Mehdi Abeid (FC Nantes) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    Mål for Olympique Lyon!
    Olympique Lyon 1 - 0 FC Nantes
    Mål: Karl Toko Ekambi
    Målgivende: Houssem Aouar
    Karl Toko Ekambi setter ballen i nettet og Olympique Lyon leder nå 1-0. Houssem Aouar var nest sist på ballen.
    4'
    Olympique Lyon får tildelt et hjørnespark
    Memphis Depay
    Memphis Depay (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra venstre på Groupama Stadium.
    7'
    Skudd utenfor mål, Olympique Lyon
    Olympique Lyon angriper, men avslutningen til Memphis Depay går utenfor.
    9'
    Houssem Aouar
    I Lyon slår Houssem Aouar en corner fra venstre.
    11'
    Jason Denayer
    Jason Denayer (Olympique Lyon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    FC Nantes får tildelt et frispark
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    14'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Marcelo
    Dommeren gir Marcelo (Olympique Lyon) et gult kort.
    14'
    I Lyon har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Olympique Lyon får tildelt et frispark
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Olympique Lyon blir avblåst for offside
    Karl Toko Ekambi
    Olympique Lyon fosser fremover, men Ruddy Buquet blåser for offside på Groupama Stadium.
    18'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    18'
    Mehdi Abeid
    Målsjanse! Mehdi Abeid (FC Nantes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    19'
    Ruddy Buquet tildeler FC Nantes en corner. Abdou Diallo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    24'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Olympique Lyon.
    25'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til FC Nantes.
    31'
    Mehdi Abeid
    33'
    Pedro Chirivella
    Sjanse! FC Nantes avanserer forover, men Pedro Chirivella avslutter utenfor.
    34'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    34'
    Gult kort til FC Nantes
    Marcus Coco
    Marcus Coco (FC Nantes) får et gult kort av dommer Ruddy Buquet.
    34'
    Olympique Lyon 2 - 0 FC Nantes
    Mål: Tino Kadewere
    Tino Kadewere setter ballen i mål og øker Olympique Lyons ledelse til 2-0 i Lyon.
    37'
    Ruddy Buquet tildeler Olympique Lyon en corner. Memphis Depay sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    Leo Dubois
    I Lyon slår Leo Dubois en corner fra høyre.
    41'
    42'
    Olympique Lyon 3 - 0 FC Nantes
    Mål: Lucas Paqueta
    Målgivende: Tino Kadewere
    Mål! Lucas Paqueta øker Olympique Lyons ledelse til 3-0 på Groupama Stadium. Det er en fin assist fra Tino Kadewere.
    44'
    Sebastien Corchia
    FC Nantes angriper, men avslutningen til Sebastien Corchia går utenfor.
    46'
    FC Nantes blir avblåst for offside
    Randal Kolo Muani
    En av FC Nantess spillere går i offside.
    48'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    49'
    Frispark FC Nantes.
    49'
    Skudd på mål, Olympique Lyon
    Memphis Depay (Olympique Lyon) avanserer forover på Groupama Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    50'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    51'
    Tino Kadewere
    Olympique Lyon avanserer forover i Lyon. Tino Kadewere avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    54'
    Sjanse til Olympique Lyon! Memphis Depay er nær ved å score, men keeper redder.
    54'
    54'
    56'
    Mehdi Abeid
    Mehdi Abeid (FC Nantes) mottar sitt første gule kort for dagen på Groupama Stadium.
    56'
    I Lyon har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    58'
    Randal Kolo Muani (FC Nantes) kommer til en målsjanse på Groupama Stadium, men klarer ikke å score.
    59'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Moses Simon
    Ut: Abdou Diallo
    FC Nantes bytter ut Abdou Diallo med Moses Simon.
    59'
    Inn: Kalifa Coulibaly
    Ut: Marcus Coco
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Nantes. Inn kommer Kalifa Coulibaly, mens Marcus Coco tar plass på benken.
    60'
    Inn: Imran Louza
    Ut: Pedro Chirivella
    FC Nantes gjør sitt tredje bytte. Pedro Chirivella erstattes av Imran Louza.
    60'
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Moses Simon
    Moses Simon (FC Nantes) løfter inn en corner fra venstre på Groupama Stadium.
    63'
    Skudd på mål, FC Nantes
    Nicolas Pallois
    FC Nantes avanserer forover på Groupama Stadium og Nicolas Pallois kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Olympique Lyon.
    63'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    64'
    68'
    Nicolas Pallois (FC Nantes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    68'
    Tino Kadewere vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    68'
    Olympique Lyon angriper. Memphis Depay får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    70'
    70'
    Målsjanse! Houssem Aouar (Olympique Lyon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Tino Kadewere er på beina igjen og fortsetter kampen.
    70'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Mattia De Sciglio
    Ut: Maxwel Cornet
    Rudi Garcia (Olympique Lyon) gjør sitt første bytte for dagen. Mattia De Sciglio erstatter Maxwel Cornet.
    70'
    Inn: Bruno Guimaraes
    Ut: Lucas Paqueta
    Olympique Lyon bytter ut Lucas Paqueta med Bruno Guimaraes. Dette er det andre byttet som Rudi Garcia gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Rayan Cherki
    Ut: Karl Toko Ekambi
    Karl Toko Ekambi (Olympique Lyon) erstattes av Rayan Cherki.
    71'
    72'
    Moses Simon
    En av FC Nantess spillere blir avblåst for offside på Groupama Stadium.
    73'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til FC Nantes.
    75'
    Imran Louza
    Imran Louza (FC Nantes) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    76'
    Rayan Cherki
    I Lyon slår Rayan Cherki en corner fra høyre.
    79'
    Ruddy Buquet tildeler Olympique Lyon en corner. Rayan Cherki sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    80'
    Inn: Abdoulaye Toure
    Ut: Mehdi Abeid
    Patrick Collot gjør dagens fjerde bytte i Lyon, når han tar ut Mehdi Abeid og setter inn Abdoulaye Toure.
    80'
    81'
    81'
    Leo Dubois
    Målsjanse til Olympique Lyon! Leo Dubois treffer mål, men keeper redder.
    81'
    81'
    Leo Dubois
    Leo Dubois (Olympique Lyon) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    84'
    Moses Simon
    85'
    85'
    86'
    Moses Simon
    I Lyon slår Moses Simon en corner fra venstre.
    88'
    Jean-Charles Castelletto
    Jean-Charles Castelletto (FC Nantes) header utenfor.
    88'
    Inn: Yaya Soumare
    Ut: Tino Kadewere
    Olympique Lyon gjør sitt fjerde bytte. Tino Kadewere erstattes av Yaya Soumare.
    88'
    Inn: Sinaly Diomande
    Ut: Thiago Mendes
    Bytte for Olympique Lyon. Sinaly Diomande kommer inn for Thiago Mendes på Groupama Stadium.
    89'
    Abdoulaye Toure
    Sjanse i Lyon! Abdoulaye Toure (FC Nantes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.