0-3
1-3
1-4
58'

Hei, og hjertelig velkommen til livedekning av kampen mellom Odd og Viking her fra Skagerak Arena i Skien!
    Viking har funnet formen. På rekke og rad har Hønefoss, Molde og Sandnes Ulf måtte bite i gresset for siddisene, og laget har ikke tapt på sine fire siste kamper. Deres nye trener Kjell Jonevret har fått sving på sakene i Stavanger.
    I Skien er statistikken jevn mellom Odd og Viking. På 14 kamper i Tippeliga og cup har det blitt 7 seiere til Odd, 5 til Viking mens 2 har endt uavgjort. Odd har scoret 21 mål, Viking 19. Det har aldri endt målløst på disse kampene.
    Skadesituasjonen i Odd er bra for tiden, og det er fortsatt bare Lars-Kristian Eriksen som er uaktuell i dag.
    Hos Viking sliter Andre Danielsen med småskader, men er på benken i dag.
    Odd ligger på 11. plass med 22 poeng før kveldens kamp, Viking er på 8. plass med 24.
    Viking har i disse dager signert en ny spiller ved navn Makhtar Thioune, som vi kjenner fra både Sarpsborg og Molde, men han er ikke spilleklar til kveldens match.
    To hete spisstalenter på hvert sitt lag her i aften, Børven hos Odd - Berisha hos Viking.
    - Vi må være påpasselige i forhold til Vikings kontringsstyrke, sier Dag-Eilev Fagermo til Odd TV nå rett før kampstart.
    30 minutter til kampstart på Skagerak Arena, lett regn i lufta over Skien.
    Lett regn har blitt til lyn og torden når lagene entrer kunstgresset.
    Vi er igang!
    1'
    Odd med avspark, langt fra Fevang mot Andersson.
    1'
    Børven med en piruett rundt Ørnskov, lekkert av spissen.
    2'
    Nære for Viking. Ballen går fra Nisja til Ørnskov. Midtbanespilleren plukker ut Olsen inne i feltet, treffer vingen som bommer på avslutningen fra 3-meter.
    3'
    Jarstein tildeles frispark av dommer Sandemoen.
    3'
    Jarstein slår langt. Nisja vinner i lufta og stusser ballen inn i bakrommet. Ingen av Viking-kompisene er med på tanken. Ballen går inn til Hansen.
    5'
    Andersson jobber seg frem til et innlegg. Børven går høyest inne i feltet, men treffer for dårlig med headingen. Jarstein kontrollerer til 5-meter.
    5'
    Jevne første minutter på Skagerak. Ingen av lagene har koblet noe grep om kampen.
    6'
    Samuelsen finner Brenne som har plassert seg på 20-meter. Brenne lufter skuddfoten, men det blir en slapp lompe som triller inn i fanget til Jarstein.
    8'
    Berisha setter fart med ballen, stoppes kontant av en sklitaklende Semb.
    9'
    Igjen blåses det frispark til Viking inne i boksen.
    9'
    Gult kort til Viking
    Legger Brenne i bakken.
    11'
    Frispark til Odd i innleggsposisjon.
    11'
    Børven slår glimrende inn i boksen. Odd er best i lufta og header mot mål. Jarstein må strekke seg så lang han er, og slår ballen via tverrligger før Viking-forsvaret renser unna.
    12'
    Ny stor Odd-sjanse! Guven fosser frem på høyre, slår 45 til Børven som skyter på direkten. Tvinger Jarstein til å hente frem det aller beste, keeperen gjør nettopp det og leverer en god redning.
    13'
    Mål for Viking!
    Odd 0 - 1 Viking
    Mål: Veton Berisha
    Målgivende: Trond Olsen
    Odd roter i forsvaret, Berisha snapper ballen kommer alene med Hansen og er iskald. Setter ballen til høyre for en sjanseløs Odd-keeper.
    14'
    Igjen må Jarstein i aksjon! Brenne kliner til, og Jarstein gjør igjen en meget god redning.
    15'
    Brenne slår mot straffemerket, Sigurdsson står riktig plassert og header ut av farlig sone.
    15'
    Samuelsen prøver en tunnel på Bertelsen, mislykkes og Viking vinner innkast.
    17'
    Viking får et frispark i fin posisjon for innlegg. Andersson som la Lanlay i bakken.
