100
33
    Clermont får tildelt et hjørnespark
    Muhammed-Cham Saracevic
    Willy Delajod tildeler Clermont Foot en corner. Muhammed-Cham Saracevic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Clermont blir avblåst for offside
    Shamar Nicholson
    En av Clermont Foots spillere blir avblåst for offside på Groupama Stadium.
    3'
    Clermont får tildelt et frispark
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    7'
    Olympique Lyon får tildelt et frispark
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Olympique Lyon.
    8'
    Mål for Clermont!
    Olympique Lyon 0 - 1 Clermont
    Mål: Muhammed-Cham Saracevic
    Målgivende: Shamar Nicholson
    Clermont Foot tar ledelsen 0-1 i Lyon etter en heading av Muhammed-Cham Saracevic! Flott spill fra Shamar Nicholson før målet.
    10'
    Målet til Clermont sjekkes av VAR
    11'
    Målet til Clermont blir stående
    12'
    Maximiliano Caufriez ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    16'
    Dommer Willy Delajod venter med å sette i gang spillet fordi Muhammed-Cham Saracevic ligger nede.
    16'
    Clermont Foot slipper å klare seg uten Muhammed-Cham Saracevic som kommer tilbake på banen i Lyon.
    17'
    Clermont Foot slipper å klare seg uten Maximiliano Caufriez som kommer tilbake på banen igjen.
    17'
    Olympique Lyon får tildelt et hjørnespark
    Maxence Caqueret
    I Lyon slår Maxence Caqueret en corner fra høyre.
    18'
    Skudd utenfor mål, Olympique Lyon
    Paul Akouokou
    Paul Akouokou (Olympique Lyon) kommer seg fri på Groupama Stadium, men avslutningen går utenfor.
    18'
    I Lyon har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Dejan Lovren
    Dejan Lovren (Olympique Lyon) mottar sitt første gule kort for dagen på Groupama Stadium.
    19'
    Spillet på Groupama Stadium er stoppet midlertidig fordi Johan Gastien ligger nede.
    19'
    Johan Gastien er på beina igjen og fortsetter kampen på Groupama Stadium.
    21'
    Maxence Caqueret (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Stadium.
    21'
    Frispark Olympique Lyon.
    22'
    Gult kort til Clermont
    Johan Gastien
    Dommer Willy Delajod gir Johan Gastien (Clermont Foot) et gult kort.
    22'
    Clinton Mata
    Målsjanse! Clinton Mata (Olympique Lyon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Skudd på mål, Clermont
    Målsjanse på Groupama Stadium! Shamar Nicholson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    26'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Det blir farlig! Frispark for Clermont Foot er nær straffområde.
    32'
    Henrique Silva
    Henrique Silva (Olympique Lyon) får et gult kort av dommer Willy Delajod.
    32'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til Clermont Foot.
    33'
    34'
    Sjanse i Lyon! Muhammed-Cham Saracevic (Clermont Foot) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    35'
    35'
    Olympique Lyon 0 - 2 Clermont
    Mål: Yohann Magnin
    Målgivende: Maximiliano Caufriez
    Mål! Yohann Magnin øker ledelsen til 0-2. Det er en fin assist fra Maximiliano Caufriez.
    35'
    37'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    37'
    Rayan Cherki
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    38'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Ainsley Maitland-Niles
    Ainsley Maitland-Niles (Olympique Lyon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Clermont Foot angriper i Lyon. Shamar Nicholson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    40'
    40'
    Willy Delajod tildeler Clermont Foot en corner. Johan Gastien sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Alexandre Lacazette
    Alexandre Lacazette treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Olympique Lyon i Lyon.
    43'
    Skudd på mål, Olympique Lyon
    Henrique Silva (Olympique Lyon) avanserer forover på Groupama Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    45'
    I Lyon slår Rayan Cherki en corner fra venstre.
    45'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Florent Ogier
    Florent Ogier (Clermont Foot) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+2
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Stadium.
    45'+4
    Jefferson Ruan Pereira dos Santos
    Olympique Lyon avanserer forover og Jefferson Ruan Pereira dos Santos kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    45'+4
    45'+4
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Mahamadou Diawara
    Ut: Ainsley Maitland-Niles
    Ainsley Maitland-Niles (Olympique Lyon) erstattes av Mahamadou Diawara.
