Atromitos Athens får tildelt et frispark
    Atromitos Athens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Atromitos Athens får tildelt et hjørnespark
    Makana Baku
    Konstantinos Katoikos tildeler Atromitos Athens en corner. Makana Baku sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    OFI Crete får tildelt et frispark
    Konstantinos Katoikos signaliserer et frispark til OFI Crete på egen banehalvdel.
    4'
    Gult kort til Atromitos Athens
    Nikolaos Athanasiou
    Nikolaos Athanasiou (Atromitos Athens) får et gult kort av dommer Konstantinos Katoikos.
    4'
    Frispark for OFI Crete på egen banehalvdel.
    6'
    Frisparket tildelt Atromitos Athens er farlig nær OFI Cretes målområde.
    7'
    Skudd utenfor mål, Atromitos Athens
    Peter Michorl
    Målsjanse! Peter Michorl (Atromitos Athens) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Mål for OFI Crete!
    OFI Crete 1 - 0 Atromitos Athens
    Mål: Borja Gonzalez Tejada
    OFI Crete leder 1-0 etter en scoring av Borja Gonzalez Tejada.
    9'
    OFI Crete får tildelt et hjørnespark
    Giannis Apostolakis
    Konstantinos Katoikos tildeler OFI Crete en corner. Giannis Apostolakis sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Frispark i en god posisjon for Atromitos Athens!
    14'
    Konstantinos Katoikos signaliserer et frispark til Atromitos Athens like utenfor OFI Crete-området.
    18'
    Mansur
    Mansur (Atromitos Athens) kommer til en målsjanse på Theodoros Vardinogiannis Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    19'
    21'
    OFI Crete tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Atromitos Athens blir avblåst for offside
    Tom Van Weert
    En av Atromitos Athenss spillere blir avblåst for offside på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    23'
    Konstantinos Katoikos signaliserer et frispark til Atromitos Athens på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark OFI Crete.
    27'
    29'
    OFI Crete må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Atromitos Athens.
    30'
    Gult kort til OFI Crete
    Marko Bakic
    Marko Bakic (OFI Crete) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    30'
    I Heraklion header Tom Van Weert (Atromitos Athens) mot mål, men ballen går utenfor.
    31'
    VAR sjekker om det er straffe til Atromitos Athens
    31'
    Ingen straffe til Atromitos Athens
    32'
    Peter Michorl (Atromitos Athens) løfter inn en corner fra venstre på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    33'
    35'
    OFI Crete blir avblåst for offside
    Adrien Riera
    OFI Crete fosser fremover, men Konstantinos Katoikos blåser for offside på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    35'
    Skudd utenfor mål, OFI Crete
    Aaron Leya Iseka
    Sjanse! OFI Crete avanserer forover, men Aaron Leya Iseka avslutter utenfor.
    36'
    I Heraklion slår Giannis Apostolakis en corner fra høyre.
    37'
    Adrien Riera (OFI Crete) slår en corner fra venstre side på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    38'
    Borja Gonzalez Tejada
    OFI Crete angriper, men avslutningen til Borja Gonzalez Tejada går utenfor.
    38'
    I Heraklion har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Franz Brorsson
    Franz Brorsson (Atromitos Athens) kommer seg fri på Theodoros Vardinogiannis Stadium, men avslutningen går utenfor.
    41'
    Frispark for Atromitos Athens på egen banehalvdel.
    42'
    Zisis Karachalios
    Dommeren gir Zisis Karachalios (OFI Crete) et gult kort.
    42'
    43'
    Bressan
    Dommer Konstantinos Katoikos gir Bressan (OFI Crete) et gult kort.
    43'
    Mansur
    Dommer Konstantinos Katoikos viser Mansur (Atromitos Athens) det gule kortet.
    43'
    45'+1
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    Konstantinos Katoikos signaliserer et frispark til Atromitos Athens.
    48'
    Frispark til Atromitos Athens på halvdelen til OFI Crete.
    49'
    Skudd på mål, OFI Crete
    OFI Crete angriper. Giannis Apostolakis får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    50'
    OFI Crete, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    52'
    Borja Gonzalez Tejada (OFI Crete) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    I Heraklion har et frispark blitt tildelt bortelag.
    54'
    Vasilis Lampropoulos
    Vasilis Lampropoulos (OFI Crete) pådrar seg et gult kort.
    54'
    55'
    56'
    Aaron Leya Iseka (OFI Crete) mottar sitt første gule kort for dagen på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    56'
    Spillerbytte - Atromitos Athens
    Inn: Carlitos
    Ut: Makana Baku
    Pablo Gabriel Garcia Perez (Atromitos Athens) gjør sitt første bytte for dagen. Carlitos erstatter Makana Baku.
