Sabbi67' (Str.)
1-1
2-1

Aron Sigurdarson
    Horsens angriper. Aron Sigurdarson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    4'
    Odense, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Odense Boldklub tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Yankuba Minteh (Odense Boldklub) vrir seg av smerte i gresset.
    6'
    Yankuba Minteh kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Nature Energy Park.
    7'
    Janus Mats Drachmann (Horsens) løfter inn en corner fra venstre på Nature Energy Park.
    8'
    Peter Kjærsgaard-Andresen tildeler Horsens en corner. Janus Mats Drachmann sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Frispark for Odense Boldklub på egen banehalvdel.
    9'
    Thomas Santos
    Horsens fosser forover og Thomas Santos fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    10'
    I Odense slår Jørgen Skjelvik en corner fra høyre.
    13'
    Thomas Santos (Horsens) kommer seg fri på Nature Energy Park, men avslutningen går utenfor.
    23'
    Mads Frøkjær-Jensen (Odense Boldklub) slår en corner fra venstre side på Nature Energy Park.
    24'
    Jakob Breum
    Sjanse til Odense Boldklub! Jakob Breum er nær ved å score, men keeper redder.
    28'
    AC Horsens, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Nico Mickelson
    Målsjanse til Odense Boldklub! Nicholas Mickelson treffer mål, men keeper redder.
    30'
    30'
    Jakob Breum
    På Nature Energy Park skyter Jakob Breum (Odense Boldklub) rett i tverrliggeren!
    31'
    Emmanuel Sabbi
    Odense Boldklub angriper i Odense. Emmanuel Sabbi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    32'
    32'
    Spillerbytte - Odense
    Inn: Charly Horneman
    Ut: Yankuba Minteh
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Odense Boldklub. Inn kommer Charly Horneman, mens Yankuba Minteh tar plass på benken.
    33'
    33'
    Alasana Manneh
    Odense Boldklub avanserer forover i Odense. Alasana Manneh avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Lubambo Musonda
    Horsens angriper i Odense. Lubambo Musonda fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Peter Kjærsgaard-Andresen signaliserer et frispark til Odense Boldklub på egen banehalvdel.
    37'
    Mads Frøkjær-Jensen (Odense Boldklub) løfter inn en corner fra venstre på Nature Energy Park.
    39'
    Jakob Breum
    Odense Boldklub angriper, men avslutningen til Jakob Breum går utenfor.
    39'
    Mads Frøkjær-Jensen
    Odense Boldklub fosser forover og Mads Frøkjær-Jensen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    43'
    Peter Kjærsgaard-Andresen tildeler Odense Boldklub en corner. Jørgen Skjelvik sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Sjanse! Odense Boldklub avanserer forover, men Emmanuel Sabbi avslutter utenfor.
    45'
    Jakob Breum
    Jakob Breum (Odense Boldklub) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    I Odense har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    Gult kort til AC Horsens
    Janus Mats Drachmann
    Janus Mats Drachmann (Horsens) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    49'
    Mål for AC Horsens!
    Odense 0 - 1 AC Horsens
    Mål: Magnus Risgaard Jensen
    Målgivende: Anders Jacobsen
    I Odense tar Horsens ledelsen 0-1 etter et mål av Magnus Risgaard Jensen. Flott spill fra Anders Jacobsen før målet.
    55'
    Målet til AC Horsens sjekkes av VAR
    56'
    Målet til AC Horsens blir stående
    57'
    Aske Adelgaard
    Aske Adelgaard (Odense Boldklub) kommer til en målsjanse på Nature Energy Park, men klarer ikke å score.
    59'
    Horsens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Janus Mats Drachmann (Horsens) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Nature Energy Park.
    61'
    Spillerbytte - AC Horsens
    Inn: Jonas Gemmer
    Ut: Janus Mats Drachmann
    Jens Berthel Askou (Horsens) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Jonas Gemmer erstatter Janus Mats Drachmann som sannsynligvis er skadet.
    62'
    Inn: Jacob Buus Jacobsen
    Ut: Aron Sigurdarson
    Horsens bytter ut Aron Sigurdarson med Jacob Buus Jacobsen.
    63'
    Frispark til Horsens på halvdelen til Odense Boldklub.
    63'
    64'
    Charly Horneman
    Målsjanse til Odense Boldklub! Charly Horneman treffer mål, men keeper redder.
    64'
    64'
    VAR sjekker om det er straffe til Odense
    65'
    Ingen straffe til Odense
    65'
    Mikkel Lassen
    Mikkel Lassen (Horsens) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Straffe til Odense
    66'
    Odense scorer på straffe!
    Odense 1 - 1 AC Horsens
    Mål: Emmanuel Sabbi
    Emmanuel Sabbi banker inn et straffespark på Nature Energy Park og utligner dermed til 1-1 for Odense Boldklub.
    67'
    Hjørnespark til AC Horsens
    68'
    Matej Delac vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    69'
    Horsens slipper å klare seg uten Matej Delac som kommer tilbake på banen igjen.
    70'
    72'
    Mål for Odense!
    Odense 2 - 1 AC Horsens
    Målgivende: Mads Frøkjær-Jensen
    Mål! Emmanuel Sabbi gir Odense Boldklub ledelsen 2-1 i Odense. Mads Frøkjær-Jensen sto for den målgivende pasningen.
    74'
    Gult kort til Odense
    Dommer Peter Kjærsgaard-Andresen viser Emmanuel Sabbi (Odense Boldklub) det gule kortet.
    75'
    I Odense slår Mads Frøkjær-Jensen en corner fra venstre.
    78'
    79'
    Jakob Breum ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    79'
    Inn: James Gomez
    Ut: Malte Kiilerich Hansen
    Bytte for Horsens. James Gomez kommer inn for Malte Kiilerich Hansen på Nature Energy Park.
    80'
    Inn: Elijah Just
    Ut: Thomas Santos
    Horsens gjør sitt fjerde bytte. Thomas Santos erstattes av Elijah Just.
    80'
    Jakob Breum er på beina igjen og fortsetter kampen.
    81'
    Jakob Breum
    83'
    83'
    Horsens må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Odense Boldklub.
    84'
    Odense Boldklub angriper. Mads Frøkjær-Jensen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    84'
    84'
    Elijah Just
    Horsens angriper i Odense. Elijah Just fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Inn: Aron Elís Þrándarson
    Ut: Jeppe Tverskov
    Jeppe Tverskov (Odense Boldklub) erstattes av Aron Elís Þrándarson.
    86'
    Inn: Franco Tongya
    Ut: Jakob Breum
    Odense Boldklub bytter ut Jakob Breum som ikke ser ut til å kunne fortsette. Andreas Alm blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Franco Tongya.
    87'
    87'
    88'
    Frispark Horsens.
    89'
    Anders Jacobsen
    Horsens fosser forover og Anders Jacobsen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'
    90'
    90'+1
    90'+2
    90'+3
    Jacob Buus Jacobsen
    Jacob Buus Jacobsen (Horsens) mottar sitt første gule kort for dagen på Nature Energy Park.
    90'+4
    Peter Kjærsgaard-Andresen signaliserer et frispark til Odense Boldklub.
    90'+4
    I Odense slår Franco Tongya en corner fra høyre.
    90'+6
    Franco Tongya (Odense Boldklub) slår en corner fra høyre side på Nature Energy Park.