    18'
    Odd 0 - 2 Viking
    Viking er jammen effektive!! Trond Olsen slår et glitrende frispark, tror det er Bjørdal som vinner i lufta og header ballen i tverrligger. Berisha er påpasselig fremme når ballen detter ned og setter den enkelt i nettet fra 1-meter.
    18'
    Odd har hatt tre store sjanser, står med null mål. Viking har hatt to store sjanser, og står med to mål.
    20'
    Lekven driver fremover, prøver å finne Andersson, men Skogseid er raskere enn vingen og sikrer ballen ut til innkast.
    21'
    Tordenskrallene tiltar i styrke over Skien.
    22'
    Viking er nære! Bygger opp en fin kontring. De Lanlay settes opp i skuddposisjon på 14-15 meter. Fyrer av, men setter ballen utenfor.
    23'
    Jarstein solid i feltet. Går høyt og plukker ned kula.
    24'
    Viking redder på streken! Fram og tilbake, klabb og babb, etter en corner. Ballen sendes mot Viking-buret, der står Bertelsen riktig og får ballen ut av farlig sone.
    26'
    Samulesen er tunnelsugen i dag, prøver seg igjen på Bertelsen. Mislykkes også med forsøk nummer to.
    28'
    Tempo!! roper Dag-Eilev Fagermo fra sidelinjen.
    29'
    Lekven prøver en lang crosser mot Hagen. Sender ballen opp på tribunen.
    30'
    Olsen vil skyte, men har ballen på feil bein. Da velger han i stedet å levere til Ørnskov som klinker til fra 20-meter. Ballen går opp til Oddrane bak målet til Hansen.
    31'
    Samuelsen legges i bakken av Gyan. Frispark til Odd, skrått på 16-meteren.
    32'
    Børven lemper ballen inn i boksen. Sigurdsson er høyest og stanger ut.
    33'
    Roligere periode av kampen nå.
    33'
    Semb finner Güven med en fin langpasning. Vingen får tatt ned ballen, men avleveringen hans er av det svake slaket og Viking vinner kula.
    34'
    Andersson vil ha corner, men dommer mener Bjørdal fikk ballen unna før den var over streken.
    35'
    Torgeir Børven tar sats, hopper høyt, får headet - høyt over.
    36'
    Güven har ikke hatt noen god omgang for Odd. Igjen slurver han med ballen og Viking overtar.
    37'
    Andre Hansen bokser ut av feltet.
    37'
    Odd 0 - 3 Viking
    Mål: Vidar Nisja
    Ballen kommer inn i feltet igjen etter corneren, der står Vidar Nisja og setter ballen i nettet! Fantastisk effektivitet av siddisene i denne kampen!!
    38'
    Nå skal det bli veldig veldig vanskelig å komme tilbake for hjemmelaget.
    40'
    Viking-fansen er selvfølgelig i strålende humør. Synger og koser seg.
    41'
    Odd tildels frispark 25-meter fra Vikings mål.
    42'
    Børven prøver et skudd. Jarstein har full kontroll og ser ballen gå til 5-meter.
    43'
    Der kunne det vært 4, men De Lanlay kommer litt for sent til ballen inne i feltet.
    43'
    Brenne kommer til skudd fra 25-meter. Såvidt han treffer ballen, og da blir ikke Jarstein særlig skremt. 5-meter.
    44'
    Sigurdsson med en fin ball mot Trond Olsen. Offside!
    45'
    1 minutt med tillegg.
    45'+1
    45'+2
    Det pipes på Skagerak Arena! Viking har vært dødelig effektive. I sjansestatistikken står det 4-4 i målprotokollen 0-3. Odd har virkelig en jobb å gjøre for å snu dette.
    45'
    Viking sparker igang annen omgang.
    46'
    Trond Olsen jobber til seg et innkast høyt i banen.
    47'
    Trond Olsen kommer seg til innlegg. Berisha kommer på ballen inn i feltet, men får ikke god nok kontakt og kula går til 5-meter uten å true Hansen.
    49'
    Güven spilles fri på høyre, men han kommer fra offside og blåses av.
    50'
    Brenne finner Andersson. Vingen prøver et skudd fra meget vanskelig vinkel, sender ballen opp på tribunen. Inne i feltet står frustrerte Oddere som gjerne ville hatt en pasning.
    52'
    Jarstein går unhindret opp og plukker ned kula.
    54'
    Fagermo forbereder bytter. Shala og Johnsen gjør seg klare.
