Atromitos Athens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Dommeren gir Nikolaos Marinakis (OFI Crete) et gult kort.
    4'
    Frispark for Atromitos Athens på egen banehalvdel.
    4'
    Spyridon Zampalas signaliserer et frispark til Atromitos Athens på egen banehalvdel.
    4'
    Adrien Riera
    Adrien Riera (OFI Crete) avanserer forover på Theodoros Vardinogiannis Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    6'
    Atromitos Athens, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Adrien Riera (OFI Crete) løfter inn en corner fra høyre på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    6'
    Wajdi Kechrida ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    7'
    I Heraklion har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Tilbake fra skade: Atromitos Athens
    9'
    Georgios Vrakas
    Atromitos Athens angriper, men avslutningen til Georgios Vrakas går utenfor.
    11'
    Frispark for OFI Crete på egen banehalvdel.
    12'
    Aaron Leya Iseka
    OFI Crete angriper i Heraklion. Aaron Leya Iseka avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    13'
    Adrien Riera (OFI Crete) slår en corner fra høyre side på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    14'
    OFI Crete angriper. Adrien Riera får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    15'
    15'
    16'
    Leroy Abanda
    Leroy Abanda (OFI Crete) kommer seg fri på Theodoros Vardinogiannis Stadium, men avslutningen går utenfor.
    18'
    OFI Crete tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    23'
    25'
    Gult kort til Atromitos Athens
    Eder Gonzalez Tortella
    Eder Gonzalez Tortella (Atromitos Athens) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    25'
    25'
    Frispark til OFI Crete på halvdelen til Atromitos Athens.
    26'
    28'
    Sjanse! OFI Crete avanserer forover, men Aaron Leya Iseka avslutter utenfor.
    32'
    Jon Toral
    Målsjanse! Jon Toral (OFI Crete) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Aguibou Camara
    Sjanse til Atromitos Athens! Aguibou Camara er nær ved å score, men keeper redder.
    35'
    Spyridon Zampalas signaliserer et frispark til OFI Crete på egen banehalvdel.
    35'
    Jon Toral
    Jon Toral (OFI Crete) kommer til en målsjanse på Theodoros Vardinogiannis Stadium, men klarer ikke å score.
    36'
    38'
    Diego Martin Valencia Morello
    Atromitos Athens angriper og Diego Martin Valencia Morello header ballen i stolpen!
    40'
    Pierre Kunde
    Sjanse! Atromitos Athens avanserer forover, men Pierre Kunde avslutter utenfor.
    43'
    44'
    Spyridon Zampalas tildeler OFI Crete en corner. Adrien Riera sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    Jon Toral
    Jon Toral (OFI Crete) kommer til en målsjanse på Theodoros Vardinogiannis Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Nikolaos Athanasiou
    Nikolaos Athanasiou (Atromitos Athens) pådrar seg et gult kort.
    48'
    Frispark OFI Crete.
    48'
    Diego Martin Valencia Morello (Atromitos Athens) mottar sitt første gule kort for dagen på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    52'
    Atromitos Athens angriper, men avslutningen til Diego Martin Valencia Morello går utenfor.
    52'
    Spyridon Zampalas signaliserer et frispark til Atromitos Athens.
    53'
    Praxitelis Vouros
    Praxitelis Vouros (OFI Crete) får et gult kort av dommer Spyridon Zampalas.
    53'
    OFI Crete, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Atromitos Athens fosser forover og Pierre Kunde fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    55'
    Nikolaos Marinakis (OFI Crete) løfter inn en corner fra høyre på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    57'
    Skudd utenfor mål, OFI Crete
    57'
    59'
    Spyridon Zampalas signaliserer et frispark til OFI Crete.
    60'
    Spillerbytte - OFI Crete
    Inn: Marko Bakic
    Ut: Jon Toral
    Bytte for OFI Crete. Marko Bakic kommer inn for Jon Toral på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    61'
    Spillerbytte - Atromitos Athens
    Inn: Nikos Vergos
    Ut: Karol Angielski
    Sasa Ilic (Atromitos Athens) gjør sitt første bytte for dagen. Nikos Vergos erstatter Karol Angielski.
    62'
    64'
    64'
    Inn: Giannis Apostolakis
    Ut: Makana Baku
    Traianos Dellas gjør dagens andre bytte i Heraklion, når han tar ut Makana Baku og setter inn Giannis Apostolakis.
    67'
    OFI Crete bytter ut Makana Baku med Giannis Apostolakis.
    67'
    Inn: Luiz Phellype
    Ut: Miguel Mellado
    OFI Crete bytter ut Miguel Mellado med Luiz Phellype.
    68'
    68'
    69'
    71'
    Marko Bakic
    OFI Crete avanserer forover i Heraklion. Marko Bakic avslutter, men treffer ikke mål.
    71'
    Inn: Gaetan Robail
    Ut: Georgios Vrakas
    Bytte for Atromitos Athens. Gaetan Robail kommer inn for Georgios Vrakas på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    72'
    Sjanse! Atromitos Athens avanserer forover, men Eder Gonzalez Tortella avslutter utenfor.
    74'
    75'
    76'
    76'
    77'
    Dommer Spyridon Zampalas gir Aguibou Camara (Atromitos Athens) et gult kort.
    77'
    Felipe Gallegos
    Felipe Gallegos (OFI Crete) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Inn: Gudmundur Thorarinsson
    Ut: Leroy Abanda
    Leroy Abanda (OFI Crete) erstattes av Gudmundur Thorarinsson.
    79'
    Inn: Giannis Theodosoulakis
    Ut: Adrien Riera
    OFI Crete bytter ut Adrien Riera med Giannis Theodosoulakis. Dette er det sjette byttet som Traianos Dellas gjør i dagens kamp.
    79'
    80'
    I Heraklion slår Pierre Kunde en corner fra høyre.
    81'
    Pierre Kunde (Atromitos Athens) løfter inn en corner fra høyre på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    82'
    Giannis Theodosoulakis
    Giannis Theodosoulakis (OFI Crete) avanserer forover på Theodoros Vardinogiannis Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    83'
    83'
    Dommer Spyridon Zampalas viser Pierre Kunde (Atromitos Athens) det gule kortet.
    84'
    Nikos Vergos
    Nikos Vergos skyter i stolpen! Nesten mål for Atromitos Athens.
    86'
    86'
    Spyridon Zampalas tildeler Atromitos Athens en corner. Pierre Kunde sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.