Frispark til Volos på halvdelen til OFI Crete.
    11'
    Volos angriper i Heraklion, men blir avblåst for offside.
    12'
    Adrien Riera (OFI Crete) slår en corner fra høyre side på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    18'
    I Heraklion har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Nemanja Glavcic
    Sjanse til Volos! Nemanja Glavcic er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    OFI Crete, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Gudmundur Thorarinsson (OFI Crete) løfter inn en corner fra høyre på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    23'
    Marko Bakic
    Målsjanse! Marko Bakic (OFI Crete) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Konstantinos Andrianos tildeler OFI Crete en corner. Adrien Riera sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Jon Toral
    OFI Crete angriper på Theodoros Vardinogiannis Stadium. Jon Toral header utenfor.
    26'
    Mål for OFI Crete!
    OFI Crete 1 - 0 Volos NPS
    Mål: Jon Toral
    Målgivende: Adrien Riera
    Mål! OFI Crete tar ledelsen 1-0 ved Jon Toral. Adrien Riera var nest sist på ballen.
    28'
    OFI Crete tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Gult kort til Volos NPS
    Joeri De Kamps
    Dommeren gir Joeri De Kamps (Volos) et gult kort.
    32'
    Frispark for Volos på egen banehalvdel.
    34'
    Gult kort til OFI Crete
    Nikolaos Marinakis
    Nikolaos Marinakis (OFI Crete) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    34'
    Konstantinos Andrianos signaliserer et frispark til Volos på egen banehalvdel.
    35'
    Volos fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    38'
    Frispark OFI Crete.
    40'
    Makana Baku
    OFI Crete angriper i Heraklion. Makana Baku avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    Volos NPS, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Målsjanse på Theodoros Vardinogiannis Stadium! Nemanja Glavcic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    43'
    Marko Bakic
    Marko Bakic (OFI Crete) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    48'
    48'
    OFI Crete 2 - 0 Volos NPS
    Målgivende: Gudmundur Thorarinsson
    Jon Toral setter ballen i mål og øker OFI Cretes ledelse til 2-0 i Heraklion. Flott spill fra Gudmundur Thorarinsson før målet.
    49'
    Aaron Leya Iseka
    Aaron Leya Iseka (OFI Crete) avanserer forover på Theodoros Vardinogiannis Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    51'
    Jasin Assehnoun (Volos) slår en corner fra venstre side på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    53'
    53'
    Konstantinos Andrianos signaliserer et frispark til OFI Crete.
    55'
    57'
    Juan Manuel Garcia
    Volos angriper i Heraklion. Juan Manuel Garcia fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Georgios Mygas vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    61'
    Spillerbytte - Volos NPS
    Inn: Alexis Trouillet
    Ut: Joeri De Kamps
    Volos bytter ut Joeri De Kamps med Alexis Trouillet. Dette er det første byttet som Christos Kontis gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Facundo Bertoglio
    Ut: Georgios Mygas
    Facundo Bertoglio (Volos) erstatter Georgios Mygas som muligens er skadet.
    62'
    Tilbake fra skade: Volos NPS
    62'
    Jasin Assehnoun
    Jasin Assehnoun (Volos) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Spillerbytte - OFI Crete
    Inn: Felipe Gallegos
    Ut: Jon Toral
    OFI Crete gjør sitt første bytte. Jon Toral erstattes av Felipe Gallegos.
    65'
    65'
    Sjanse til OFI Crete! Adrien Riera er nær ved å score, men keeper redder.
    68'
    68'
    Inn: Panagiotis Moraitis
    Ut: Juan Manuel Garcia
    Christos Kontis gjør dagens tredje bytte i Heraklion, når han tar ut Juan Manuel Garcia og setter inn Panagiotis Moraitis.
    70'
    Inn: Calin Popescu
    Ut: Jasin Assehnoun
    Bytte for Volos. Calin Popescu kommer inn for Jasin Assehnoun på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    70'
    OFI Crete må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Volos.
    71'
    Inn: Harold Mosquera
    Ut: Makana Baku
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OFI Crete. Inn kommer Harold Mosquera, mens Makana Baku tar plass på benken.
    72'
    Inn: Vasilis Lampropoulos
    Ut: Nikolaos Marinakis
    OFI Crete bytter ut Nikolaos Marinakis med Vasilis Lampropoulos.
    72'
    Panagiotis Moraitis
    I Heraklion får Panagiotis Moraitis (Volos) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    73'
    73'
    Volos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    74'
    Kan Volos utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    75'
    Panagiotis Moraitis (Volos) header mot mål, men ballen går utenfor.
    76'
    Frispark for OFI Crete på egen banehalvdel.
    77'
    Facundo Bertoglio
    Volos angriper i Heraklion. Facundo Bertoglio avslutter på mål, men greier ikke å score.
    79'
    79'
    Facundo Bertoglio (Volos) kommer til en målsjanse på Theodoros Vardinogiannis Stadium, men klarer ikke å score.
    79'
    Inn: Dan Glazer
    Ut: Miguel Mellado
    Miguel Mellado (OFI Crete) erstattes av Dan Glazer.
    80'
    Inn: Luiz Phellype
    Ut: Aaron Leya Iseka
    Traianos Dellas (OFI Crete) gjør sitt femte bytte for dagen. Luiz Phellype erstatter Aaron Leya Iseka.
    80'
    83'
    Målsjanse til OFI Crete! Adrien Riera treffer mål, men keeper redder.
    84'
    84'
    Volos angriper, men Konstantinos Andrianos blåser for offside.
    84'
    Inn: Fotios Kitsos
    Ut: Antonio Luna
    Christos Kontis (Volos) gjør sitt femte bytte for dagen. Fotios Kitsos erstatter Antonio Luna.
    85'
    86'
    87'
    Marko Bakic
    OFI Crete avanserer forover og Marko Bakic kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    89'
    89'
    I Heraklion slår Facundo Bertoglio en corner fra venstre.
    90'
    Konstantinos Andrianos tildeler Volos en corner. Facundo Bertoglio sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+1
    OFI Crete scorer selvmål!
    OFI Crete 2 - 1 Volos NPS
    Mål: Vasilis Lampropoulos
    Vasilis Lampropoulos setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 2-1 på Theodoros Vardinogiannis Stadium.