    55'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Frode Johnsen
    Ut: Adem Güven
    55'
    Hjørnespark til Odd
    55'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 3 Viking
    Mål: Frode Johnsen
    Traff godt med det byttet!! Frode Johnsen stiger til værs på første stolpe og header kula kontant i nettet!! Da er det liv i kampen igjen.
    56'
    Inn: Herolind Shala
    Ut: Mattias Andersson
    57'
    Ørnskov legges ned på 16-meterstreken. God skuddmulighet for Viking.
    58'
    Odd 1 - 4 Viking
    Ørnskov gjør det like gjerne selv! Kliner frisparket opp i vinkelen. Vakkert, rett og slett vakkert!
    58'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: André Danielsen
    Ut: Trond Olsen
    60'
    Odd slår langt, Frode Johnsen header ballen inn i feltet. Linjemann vifter febrilsk med flagget, frispark til Viking. Johnsen skjønner lite.
    61'
    Igjen holder Odd på å rote det til i sine bakre rekker, men denne gangen reddes de av at De Lanlay slurver med førstetouchet.
    62'
    Ballen ramler ned i føttene til Ørnskov som skyter på direkten, Odd får blokkert avlsutningen.
    62'
    Danielsen drar ned Samuelsen. Frispark til Odd på midtstreken.
    65'
    Slår mot Frode Johnsen som vinner duellen, men klarer bare å heade til 5-meter for bortelaget.
    65'
    Shala slår inn fra venstre, men ingen Oddere kommer i nærheten av innlegget. Bjørdal banker unna.
    67'
    Viking setter presset inne på egen halvdel. Odd sliter veldig med å finne åpninger.
    68'
    Gyan til skudd fra rundt 20-meter. Sender ballen himmelhøyt over målet til Hansen.
    69'
    Samuelsen finner Frode Johnsen inne i boksen, men spissen roter i mottaket og det blir aldri farlig.
    70'
    Shala takler med knottene først. Frispark til Viking 30 meter fra Odd-målet.
    70'
    Danielsen løfter mot bakre stolpe. Der er det ingen siddiser.
    71'
    Morten Fevang flyr høyt på første stolpe. Får sendt avgårde en heading, men den går et stykke utenfor.
    72'
    Samuelsen er rett og slett forbannet på linjemannen, mener seg snytt for et frispark i duell med Ørnskov.
    74'
    Shala ligger på kunstgresset og holder seg til ankelen. Med litt hjelp fra Bjørdal kommer han seg på beina igjen.
    75'
    Bertelsen kommer rundt, inne i boksen lusker Berisha, men det blir Andre Hansen som fanger ballen.
    76'
    'Skyt skyt skyt' roper publikum når Morten Fevang går mot kula. Kapteinen følger publikums anbefaling, men Viking-forsvaret blokkerer.
    78'
    Shala går ned på midtbanen, mens Rashani overtar venstrevingen.
    79'
    Ingenting stemmer for hjemmelaget, ser ut til at Viking skal ro dette greit i land.
    80'
    Gyan drar seg til innlegg, De Lanlay er på tur inn i boksen, men får ikke avsluttet.
    80'
    Shala kommer alene med Jarstein. Prøver å sette ballen lavt forbi keeperen, men Jarstein er med på notene og redder!
    82'
    5021 solgte billetter til kveldens kamp.
    82'
    Berisha er ute med knottene, treffer Fevang som får vondt.
    83'
    Ikke så mye interessant som skjer ute på matta for øyeblikket. La oss ta litt om været i stedet. Vi begynte kampen med regn, dette gikk etterhvert over til lyn og torden, nå er sola på vei frem igjen.
    84'
    Fevang klinker til fra 25-meter. Oddrane på tribunen må kaste seg til side for ikke å bli truffet.
    86'
    Publikum begynner å reise hjem.
    87'
    Inn: Björn Andersson
    Ut: Veton Berisha
    87'
    Levert en fin kamp Berisha. To mål, aktiv, løper mye og har et bra touch.
    88'
    De Lanlay tar seg forbi Jonassen, men sender innlegget inn i klypene til Hansen.
    90'
    90'+3
    Da var det slutt. Viking tar med seg tre poeng hjem til Stavanger. I annen omgang har bortelaget stort sett god kontroll på kampen, og cruiser etterhvert inn til seier. Viking er effektive idag, noe Odd ikke er. Fortjent seier til bortelaget.