Sean Goss (Asteras Tripolis) kommer seg fri på Theodoros Vardinogiannis Stadium, men avslutningen går utenfor.
    Juan Munafo (Asteras Tripolis) kommer til en målsjanse på Theodoros Vardinogiannis Stadium, men klarer ikke å score.
    2'
    Asteras Tripolis får tildelt et frispark
    Asteras Tripolis tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Michail Matsoukas signaliserer et frispark til Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    4'
    OFI Crete blir avblåst for offside
    Leroy Abanda
    OFI Crete fosser fremover, men Michail Matsoukas blåser for offside på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    4'
    OFI Crete får tildelt et hjørnespark
    Harold Mosquera
    Michail Matsoukas tildeler OFI Crete en corner. Harold Mosquera sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    OFI Crete får tildelt et frispark
    Frispark for OFI Crete på egen banehalvdel.
    10'
    10'
    Felipe Gallegos
    OFI Crete fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    11'
    En av OFI Cretes spillere blir avblåst for offside.
    13'
    En av OFI Cretes spillere går i offside.
    15'
    Skudd på mål, OFI Crete
    OFI Crete fosser forover og Harold Mosquera fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    17'
    OFI Crete, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Skudd på mål, Asteras Tripolis
    Crespi
    Sjanse i Heraklion! Crespi (Asteras Tripolis) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    Asteras Tripolis, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Skudd utenfor mål, OFI Crete
    Felipe Gallegos (OFI Crete) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Frispark for Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    24'
    Målsjanse! Felipe Gallegos (OFI Crete) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Eric Larsson
    OFI Crete avanserer forover i Heraklion. Eric Larsson avslutter, men treffer ikke mål.
    27'
    OFI Crete tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    OFI Crete angriper, men blir avblåst for offside.
    28'
    Asteras Tripolis blir avblåst for offside
    Juan Bautista Miritello
    Asteras Tripolis angriper, men Michail Matsoukas blåser for offside.
    32'
    I Heraklion slår Harold Mosquera en corner fra venstre.
    34'
    Jon Toral
    OFI Crete angriper på Theodoros Vardinogiannis Stadium. Jon Toral header utenfor.
    34'
    36'
    Mål for Asteras Tripolis!
    OFI Crete 0 - 1 Asteras Tripolis
    Mål: Juan Bautista Miritello
    Målgivende: Nikolaos Kaltsas
    Juan Bautista Miritello dundrer ballen i mål og Asteras Tripolis tar ledelsen 0-1 på Theodoros Vardinogiannis Stadium. Nikolaos Kaltsas sto for den målgivende pasningen.
    37'
    Målet til Asteras Tripolis sjekkes av VAR
    38'
    Målet til Asteras Tripolis blir stående
    40'
    Frispark Asteras Tripolis.
    41'
    Nikolaos Kaltsas
    Asteras Tripolis angriper på Theodoros Vardinogiannis Stadium, men Nikolaos Kaltsas header utenfor.
    41'
    Asteras Tripolis får tildelt et hjørnespark
    Nikolaos Kaltsas (Asteras Tripolis) løfter inn en corner fra venstre på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    43'
    Asteras Tripolis avanserer forover i Heraklion. Juan Bautista Miritello avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    Frisparket tildelt Asteras Tripolis er farlig nær OFI Cretes målområde.
    45'
    Juan Bautista Miritello (Asteras Tripolis) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'
    Michail Matsoukas signaliserer et frispark til Asteras Tripolis.
    45'+2
    Gult kort til OFI Crete
    Leroy Abanda (OFI Crete) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+2
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Heraklion fordi Nikolaos Kaltsas får behandling for en skade på banen.
    45'+3
    Tilbake fra skade: Asteras Tripolis
    45'+3
    I Heraklion slår Nikolaos Kaltsas en corner fra venstre.
    48'
    Crespi
    Crespi (Asteras Tripolis) kommer til en målsjanse på Theodoros Vardinogiannis Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    48'
    51'
    I Heraklion header Leroy Abanda (OFI Crete) mot mål, men ballen går utenfor.
    52'
    VAR sjekker om det er straffe til Asteras Tripolis
    54'
    Dommeren dømmer straffe til Asteras Tripolis
    54'
    Straffe til Asteras Tripolis
    55'
    Asteras Tripolis scorer på straffe!
    OFI Crete 0 - 2 Asteras Tripolis
    Mål: Crespi
    Mål! Asteras Tripolis får et straffespark som Crespi setter i mål på Theodoros Vardinogiannis Stadium. 0-2.
