yndestad slår flott, Johansen kommer på 5-meteren, prøver å sette bredsiden til men treffer ikke godt nok og ballen flyr over.
    43'
    Ciss dribler feil vei, blir presset, men redder seg til slutt med å få et innkast.
    44'
    Dommertrioen legger til et minutt.
    45'
    Ciss blir liggende nede etter en duell. Har det vondt.
    45'
    Litt bøy og tøy, og en god samtale med Øverbø, og han er tilbake i spill.
    45'
    45'
    Vi går til pause på 1-1. Etter en traurig start har det etterhvert blitt svært så underholdene her i Skien. Odd har hatt de beste sjansene og burde kanskje ledet så langt.
    45'
    Andre omgang sparkes igang!
    46'
    Rødt kort til Tromsø
    Stopper ballen med armen inne i feltet. Øverebø peker på straffemerket og gir rødt kort. Det er neppe bevisst at Ciss stopper ballen med handa der. Er dette for tøft, Øverbø? Dobbeltstraff for TIL. Straffe og utvisning.
    47'
    Straffe til Odd
    47'
    Odd scorer på straffe!
    Odd 2 - 1 Tromsø
    Fevang er sikkert og setter ballen hardt og til venstre for Sahlman.
    48'
    Fevang svarer opp selvmålet med å sette et i Tromsø sitt mål også!
    49'
    Kara ligger nede og holder seg til hodet.
    50'
    TIL forbreder bytte, Norbye skal etterhvert inn her. Skal nok bekle høyrebacken.
    50'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Hans Norbye
    Ut: Remi Johansen
    50'
    Norbye kommer til innlegg. Slår hardt langs bakken inn i feltet. Semb banker ballen ut for Odd.
    52'
    Jonassen med godt innlegg. Sahlman kommer ut i feltet og bokser unna. Får ikke ballen langt nok, men Odd får aldri avsluttet i oppfølgingen.
    52'
    Storbæk, åhhhh så nære. Klinker til fra skrått hold. Treffer godt, kula fyker forbi Sahlman i stolpen, triller på streken og ut på motsatt side!
    54'
    Lekven vil også prøve skudd, men dette ble for puslete. Loffer ballen inn i hanskene til Sahlman.
    54'
    Her går det unna! Børven spilles alene med Sahlman, men det er offside i følge dommertrioen.
    55'
    Sem nikker ballen ut av farlig sone.
    55'
    Feberredning av Sahlman. Igjen er det Storbæk som er på ferde. Prøver å skru ballen rundt keeperen, men Sahlman kaster seg så lang han er og får en handske på kula.
    56'
    Full krig inne i boksen. Tromsø får til slutt headet unna.
    56'
    God kontring av Tromsø. Norbye aktiv på høyresiden. Prøver å finn Mos inne på 16-meterstreken, men spiller pasningen bak han. Semb kan rense unna.
    60'
    Norbye igjen på gang på høyre. Drar seg frem til 20-meter før han sender avgårde et skudd. Byr på få problemer for Andre Hansen.
    61'
    Det svinger på Skagerak Arena nå, begge lag kaster folk fremover når sjansen byr seg.
    62'
    Begge lag har flere mann i oppvarming.
    62'
    Fevang prøver å nå Steffen Hagen, bommer på det forsøket. 5-meter Tromsø.
    65'
    Nære der Odd. Storbæk demper ballen inne i feltet, legger til rette for Brenne, men Koppinen sniker frem en fot og slår ballen unna.
    66'
    Jonassen med innlegg. Sahlman fanger ballen, men slipper den ned igjen. Dermed kan Brenne slenge frem en fot, treffer men ballen går langt over.
    68'
    Svindal Larsen tar plass sentralt, Lekven skyves ut i indreløperrollen til brenne.
    70'
    Solid keeperspill av Sahlman. Kommer ut og redder en mot en med Børven.
    71'
    Andre Hansen går høyt i feltet og plukker ned ballen.
    71'
    Sigurd Rushfeldt varmer opp, skal veteranen bli en joker for bortelaget i Skien idag?
    73'
    Mos med kjempesjanse. Skuddet blokkeres på 5-meter. Flott forarbeid av Norbye igjen.
    74'
    Kara går i bakken på 20-meter, vil ha frispark, får det ikke.
    76'
    Lekven kommer til heading etter et Jone Samuelsen innlegg. Sahlman har full kontroll på avslutningen.
    76'
    Fevang løper opp Yndestad og spiller seg ut av forsvaret via Jone Samuelsen. Solid av kapteinen.
    77'
    Lekven finter høyre-venstre og sender avgårde et skudd. Rett i fanget til Sahlman.
    78'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Magnus Myklebust
    Ut: Elbasan Rashani
    78'
    Børven scorer med hodet, men det blåses korrekt av for offside.
    80'
    Kara går ned som midtstopper, Holm tar plass sentralt på midtbanen.
    81'
    5385 tilskuere ser kampen.
    81'
    Rushfeldt gjør seg klar.
    82'
    Tromsø triller ball uten at det går fremover.
    85'
    Inn: Sigurd Rushfeldt
    Ut: Thomas Drage
    85'
    Målkongen får 5 minutter på seg til å finne nettmaskene.
    86'
    Odd får frispark i fin posisjon for innlegg.
    86'
    Storbæk slår, Sahlman bokser.
    87'
    Inn: Ulf Riis
    Ut: Torgeir Børven
    87'
    Andre Hansen er igjen konge i feltet og plukker ned ballen.
    87'
    Storbæk er alene igjennom med Sahlman men setter avslutningen utenfor målet. En megasjanse for Storbæk!!
    88'
    Hjemmefansen kårer Håvard Storbæk til dagens Odd-gutt.
    89'
    Ulf Riis dunker ballen unna på første stolpe.
    89'
    Hjørnespark til Tromsø
    90'
    Odd 3 - 1 Tromsø
    Mål: Jone Samuelsen
    Sahlman er oppe på corneren. Målet er helt åpent, Jone Samuelsen setter kula i mål fra egen halvdel. Da blir det tre poeng til Odd.
    90'
    Gult kort til Tromsø
    Thomas Holm
    90'
    Publikum står og klapper på Skagerak Arena.
    90'+2
    90'+3
    Odd fortsetter seiermarsjen og gjør 4 seiere på rad. En fartsfylt aften på Skagerak Arena. Brassescoring, scoring fra egen halvdel, rødt kort, straffe - denne kampen hadde det meste og det er det beste laget som stikker av med poengene. Fortjent hjemme seier til Odd i dag.