    58'
    Inn: Denzel Jubitana
    Ut: Tom Van Weert
    Tom Van Weert (Atromitos Athens) erstattes av Denzel Jubitana.
    58'
    Inn: Georgios Vrakas
    Ut: Peter Michorl
    Atromitos Athens gjør sitt tredje bytte. Peter Michorl erstattes av Georgios Vrakas.
    58'
    58'
    Det blir farlig! Frispark for Atromitos Athens er nær straffområde.
    60'
    Denzel Jubitana
    Sjanse! Atromitos Athens avanserer forover, men Denzel Jubitana avslutter utenfor.
    62'
    Spillerbytte - OFI Crete
    Inn: Jesus Jimenez Nunez
    Ut: Adrien Riera
    OFI Crete bytter ut Adrien Riera med Jesus Jimenez Nunez.
    62'
    63'
    Dommer Konstantinos Katoikos venter med å sette i gang spillet fordi Bressan ligger nede.
    65'
    Tilbake fra skade: OFI Crete
    67'
    67'
    Skade: OFI Crete
    71'
    Inn: Thiago Nuss
    Ut: Marko Bakic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OFI Crete. Inn kommer Thiago Nuss, mens Marko Bakic tar plass på benken.
    71'
    Inn: Ioannis Christopoulos
    Ut: Bressan
    Traianos Dellas (OFI Crete) tar ut Bressan som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Ioannis Christopoulos.
    71'
    72'
    73'
    Carlitos
    I Heraklion slår Carlitos en corner fra høyre.
    74'
    75'
    Frispark Atromitos Athens.
    75'
    Mansur
    Mansur (Atromitos Athens) kommer seg fri på Theodoros Vardinogiannis Stadium, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Carlitos
    Atromitos Athens fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    79'
    Giannis Apostolakis ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    82'
    Inn: Titos Koutentakis
    Ut: Giannis Apostolakis
    Titos Koutentakis (OFI Crete) erstatter Giannis Apostolakis som ser ut til å måtte forlate Theodoros Vardinogiannis Stadium med en skade.
    83'
    Inn: Nikolaos Marinakis
    Ut: Zisis Karachalios
    Zisis Karachalios (OFI Crete) erstattes av Nikolaos Marinakis.
    83'
    Inn: Dimitrios Kaloskamis
    Ut: Eder Gonzalez Tortella
    Pablo Gabriel Garcia Perez gjør dagens fjerde bytte i Heraklion, når han tar ut Eder Gonzalez Tortella og setter inn Dimitrios Kaloskamis.
    83'
    84'
    Skudd på mål, Atromitos Athens
    Atromitos Athens fosser forover og Denzel Jubitana fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    84'
    Atromitos Athens, prøver et skudd, men det reddes
    84'
    Jesus Jimenez Nunez
    Jesus Jimenez Nunez (OFI Crete) header utenfor.
    85'
    Atromitos Athens angriper i Heraklion. Nikolaos Athanasiou fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Carlitos
    Atromitos Athens angriper, men blir avblåst for offside.
    87'
    Frispark til OFI Crete på halvdelen til Atromitos Athens.
    88'
    Georgios Vrakas
    Georgios Vrakas (Atromitos Athens) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    88'
    90'
    Nikolaos Marinakis
    Nikolaos Marinakis (OFI Crete) pådrar seg et gult kort.
    90'+1
    Quini
    Quini (Atromitos Athens) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+1
    Mål for Atromitos Athens!
    OFI Crete 1 - 1 Atromitos Athens
    Mål: Dimitrios Kaloskamis
    Dimitrios Kaloskamis utligner til 1-1 på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    90'+2
    Carlitos
    En av Atromitos Athenss spillere blir avblåst for offside.
    90'+6
    90'+6
    Felipe Gallegos
    Dommeren gir Felipe Gallegos (OFI Crete) et gult kort.
    90'+7
    Frispark i en god posisjon for OFI Crete!
    90'+7
    Andre gule kort til Atromitos Athens
    Mansur
    Utvisning! Mansur (Atromitos Athens) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    90'+7
    Inn: Dimitrios Stavropoulos
    Ut: Dimitrios Kaloskamis
    Atromitos Athens bytter ut Dimitrios Kaloskamis med Dimitrios Stavropoulos. Dette er det femte byttet som Pablo Gabriel Garcia Perez gjør i dagens kamp.
    90'+9
    90'+9
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    90'+10
    Ikke rødt kort likevel
    90'+10
    Quini
    Dommer Konstantinos Katoikos gir Quini (Atromitos Athens) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!