    46'
    Inn: Ernest Nuamah
    Ut: Paul Akouokou
    Olympique Lyon bytter ut Paul Akouokou med Ernest Nuamah. Dette er det andre byttet som Fabio Grosso gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Corentin Tolisso
    Ut: Rayan Cherki
    Fabio Grosso gjør dagens tredje bytte i Lyon, når han tar ut Rayan Cherki og setter inn Corentin Tolisso.
    46'
    46'
    Maxence Caqueret (Olympique Lyon) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    47'
    Maxence Caqueret (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra venstre på Groupama Stadium.
    48'
    48'
    Clermont Foot må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympique Lyon.
    51'
    Målsjanse på Groupama Stadium! Alexandre Lacazette fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    52'
    52'
    I Lyon slår Maxence Caqueret en corner fra venstre.
    52'
    Clermont scorer selvmål!
    Olympique Lyon 1 - 2 Clermont
    Mål: Florent Ogier
    Florent Ogier har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 1-2.
    52'
    Willy Delajod tildeler Olympique Lyon en corner. Maxence Caqueret sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    Olympique Lyon angriper på Groupama Stadium, men Dejan Lovren header utenfor.
    54'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    55'
    55'
    Skudd utenfor mål, Clermont
    Clermont Foot angriper i Lyon. Shamar Nicholson fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Mahamadou Diawara
    Sjanse! Olympique Lyon avanserer forover, men Mahamadou Diawara avslutter utenfor.
    61'
    Ernest Nuamah
    Sjanse til Olympique Lyon! Ernest Nuamah er nær ved å score, men keeper redder.
    66'
    66'
    Corentin Tolisso
    Olympique Lyon fosser forover og Corentin Tolisso fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    67'
    67'
    67'
    Corentin Tolisso (Olympique Lyon) pådrar seg et gult kort.
    67'
    Inn: Mama Balde
    Ut: Jefferson Ruan Pereira dos Santos
    Fabio Grosso (Olympique Lyon) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mama Balde erstatter Jefferson Ruan Pereira dos Santos.
    68'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Habib Keita
    Ut: Yohann Magnin
    Clermont Foot bytter ut Yohann Magnin med Habib Keita.
    68'
    Inn: Elbasan Rashani
    Ut: Maxime Gonalons
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Clermont Foot. Inn kommer Elbasan Rashani, mens Maxime Gonalons tar plass på benken.
    69'
    71'
    73'
    Olympique Lyon angriper, men avslutningen til Ernest Nuamah går utenfor.
    74'
    75'
    Maximiliano Caufriez (Clermont Foot) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Groupama Stadium.
    75'
    Maximiliano Caufriez ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lyon.
    77'
    79'
    Olympique Lyon blir avblåst for offside
    Olympique Lyons Alexandre Lacazette blåses av for offside på Groupama Stadium.
    80'
    Inn: Bilal Boutobba
    Ut: Muhammed-Cham Saracevic
    Bytte for Clermont Foot. Bilal Boutobba kommer inn for Muhammed-Cham Saracevic på Groupama Stadium.
    81'
    82'
    Inn: Sael Kumbedi
    Ut: Henrique Silva
    Bytte for Olympique Lyon. Sael Kumbedi kommer inn for Henrique Silva på Groupama Stadium.
    83'
    Inn: Mehdi Zeffane
    Ut: Jim Allevinah
    Clermont Foot gjør sitt fjerde bytte. Jim Allevinah erstattes av Mehdi Zeffane.
    83'
    Inn: Alidu Seidu
    Ut: Maximiliano Caufriez
    Pascal Gastien (Clermont Foot) gjør sitt femte bytte for dagen. Alidu Seidu erstatter Maximiliano Caufriez.
    83'
    84'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Olympique Lyon like utenfor Clermont Foot-området.
    86'
    Alidu Seidu
    Dommeren gir Alidu Seidu (Clermont Foot) et gult kort.
    86'
    Olympique Lyon avanserer forover i Lyon. Alexandre Lacazette avslutter, men treffer ikke mål.
    88'
    Frispark Clermont Foot.
    88'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lyon fordi Bilal Boutobba får behandling for en skade på banen.
    89'
    Johan Gastien (Clermont Foot) løfter inn en corner fra venstre på Groupama Stadium.
    90'
    Bilal Boutobba kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Groupama Stadium.
    90'
    Corentin Tolisso (Olympique Lyon) header ballen mot mål, men Clermont Foot klarerer.