Målsjanse til KAA Gent! Milad Mohammadi treffer mål, men keeper redder.
    Sven Kums
    Sven Kums (KAA Gent) løfter inn en corner fra venstre på Den Dreef Stadium.
    4'
    Alessio Castro-Montes
    Sjanse i Heverlee! Alessio Castro-Montes (KAA Gent) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    4'
    Sven Kums
    Sven Kums (KAA Gent) slår en corner fra høyre side på Den Dreef Stadium.
    6'
    Mål for Gent!
    OH Leuven 0 - 1 Gent
    Mål: Milad Mohammadi
    Mål! Milad Mohammadi gir KAA Gent en 0-1 ledelse.
    6'
    OH Leuven får tildelt et frispark
    Oud-Heverlee Leuven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Sven Kums
    Wesley Alen tildeler KAA Gent en corner. Sven Kums sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Frispark til Oud-Heverlee Leuven på halvdelen til KAA Gent.
    15'
    Sven Kums
    I Heverlee slår Sven Kums en corner fra høyre.
    19'
    Frispark for Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    19'
    Skudd utenfor mål, Gent
    Roman Yaremchuk
    Målsjanse! Roman Yaremchuk (KAA Gent) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Nurio Fortuna
    KAA Gent angriper i Heverlee. Nurio Fortuna fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Wesley Alen signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    24'
    Det blir farlig! Frispark for Oud-Heverlee Leuven er nær straffområde.
    26'
    Sven Kums
    Wesley Alen tildeler KAA Gent en corner. Sven Kums sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Gult kort til OH Leuven
    Thomas Henry
    Thomas Henry (Oud-Heverlee Leuven) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    29'
    Osman Bukari
    Osman Bukari (KAA Gent) løfter inn en corner fra høyre på Den Dreef Stadium.
    29'
    Sulayman Marreh
    Sulayman Marreh (KAA Gent) kommer til en målsjanse på Den Dreef Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Skudd på mål, OH Leuven
    Mathieu Maertens
    Målsjanse på Den Dreef Stadium! Mathieu Maertens fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    30'
    OH Leuven, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    OH Leuven får tildelt et hjørnespark
    Xavier Mercier
    I Heverlee slår Xavier Mercier en corner fra venstre.
    30'
    Skudd utenfor mål, OH Leuven
    Thibault Vlietinck
    Oud-Heverlee Leuven avanserer forover i Heverlee. Thibault Vlietinck avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    34'
    OH Leuven blir avblåst for offside
    Dommer Wesley Alen ser at linjemannen løfter flagget, og Oud-Heverlee Leuvens Thomas Henry blåses av for offside.
    36'
    Gent får tildelt et frispark
    Wesley Alen signaliserer et frispark til KAA Gent.
    36'
    39'
    Oud-Heverlee Leuven fosser fremover, men Wesley Alen blåser for offside på Den Dreef Stadium.
    39'
    40'
    Casper De Norre
    Casper De Norre (Oud-Heverlee Leuven) kommer seg fri på Den Dreef Stadium, men avslutningen går utenfor.
    41'
    I Heverlee har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    Gult kort til Gent
    Sven Kums
    Sven Kums (KAA Gent) pådrar seg et gult kort.
    45'
    46'
    Osman Bukari (KAA Gent) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    47'
    Frispark KAA Gent.
    48'
    KAA Gent angriper i Heverlee. Sulayman Marreh avslutter på mål, men greier ikke å score.
    49'
    49'
    OH Leuven 0 - 2 Gent
    Mål: Sven Kums
    Mål! Sven Kums (KAA Gent) header inn 0-2 på Den Dreef Stadium.
    50'
    Målet til Gent sjekkes av VAR
    51'
    Målet til Gent blir stående
    51'
    Oud-Heverlee Leuven avanserer forover og Thomas Henry kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    52'
    52'
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Siebe Schrijvers
    Ut: David Hubert
    Marc Brys (Oud-Heverlee Leuven) gjør sitt første bytte for dagen. Siebe Schrijvers erstatter David Hubert.
    52'
    OH Leuven 0 - 3 Gent
    Mål: Osman Bukari
    Målgivende: Sven Kums
    Mål! KAA Gent øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Osman Bukari på Den Dreef Stadium. Sven Kums sto for den målgivende pasningen.
    54'
    KAA Gent tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Sven Kums
    Sven Kums (KAA Gent) slår en corner fra venstre side på Den Dreef Stadium.
    60'
    Inn: Joshua Felix Okpoda Eppiah
    Ut: Xavier Mercier
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Oud-Heverlee Leuven. Inn kommer Josh Eppiah, mens Xavier Mercier tar plass på benken.
    61'
    Gent blir avblåst for offside
    Sven Kums
    En av KAA Gents spillere blir avblåst for offside på Den Dreef Stadium.
    63'
    Kamal Sowah
    Oud-Heverlee Leuven angriper. Kamal Sowah får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    66'
    66'
    Kamal Sowah
    I Heverlee slår Kamal Sowah en corner fra venstre.
    66'
    Kamal Sowah
    Wesley Alen tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Kamal Sowah sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    Siebe Schrijvers
    Siebe Schrijvers (Oud-Heverlee Leuven) header utenfor.
    68'
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Anderson Niangbo
    Ut: Osman Bukari
    Bytte for KAA Gent. Anderson Niangbo kommer inn for Osman Bukari på Den Dreef Stadium.
    68'
    Roman Yaremchuk (KAA Gent) vinkes av for offside i Heverlee.
    70'
    Sjanse til Oud-Heverlee Leuven! Thomas Henry er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    71'
    Anderson Niangbo
    Anderson Niangbo skyter i stolpen! Nære på for KAA Gent.
    72'
    Inn: Andy King
    Ut: Thibault Vlietinck
    Oud-Heverlee Leuven bytter ut Thibault Vlietinck med Andy King.
    72'
    Inn: Barnabas Bese
    Ut: Kristiyan Malinov
    Marc Brys gjør dagens fjerde bytte i Heverlee, når han tar ut Kristiyan Malinov og setter inn Barnabas Bese.
    73'
    Inn: Dino Arslanagic
    Ut: Michael Ngadeu
    KAA Gent bytter ut Michael Ngadeu med Dino Arslanagic. Dette er det andre byttet som Hein van Haezebrouck gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Laurent Depoitre
    Ut: Roman Yaremchuk
    Roman Yaremchuk (KAA Gent) erstattes av Laurent Depoitre.
    76'
    Oud-Heverlee Leuven angriper, men blir avblåst for offside.
    76'
    Wesley Alen signaliserer et frispark til KAA Gent på egen banehalvdel.
    79'
    Andre gule kort til OH Leuven
    Thomas Henry (Oud-Heverlee Leuven) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    79'
    Sven Kums
    Offside! Sven Kums blir vinket av og KAA Gent må dermed bygge opp et nytt angrep.
    81'
    Inn: Yonas Malede
    Ut: Sven Kums
    KAA Gent gjør sitt fjerde bytte. Sven Kums erstattes av Yonas Malede.
    83'
    Inn: Elisha Owusu
    Ut: Niklas Dorsch
    Hein van Haezebrouck gjør dagens femte bytte i Heverlee, når han tar ut Niklas Dorsch og setter inn Elisha Owusu.
    83'
    Mathieu Maertens (Oud-Heverlee Leuven) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    85'
    87'
    Anderson Niangbo (KAA Gent) avanserer forover på Den Dreef Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.