Birger Verstraete
    Målsjanse! Birger Verstraete (Royal Antwerp FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    2'
    Michael Frey
    Royal Antwerp FC angriper og Michael Frey får avsluttet. Headingen treffer ikke Oud-Heverlee Leuven-målet.
    4'
    OH Leuven får tildelt et frispark
    Oud-Heverlee Leuven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    7'
    Gult kort til Royal Antwerp FC
    Dommer Jonathan Lardot gir Birger Verstraete (Royal Antwerp FC) et gult kort.
    8'
    Birger Verstraete (Royal Antwerp FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Den Dreef Stadium.
    9'
    Birger Verstraete er tilbake på banen igjen.
    9'
    Skudd utenfor mål, OH Leuven
    Mykola Kukharevych
    Mykola Kukharevych (Oud-Heverlee Leuven) header mot mål, men ballen går utenfor.
    10'
    Det blir farlig! Frispark for Oud-Heverlee Leuven er nær straffområde.
    14'
    Abdoulaye Seck
    Abdoulaye Seck (Royal Antwerp FC) pådrar seg et gult kort.
    14'
    Mousa Al-Taamari ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    15'
    Mousa Al-Taamari er på beina igjen og fortsetter kampen.
    15'
    Skudd på mål, OH Leuven
    Xavier Mercier
    Sjanse i Heverlee! Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    16'
    OH Leuven, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    OH Leuven får tildelt et hjørnespark
    I Heverlee slår Xavier Mercier en corner fra venstre.
    16'
    Mousa Al-Taamari
    Målsjanse på Den Dreef Stadium! Mousa Al-Taamari fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    22'
    22'
    Royal Antwerp FC får tildelt et frispark
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    22'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra høyre side på Den Dreef Stadium.
    26'
    Cenk Ozkacar
    Cenk Ozkacar (Oud-Heverlee Leuven) header mot mål - i stolpen!
    26'
    Frispark for Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    27'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC.
    27'
    Casper De Norre
    Oud-Heverlee Leuven avanserer forover i Heverlee. Casper De Norre avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Frispark til Oud-Heverlee Leuven på halvdelen til Royal Antwerp FC.
    29'
    Aurelio Buta
    Aurelio Buta (Royal Antwerp FC) får et gult kort av dommer Jonathan Lardot.
    30'
    31'
    Sjanse! Oud-Heverlee Leuven avanserer forover, men Mousa Al-Taamari avslutter utenfor.
    33'
    Mathieu Maertens
    Målsjanse til Oud-Heverlee Leuven! Mathieu Maertens treffer mål, men keeper redder.
    35'
    35'
    Jonathan Lardot tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Xavier Mercier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Mousa Al-Taamari (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra høyre på Den Dreef Stadium.
    37'
    Royal Antwerp FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    38'
    Frispark Royal Antwerp FC.
    38'
    Royal Antwerp FC får tildelt et hjørnespark
    Birger Verstraete (Royal Antwerp FC) slår en corner fra høyre side på Den Dreef Stadium.
    39'
    Mål for Royal Antwerp FC!
    OH Leuven 0 - 1 Royal Antwerp FC
    Mål: Abdoulaye Seck
    Mål! Abdoulaye Seck gir Royal Antwerp FC ledelsen 0-1 i Heverlee.
    40'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra høyre på Den Dreef Stadium.
    44'
    I Heverlee har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    Mathieu Maertens (Oud-Heverlee Leuven) kommer til avslutning på Den Dreef Stadium, men headingen blir reddet.
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - Royal Antwerp FC
    Inn: Koji Miyoshi
    Ut: Pieter Gerkens
    Brian Priske (Royal Antwerp FC) gjør sitt første bytte for dagen. Koji Miyoshi erstatter Pieter Gerkens.
    46'
    Inn: Dinis Almeida
    Ut: Aurelio Buta
    Royal Antwerp FC bytter ut Aurelio Buta med Dinis Almeida. Dette er det andre byttet som Brian Priske gjør i dagens kamp.
    46'
    47'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven.
    48'
    49'
    I Heverlee slår Birger Verstraete en corner fra venstre.
    63'
    64'
    Frispark til Royal Antwerp FC på halvdelen til Oud-Heverlee Leuven.
    65'
    Gult kort til OH Leuven
    Sebastien Dewaest
    Dommeren gir Sebastien Dewaest (Oud-Heverlee Leuven) et gult kort.
    65'
    Skudd på mål, Royal Antwerp FC
    Manuel Benson
    Manuel Benson (Royal Antwerp FC) avanserer forover på Den Dreef Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    Royal Antwerp FC, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Sory Kaba
    Ut: Mykola Kukharevych
    Bytte for Oud-Heverlee Leuven. Sory Kaba kommer inn for Mykola Kukharevych på Den Dreef Stadium.
    68'
    68'
    Inn: Levan Shengelia
    Ut: Mousa Al-Taamari
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Oud-Heverlee Leuven. Inn kommer Levan Shengelia, mens Mousa Al-Taamari tar plass på benken.
    69'
    Oud-Heverlee Leuven angriper i Heverlee. Mathieu Maertens fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Inn: Emanuel Emegha
    Ut: Michael Frey
    Brian Priske gjør dagens tredje bytte i Heverlee, når han tar ut Michael Frey og setter inn Emanuel Emegha.
    69'
    Royal Antwerp FC blir avblåst for offside
    Royal Antwerp FC angriper i Heverlee, men blir avblåst for offside.
    70'
    Siebe Schrijvers
    Siebe Schrijvers (Oud-Heverlee Leuven) kommer seg fri på Den Dreef Stadium, men avslutningen går utenfor.
    71'
    Mathieu Maertens (Oud-Heverlee Leuven) kommer til en målsjanse på Den Dreef Stadium, men klarer ikke å score.
    73'
    Royal Antwerp FC avanserer forover i Heverlee. Manuel Benson avslutter, men treffer ikke mål.
    74'
    76'
    Inn: Ilyas Lefrancq
    Ut: Mathieu Maertens
    Oud-Heverlee Leuven bytter ut Mathieu Maertens med Ilyas Lefrancq. Dette er det tredje byttet som Marc Brys gjør i dagens kamp.
    80'
    85'
    Dommer Jonathan Lardot venter med å sette i gang spillet fordi Birger Verstraete ligger nede.
    85'
    Inn: Johannes Eggestein
    Ut: Manuel Benson
    Brian Priske gjør dagens fjerde bytte i Heverlee, når han tar ut Manuel Benson og setter inn Johannes Eggestein.
    86'
    Frispark i en god posisjon for Oud-Heverlee Leuven!
    87'
    Birger Verstraete er tilbake i kampen igjen.
    87'
    88'
    Radja Nainggolan
    Royal Antwerp FC fosser forover og Radja Nainggolan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    89'
    89'
    Jonathan Lardot tildeler Royal Antwerp FC en corner. Birger Verstraete sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    Inn: Alhassan Yusuf
    Ut: Michel-Ange Balikwisha
    Brian Priske (Royal Antwerp FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Alhassan Yusuf erstatter Michel-Ange Balikwisha.
    90'+2
    90'+3
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.