Frispark Olympiacos.
    1'
    Stavros Tsimenteridis tildeler Olympiacos en corner. Konstantinos Fortounis sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Daniel Podence
    Sjanse! Olympiacos avanserer forover, men Daniel Podence avslutter utenfor.
    5'
    Mål for Olympiakos!
    Olympiakos 1 - 0 OFI Crete
    Mål: Giorgos Masouras
    Mål! Giorgos Masouras gir Olympiacos ledelsen 1-0 i Pireus.
    6'
    Frispark til OFI Crete på halvdelen til Olympiacos.
    7'
    Aaron Leya Iseka
    Aaron Leya Iseka (OFI Crete) header utenfor.
    8'
    Olympiakos 2 - 0 OFI Crete
    Mål: Ayoub El Kaabi
    Ayoub El Kaabi setter ballen i mål og øker Olympiacoss ledelse til 2-0 i Pireus.
    10'
    Konstantinos Fortounis
    Konstantinos Fortounis (Olympiacos) kommer til en målsjanse på Georgios Karaiskakis, men klarer ikke å score.
    12'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    I Pireus slår Konstantinos Fortounis en corner fra høyre.
    23'
    Olympiacos angriper, men avslutningen til Konstantinos Fortounis går utenfor.
    25'
    Stavros Tsimenteridis signaliserer et frispark til Olympiacos.
    28'
    I Pireus slår Konstantinos Fortounis en corner fra venstre.
    30'
    Gult kort til OFI Crete
    Nikolaos Marinakis
    Nikolaos Marinakis får gult kort av dommer Stavros Tsimenteridis, og må dermed stå over en kamp for OFI Crete.
    31'
    Frispark til Olympiacos på halvdelen til OFI Crete.
    31'
    Frispark for OFI Crete på egen banehalvdel.
    33'
    Olympiakos 3 - 0 OFI Crete
    Mål: Daniel Podence
    Mål! Olympiacos øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Daniel Podence på Georgios Karaiskakis.
    34'
    Stavros Tsimenteridis tildeler OFI Crete en corner. Makana Baku sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Praxitelis Vouros
    Praxitelis Vouros (OFI Crete) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    Giorgos Masouras
    Giorgos Masouras (Olympiacos) avanserer forover på Georgios Karaiskakis. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    Konstantinos Fortounis (Olympiacos) slår en corner fra venstre side på Georgios Karaiskakis.
    39'
    David Carmo
    David Carmo skyter i stolpen! Nære på for Olympiacos.
    39'
    OFI Crete, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    OFI Crete tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Stavros Tsimenteridis signaliserer et frispark til OFI Crete.
    40'
    Chiquinho
    Olympiacos avanserer forover i Pireus. Chiquinho avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    45'
    Stavros Tsimenteridis signaliserer et frispark til OFI Crete på egen banehalvdel.
    45'+1
    Olympiacos fosser forover og Giorgos Masouras fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Sotirios Alexandropoulos
    Ut: Daniel Podence
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympiacos. Inn kommer Sotirios Alexandropoulos, mens Daniel Podence tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - OFI Crete
    Inn: Harold Mosquera
    Ut: Felipe Gallegos
    Jose Mel Perez (OFI Crete) gjør sitt andre bytte for dagen. Harold Mosquera erstatter Felipe Gallegos.
    46'
    Stavros Tsimenteridis signaliserer et frispark til Olympiacos på egen banehalvdel.
    46'
    Inn: Konstantinos Giannoulis
    Ut: Gudmundur Thorarinsson
    OFI Crete bytter ut Gudmundur Thorarinsson med Konstantinos Giannoulis. Dette er det første byttet som Jose Mel Perez gjør i dagens kamp.
    46'
    Olympiacos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    50'
    54'
    Frispark OFI Crete.
    55'
    56'
    Ayoub El Kaabi
    Målsjanse! Ayoub El Kaabi (Olympiacos) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Olympiakos 4 - 0 OFI Crete
    Mål: Konstantinos Fortounis
    Målgivende: Chiquinho
    Mål! Konstantinos Fortounis gir Olympiacos en komfortabel 4-0 ledelse. Det er en fin assist fra Chiquinho.
    58'
    Harold Mosquera (OFI Crete) løfter inn en corner fra venstre på Georgios Karaiskakis.
    60'
    Inn: Jovane Cabral
    Ut: Konstantinos Fortounis
    Olympiacos bytter ut Konstantinos Fortounis med Jovane Cabral. Dette er det tredje byttet som Sotiris Sylaidopoulos gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Stevan Jovetic
    Ut: Ayoub El Kaabi
    Olympiacos gjør sitt andre bytte. Ayoub El Kaabi erstattes av Stevan Jovetic.
    62'
    Inn: Luiz Phellype
    Ut: Aaron Leya Iseka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OFI Crete. Inn kommer Luiz Phellype, mens Aaron Leya Iseka tar plass på benken.
    62'
    Inn: Jesus Jimenez Nunez
    Ut: Giannis Apostolakis
    Jose Mel Perez gjør dagens fjerde bytte i Pireus, når han tar ut Giannis Apostolakis og setter inn Jesus Jimenez Nunez.
    62'
    64'
    Sotirios Alexandropoulos
    Olympiacos angriper, men avslutningen til Sotirios Alexandropoulos går utenfor.
    65'
    66'
    71'
    Inn: Vicente Iborra
    Ut: Santiago Hezze
    Bytte for Olympiacos. Vicente Iborra kommer inn for Santiago Hezze på Georgios Karaiskakis.
    72'
    Jovane Cabral
    Olympiacos avanserer forover i Pireus. Jovane Cabral avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    73'
    Inn: Fran Navarro
    Ut: Giorgos Masouras
    Sotiris Sylaidopoulos gjør dagens femte bytte i Pireus, når han tar ut Giorgos Masouras og setter inn Fran Navarro.
    77'
    Stavros Tsimenteridis signaliserer et frispark til OFI Crete like utenfor Olympiacos-området.
    77'
    Gult kort til Olympiakos
    David Carmo
    Dommeren gir David Carmo (Olympiacos) et gult kort.
    77'
    Marko Bakic
    Marko Bakic (OFI Crete) kommer til avslutning på Georgios Karaiskakis - i stolpen! Oi, oi, oi.
    79'
    81'
    Inn: Adrien Riera
    Ut: Makana Baku
    OFI Crete bytter ut Makana Baku med Adrien Riera. Dette er det femte byttet som Jose Mel Perez gjør i dagens kamp.
    81'
    Marko Bakic
    Marko Bakic (OFI Crete) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    83'
    83'
    84'
    85'
    Frispark for Olympiacos på egen banehalvdel.
    86'
    Olympiacos angriper i Pireus, men blir avblåst for offside.
    87'
    88'
    Fran Navarro
    Olympiacos angriper i Pireus. Fran Navarro avslutter på mål, men greier ikke å score.