Bonke Innocent (FC Lorient) kommer til en målsjanse på Allianz Rivera, men klarer ikke å score.
    I Nice slår Justin Kluivert en corner fra venstre.
    6'
    En av FC Lorients spillere blir avblåst for offside på Allianz Rivera.
    8'
    Andy Delort
    Andy Delort (OGC Nice) prøver å heade ballen i mål på Allianz Rivera, men mislykkes.
    16'
    FC Lorient, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Frispark til OGC Nice på halvdelen til FC Lorient.
    25'
    Frispark OGC Nice.
    27'
    I Nice har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Amaury Delerue tildeler OGC Nice en corner. Justin Kluivert sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til FC Lorient.
    32'
    Justin Kluivert
    Justin Kluivert (OGC Nice) avanserer forover på Allianz Rivera. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    35'
    Calvin Stengs (OGC Nice) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Rivera.
    36'
    Jean-Clair Todibo
    OGC Nice avanserer forover i Nice. Jean-Clair Todibo avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    36'
    OGC Nice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Bonke Innocent (FC Lorient) slår en corner fra høyre side på Allianz Rivera.
    41'
    Vincent Le Goff
    Vincent Le Goff (FC Lorient) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    OGC Nice angriper og Justin Kluivert får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Lorient-målet.
    43'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til FC Lorient på egen banehalvdel.
    45'
    Gult kort til OGC Nice
    Flavius Daniliuc
    Flavius Daniliuc (OGC Nice) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'
    Andy Delort
    Andy Delort (OGC Nice) kommer seg fri på Allianz Rivera, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - FC Lorient
    Inn: Quentin Boisgard
    Ut: Sambou Soumano
    Christophe Pelissier (FC Lorient) gjør sitt første bytte for dagen. Quentin Boisgard erstatter Sambou Soumano.
    46'
    47'
    Frispark for FC Lorient på egen banehalvdel.
    48'
    Sjanse! OGC Nice avanserer forover, men Justin Kluivert avslutter utenfor.
    49'
    Calvin Stengs (OGC Nice) slår en corner fra høyre side på Allianz Rivera.
    51'
    52'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og OGC Nice får straffe!
    53'
    Gult kort til FC Lorient
    Moritz Jenz
    Dommer Amaury Delerue viser Moritz Jenz (FC Lorient) det gule kortet.
    53'
    OGC Nice scorer på straffe!
    OGC Nice 1 - 0 FC Lorient
    Mål: Andy Delort
    Mål! Andy Delort gir OGC Nice ledelsen 1-0 på Allianz Rivera. Målet kom på et straffespark.
    54'
    58'
    Mål for FC Lorient!
    OGC Nice 1 - 1 FC Lorient
    Mål: Armand Lauriente
    Målgivende: Vincent Le Goff
    Armand Lauriente scorer og utligner dermed til 1-1. Vincent Le Goff var nest sist på ballen.
    61'
    Andy Delort
    OGC Nice angriper, men avslutningen til Andy Delort går utenfor.
    63'
    FC Lorient fosser fremover, men Amaury Delerue blåser for offside på Allianz Rivera.
    64'
    Inn: Thomas Monconduit
    Ut: Terem Moffi
    Terem Moffi (FC Lorient) erstattes av Thomas Monconduit.
    67'
    Inn: Ibrahima Koné
    Ut: Moritz Jenz
    Christophe Pelissier gjør dagens tredje bytte i Nice, når han tar ut Moritz Jenz og setter inn Ibrahima Kone.
    67'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Kasper Dolberg
    Ut: Amine Gouiri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OGC Nice. Inn kommer Kasper Dolberg, mens Amine Gouiri tar plass på benken.
    67'
    Inn: Hicham Boudaoui
    Ut: Calvin Stengs
    OGC Nice bytter ut Calvin Stengs med Hicham Boudaoui. Dette er det andre byttet som Christophe Galtier gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Melvin Bard
    Ut: Jordan Amavi
    OGC Nice gjør sitt tredje bytte. Jordan Amavi erstattes av Melvin Bard.
    67'
    Vincent Le Goff (FC Lorient) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Allianz Rivera.
    69'
    FC Lorient slipper å klare seg uten Vincent Le Goff som kommer tilbake på banen igjen.
    70'
    En av FC Lorients spillere blir avblåst for offside.
    71'
    71'
    73'
    74'
    76'
    78'
    Kephren Thuram Ulien
    Kephren Thuram Ulien (OGC Nice) mottar sitt første gule kort for dagen på Allianz Rivera.
    78'
    Inn: Billal Brahimi
    Ut: Justin Kluivert
    OGC Nice bytter ut Justin Kluivert med Billal Brahimi.
    78'
    Inn: Morgan Schneiderlin
    Ut: Kephren Thuram Ulien
    Bytte for OGC Nice. Morgan Schneiderlin kommer inn for Kephren Thuram Ulien på Allianz Rivera.
    79'
    80'
    81'
    Frispark til FC Lorient på halvdelen til OGC Nice.
    83'
    Laurent Abergel
    Målsjanse! Laurent Abergel (FC Lorient) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    Inn: Dango Ouattara
    Ut: Armand Lauriente
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lorient. Inn kommer Dango Ouattara, mens Armand Lauriente tar plass på benken.
    86'
    Ibrahima Koné
    FC Lorient angriper, men avslutningen til Ibrahima Kone går utenfor.
    87'
    Kasper Dolberg
    Kasper Dolberg (OGC Nice) kommer til en målsjanse på Allianz Rivera, men klarer ikke å score.
    87'
    Mål for OGC Nice!
    OGC Nice 2 - 1 FC Lorient
    Målgivende: Kasper Dolberg
    Andy Delort header ballen i mål og OGC Nice leder dermed 2-1. Flott spill fra Kasper Dolberg før målet.