Frispark for Ferencvarosi TC på egen banehalvdel.
    Spillet på Georgios Karaiskakis er stoppet midlertidig fordi Cristian Ramirez ligger nede.
    Ferencvarosi TC slipper å klare seg uten Cristian Ramirez som kommer tilbake på banen i Pireus.
    Frispark for Olympiacos på egen banehalvdel.
    19'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til Ferencvarosi TC på egen banehalvdel.
    22'
    Cristian Ramirez
    Sjanse i Pireus! Cristian Ramirez (Ferencvarosi TC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    Olympiakos, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Mohammad Abu Fani (Ferencvarosi TC) slår en corner fra venstre side på Georgios Karaiskakis.
    25'
    Barnabas Varga
    Målsjanse! Barnabas Varga (Ferencvarosi TC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    I Pireus slår Konstantinos Fortounis en corner fra venstre.
    32'
    Ayoub El Kaabi
    Olympiacos avanserer forover på Georgios Karaiskakis og Ayoub El Kaabi kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Ferencvarosi TC.
    32'
    Ferencvarosi TC, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Konstantinos Fortounis
    Olympiacos angriper i Pireus. Konstantinos Fortounis avslutter på mål, men greier ikke å score.
    34'
    34'
    Det blir farlig! Frispark for Olympiacos er nær straffområde.
    37'
    Gult kort til Ferencvarosi TC
    Cebrail Makreckis
    Cebrail Makreckis (Ferencvarosi TC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    37'
    Konstantinos Fortounis (Olympiacos) løfter inn en corner fra venstre på Georgios Karaiskakis.
    38'
    Joao Carvalho
    Sjanse! Olympiacos avanserer forover, men Joao Carvalho avslutter utenfor.
    39'
    Kan Ferencvarosi TC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    39'
    Mohammad Abu Fani
    Mohammad Abu Fani (Ferencvarosi TC) avanserer forover på Georgios Karaiskakis. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    40'
    Glenn Nyberg tildeler Olympiacos en corner. Konstantinos Fortounis sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    Rodinei ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    44'+1
    Rodinei ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Pireus.
    45'+1
    Ferencvarosi TC fosser forover og Barnabas Varga fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+2
    45'+2
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til Olympiacos.
    45'+3
    45'+4
    I Pireus slår Konstantinos Fortounis en corner fra høyre.
    45'+5
    David Carmo
    I Pireus header David Carmo (Olympiacos) mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+5
    46'
    Olympiacos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    49'
    Frispark til Olympiacos på halvdelen til Ferencvarosi TC.
    50'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    51'
    Gult kort til Olympiakos
    Sotirios Alexandropoulos
    Dommeren gir Sotirios Alexandropoulos (Olympiacos) et gult kort.
    51'
    Ferencvarosi TC fosser fremover, men Glenn Nyberg blåser for offside på Georgios Karaiskakis.
    51'
    52'
    Mohammad Abu Fani (Ferencvarosi TC) slår en corner fra høyre side på Georgios Karaiskakis.
    57'
    Glenn Nyberg tildeler Ferencvarosi TC en corner. Mohammad Abu Fani sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Målsjanse på Georgios Karaiskakis! Mohammad Abu Fani fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    58'
    58'
    Mohammad Abu Fani (Ferencvarosi TC) løfter inn en corner fra venstre på Georgios Karaiskakis.
    59'
    David Carmo
    David Carmo (Olympiacos) får et gult kort av dommer Glenn Nyberg.
    60'
    60'
    62'
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Andre Horta
    Ut: Sotirios Alexandropoulos
    Sotirios Alexandropoulos (Olympiacos) erstattes av Andre Horta.
    62'
    Inn: Daniel Podence
    Ut: Giorgos Masouras
    Olympiacos bytter ut Giorgos Masouras med Daniel Podence. Dette er det andre byttet som Jose Luis Mendilibar Etxebarria gjør i dagens kamp.
    63'
    Ayoub El Kaabi (Olympiacos) kommer seg fri på Georgios Karaiskakis, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Santiago Hezze
    Santiago Hezze (Olympiacos) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Olympiacos angriper, men blir avblåst for offside.
    68'
    Andre Horta
    Sjanse til Olympiacos! Andre Horta er nær ved å score, men keeper redder.
    70'
    70'
    74'
    Glenn Nyberg tildeler Olympiacos en corner. Konstantinos Fortounis sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    Spillerbytte - Ferencvarosi TC
    Inn: Aleksandar Pesic
    Ut: Barnabas Varga
    Dejan Stankovic (Ferencvarosi TC) gjør sitt første bytte for dagen. Aleksandar Pesic erstatter Barnabas Varga.
    75'
    Inn: Mohamed Ali Ben Romdhane
    Ut: Tokmac Nguen
    Ferencvarosi TC bytter ut Tokmac Chol Nguen med Mohamed Ali Ben Romdhane.
    75'
    Henry Wingo
    Henry Wingo (Ferencvarosi TC) pådrar seg et gult kort.
    77'
    Frispark i en god posisjon for Olympiacos!
    78'
    Inn: Stevan Jovetic
    Ut: Joao Carvalho
    Jose Luis Mendilibar Etxebarria gjør dagens tredje bytte i Pireus, når han tar ut Joao Carvalho og setter inn Stevan Jovetic.
    78'
    Frisparket tildelt Olympiacos er farlig nær Ferencvarosi TCs målområde.
    78'
    Målsjanse til Olympiacos! Ayoub El Kaabi treffer mål, men keeper redder.
    80'
    80'
    Inn: Muhamed Besic
    Ut: Mohammad Abu Fani
    Bytte for Ferencvarosi TC. Muhamed Besic kommer inn for Mohammad Abu Fani på Georgios Karaiskakis.
    81'
    81'
    Mål for Olympiakos!
    Olympiakos 1 - 0 Ferencvarosi TC
    Mål: Ayoub El Kaabi
    Målgivende: Rodinei
    Ayoub El Kaabi setter ballen i nettet og Olympiacos leder nå 1-0. Flott spill fra Rodinei før målet.
    83'
    86'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    88'
    90'
    Mohamed Ali Ben Romdhane
    Dommer Glenn Nyberg viser Mohamed Ali Ben Romdhane (Ferencvarosi TC) det gule kortet.