    55'
    Frispark i en god posisjon for Asteras Tripolis!
    56'
    Sean Goss
    Asteras Tripolis fosser forover og Sean Goss fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    57'
    57'
    Målsjanse til Asteras Tripolis! Nikolaos Kaltsas treffer mål, men keeper redder.
    57'
    57'
    Juan Neira
    Juan Neira (OFI Crete) fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Spillerbytte - OFI Crete
    Inn: Nikolaos Marinakis
    Ut: Eric Larsson
    Jose Mel Perez (OFI Crete) gjør sitt andre bytte for dagen. Nikolaos Marinakis erstatter Eric Larsson.
    60'
    Inn: Marko Bakic
    Ut: Harold Mosquera
    Harold Mosquera (OFI Crete) erstattes av Marko Bakic.
    60'
    Spillerbytte - Asteras Tripolis
    Inn: Oluwatobiloba Alagbe
    Ut: Sean Goss
    Asteras Tripolis bytter ut Sean Goss med Oluwatobiloba Alagbe. Dette er det første byttet som Milan Rastavac gjør i dagens kamp.
    62'
    Jon Toral
    63'
    Crespi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    64'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Andreas Karo (OFI Crete) vrir seg av smerte i gresset.
    64'
    Tilbake fra skade: OFI Crete
    66'
    66'
    66'
    Inn: Vasilis Lampropoulos
    Ut: Andreas Karo
    Det virker som Andreas Karo ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Vasilis Lampropoulos.
    67'
    Juan Neira
    Michail Matsoukas tildeler OFI Crete en corner. Juan Neira sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    69'
    Michail Matsoukas tildeler OFI Crete en corner. Leroy Abanda sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Inn: Adrien Riera
    Ut: Gudmundur Thorarinsson
    OFI Crete gjør sitt fjerde bytte. Gudmundur Thorarinsson erstattes av Adrien Riera.
    72'
    Leroy Abanda (OFI Crete) løfter inn en corner fra venstre på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    74'
    Gult kort til Asteras Tripolis
    Crespi
    Crespi får gult kort av dommer Michail Matsoukas, og må dermed stå over en kamp for Asteras Tripolis.
    74'
    Inn: Sito
    Ut: Crespi
    Milan Rastavac (Asteras Tripolis) tar ut Crespi som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Sito.
    75'
    Inn: Youba Diarra
    Ut: Nikolaos Zouglis
    Milan Rastavac gjør dagens andre bytte i Heraklion, når han tar ut Nikolaos Zouglis og setter inn Youba Diarra.
    75'
    75'
    Leroy Abanda (OFI Crete) slår en corner fra høyre side på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    77'
    Leroy Abanda (OFI Crete) løfter inn en corner fra høyre på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    77'
    78'
    Marko Bakic
    Marko Bakic (OFI Crete) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    78'
    Asteras Tripolis angriper. Nikolaos Kaltsas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    79'
    79'
    Adrien Riera
    Michail Matsoukas tildeler OFI Crete en corner. Adrien Riera sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    Luiz Phellype
    Luiz Phellype (OFI Crete FC) visar framfötterna men nickar utanför.
    80'
    Frispark til OFI Crete på halvdelen til Asteras Tripolis.
    81'
    Praxitelis Vouros
    Praxitelis Vouros (OFI Crete) header ballen mot mål, men Asteras Tripolis klarerer.
    81'
    81'
    Sjanse til OFI Crete! Adrien Riera er nær ved å score, men keeper redder.
    83'
    83'
    Adrien Riera (OFI Crete) løfter inn en corner fra venstre på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    83'
    Vasilis Lampropoulos
    OFI Crete angriper. Vasilis Lampropoulos får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    83'
    83'
    83'
    85'
    Michail Matsoukas signaliserer et frispark til OFI Crete på egen banehalvdel.
    85'
    86'
    Inn: David Carmona
    Ut: Nikolaos Kaltsas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Asteras Tripolis. Inn kommer David Carmona, mens Nikolaos Kaltsas tar plass på benken.
    87'
    Inn: Jose Luis Valiente
    Ut: Juan Munafo
    Bytte for Asteras Tripolis. Jose Luis Valiente kommer inn for Juan Munafo på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    87'
    Michail Matsoukas signaliserer et frispark til OFI Crete like utenfor Asteras Tripolis-området.
    89'
    OFI Crete avanserer forover på Theodoros Vardinogiannis Stadium og Vasilis Lampropoulos kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Asteras Tripolis.
    90'
    90'
    OFI Crete må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Asteras Tripolis.