FC Girondins Bordeaux fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    1'
    Skudd på mål, Bordeaux
    Toma Basic
    FC Girondins Bordeaux angriper i Nice. Toma Basic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    2'
    Bordeaux, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Skudd utenfor mål, OGC Nice
    Amine Gouiri
    Målsjanse! Amine Gouiri (OGC Nice) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    3'
    Spillet på Allianz Rivera er stoppet midlertidig fordi Samuel Kalu ligger nede.
    4'
    Samuel Kalu er tilbake på banen igjen.
    4'
    Bordeaux får tildelt et frispark
    FC Girondins Bordeaux tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Skudd på mål, OGC Nice
    Hicham Boudaoui
    Målsjanse på Allianz Rivera! Hicham Boudaoui fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    OGC Nice, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Bordeaux får tildelt et hjørnespark
    Remi Oudin
    Thomas Leonard tildeler FC Girondins Bordeaux en corner. Remi Oudin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Hicham Boudaoui (OGC Nice) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Allianz Rivera.
    14'
    Hicham Boudaoui kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Allianz Rivera.
    15'
    Remi Oudin
    Sjanse til FC Girondins Bordeaux! Remi Oudin er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    15'
    OGC Nice blir avblåst for offside
    Hassane Kamara
    OGC Nice angriper, men Thomas Leonard blåser for offside.
    17'
    Yacine Adli
    FC Girondins Bordeaux fosser forover og Yacine Adli fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    18'
    18'
    Yacine Adli
    I Nice slår Yacine Adli en corner fra venstre.
    18'
    Skudd utenfor mål, Bordeaux
    Samuel Kalu
    Samuel Kalu (FC Girondins Bordeaux) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Youcef Atal
    En av OGC Nices spillere blir avblåst for offside.
    19'
    Youcef Atal
    OGC Nice fosser fremover, men Thomas Leonard blåser for offside på Allianz Rivera.
    22'
    OGC Nice får tildelt et frispark
    Frispark for OGC Nice på egen banehalvdel.
    23'
    Remi Oudin
    Remi Oudin (FC Girondins Bordeaux) slår en corner fra høyre side på Allianz Rivera.
    24'
    Yacine Adli
    Målsjanse til FC Girondins Bordeaux! Yacine Adli treffer mål, men keeper redder.
    24'
    24'
    Hicham Boudaoui (OGC Nice) kommer seg fri på Allianz Rivera, men avslutningen går utenfor.
    25'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    26'
    Remi Oudin
    Remi Oudin (FC Girondins Bordeaux) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Rivera.
    29'
    Samuel Kalu
    FC Girondins Bordeaux angriper, men avslutningen til Samuel Kalu går utenfor.
    30'
    Gult kort til Bordeaux
    Toma Basic
    Toma Basic (FC Girondins Bordeaux) pådrar seg et gult kort.
    33'
    Frispark i en god posisjon for OGC Nice!
    33'
    39'
    OGC Nice får tildelt et hjørnespark
    Amine Gouiri (OGC Nice) slår en corner fra høyre side på Allianz Rivera.
    40'
    William Saliba
    William Saliba (OGC Nice) header utenfor.
    40'
    Samuel Kalu
    Samuel Kalu (FC Girondins Bordeaux) kommer til en målsjanse på Allianz Rivera, men klarer ikke å score.
    40'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til OGC Nice på egen banehalvdel.
    44'
    Youcef Atal
    En av OGC Nices spillere blir avblåst for offside på Allianz Rivera.
    44'
    Frispark OGC Nice.
    45'+1
    Remi Oudin
    Thomas Leonard tildeler FC Girondins Bordeaux en corner. Remi Oudin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Remi Oudin
    I Nice slår Remi Oudin en corner fra høyre.
    48'
    Remi Oudin
    48'
    Samuel Kalu
    FC Girondins Bordeaux angriper i Nice, men blir avblåst for offside.
    49'
    Mål for Bordeaux!
    OGC Nice 0 - 1 Bordeaux
    Mål: Ui-jo Hwang
    Målgivende: Yacine Adli
    Hwang Ui-Jo dundrer ballen i mål og FC Girondins Bordeaux tar ledelsen 0-1 på Allianz Rivera. Det er en fin assist fra Yacine Adli.
    50'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til OGC Nice.
    54'
    55'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Myziane Maolida
    Ut: Hassane Kamara
    Adrian Ursea (OGC Nice) gjør sitt første bytte for dagen. Myziane Maolida erstatter Hassane Kamara.
    58'
    Inn: Pierre Lees-Melou
    Ut: Hicham Boudaoui
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OGC Nice. Inn kommer Pierre Lees-Melou, mens Hicham Boudaoui tar plass på benken.
    58'
    Ui-jo Hwang
    FC Girondins Bordeaux angriper, men blir avblåst for offside.
    59'
    Ui-jo Hwang
    FC Girondins Bordeaux angriper. Hwang Ui-Jo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    61'
    På Allianz Rivera fyrer Amine Gouiri (OGC Nice) av et skudd - i stolpen!
    62'
    Spillerbytte - Bordeaux
    Inn: Nicolas De Preville
    Ut: Samuel Kalu
    Jean-Louis Gasset gjør dagens første bytte i Nice, når han tar ut Samuel Kalu og setter inn Nicolas De Preville.
    62'
    Kasper Dolberg
    OGC Nice angriper i Nice. Kasper Dolberg fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Nicolas De Preville
    FC Girondins Bordeaux angriper, men Thomas Leonard blåser for offside.
    68'
    Dommer Thomas Leonard venter med å sette i gang spillet fordi Kephren Thuram Ulien ligger nede.
    70'
    Inn: Hicham Mahou
    Ut: Youcef Atal
    Bytte for OGC Nice. Hicham Mahou kommer inn for Youcef Atal på Allianz Rivera.
    70'
    71'
    Inn: Alexis Claude-Maurice
    Ut: Kephren Thuram Ulien
    Det virker som Kephren Thuram Ulien ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Alexis Claude-Maurice.
    71'
    Pierre Lees-Melou
    OGC Nice fosser forover og Pierre Lees-Melou fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    72'
    72'
    Remi Oudin
    75'
    Remi Oudin
    75'
    OGC Nice 0 - 2 Bordeaux
    Mål: Paul Baysse
    Målgivende: Remi Oudin
    Mål! Paul Baysse (FC Girondins Bordeaux) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 0-2 på Allianz Rivera. Flott spill fra Remi Oudin før målet.
    75'
    Inn: Dan Ndoye
    Ut: Kasper Dolberg
    OGC Nice bytter ut Kasper Dolberg med Dan Ndoye. Dette er det femte byttet som Adrian Ursea gjør i dagens kamp.
    76'
    Remi Oudin
    78'
    80'
    82'
    En av FC Girondins Bordeauxs spillere blir avblåst for offside på Allianz Rivera.
    82'
    83'
    Dan Ndoye
    OGC Nice avanserer forover i Nice. Dan Ndoye avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    Inn: Amadou Traore
    Ut: Remi Oudin
    Bytte for FC Girondins Bordeaux. Amadou Traore kommer inn for Remi Oudin på Allianz Rivera.
    84'
    Inn: Dilane Bakwa
    Ut: Ui-jo Hwang
    Hwang Ui-Jo (FC Girondins Bordeaux) erstattes av Dilane Bakwa.
    84'
    Frispark for FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    85'
    Flavius Daniliuc
    Flavius Daniliuc (OGC Nice) kommer seg fri på Allianz Rivera, men avslutningen går utenfor.
    86'
    OGC Nice 0 - 3 Bordeaux
    Mål: Toma Basic
    Målgivende: Amadou Traore
    Mål! Toma Basic øker ledelsen til 0-3. Amadou Traore sto for den målgivende pasningen.