Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til FC Nantes.
    Dommer Benoit Bastien gir Fabien Centtonze (FC Nantes) et gult kort.
    I Lyon har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Olympique Lyon blir avblåst for offside
    Ernest Nuamah
    En av Olympique Lyons spillere blir avblåst for offside på Groupama Stadium.
    12'
    Olympique Lyon må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Nantes.
    17'
    Florent Mollet
    FC Nantes angriper i Lyon. Florent Mollet fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    24'
    25'
    FC Nantes blir avblåst for offside
    FC Nantes angriper, men Benoit Bastien blåser for offside.
    25'
    FC Nantes får tildelt et hjørnespark
    28'
    31'
    Jean-Kevin Duverne
    Jean-Kevin Duverne (FC Nantes) pådrar seg et gult kort.
    31'
    Olympique Lyon får tildelt et hjørnespark
    Rayan Cherki
    Benoit Bastien tildeler Olympique Lyon en corner. Rayan Cherki sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Skudd på mål, Olympique Lyon
    Dejan Lovren
    Dejan Lovren (Olympique Lyon) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    33'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    34'
    Alexandre Lacazette
    Alexandre Lacazette (Olympique Lyon) avanserer forover på Groupama Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    34'
    34'
    Alexandre Lacazette (Olympique Lyon) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    35'
    35'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    36'
    37'
    38'
    Clinton Mata
    En av Olympique Lyons spillere går i offside.
    38'
    38'
    41'
    44'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Marcus Coco
    Ut: Fabien Centtonze
    Jocelyn Gourvennec gjør dagens første bytte i Lyon, når han tar ut Fabien Centtonze og setter inn Marcus Coco.
    46'
    Inn: Mostafa Mohamed
    Ut: Matthis Abline
    FC Nantes bytter ut Matthis Abline med Mostafa Mohamed.
    46'
    Frispark Olympique Lyon.
    46'
    47'
    48'
    Mål for Olympique Lyon!
    Olympique Lyon 1 - 0 FC Nantes
    Mål: Alexandre Lacazette
    Målgivende: Rayan Cherki
    Mål! Olympique Lyon tar ledelsen 1-0 ved Alexandre Lacazette. Rayan Cherki sto for den målgivende pasningen.
    49'
    51'
    I Lyon slår Rayan Cherki en corner fra venstre.
    53'
    Florent Mollet (FC Nantes) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Stadium.
    54'
    55'
    59'
    Benoit Bastien tildeler FC Nantes en corner. Florent Mollet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    Douglas
    Douglas (FC Nantes) kommer til en målsjanse på Groupama Stadium, men klarer ikke å score.
    60'
    Florent Mollet (FC Nantes) løfter inn en corner fra venstre på Groupama Stadium.
    61'
    Alexandre Lacazette ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    62'
    Alexandre Lacazette er tilbake i kampen igjen.
    63'
    Eray Comert
    Eray Comert (FC Nantes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    67'
    69'
    Inn: Moussa Sissoko
    Ut: Pedro Chirivella
    FC Nantes bytter ut Pedro Chirivella med Moussa Sissoko. Dette er det tredje byttet som Jocelyn Gourvennec gjør i dagens kamp.
    70'
    71'
    Inn: Abdou Diallo
    Ut: Jean-Kevin Duverne
    Bytte for FC Nantes. Abdou Diallo kommer inn for Jean-Kevin Duverne på Groupama Stadium.
    74'
    Sjanse i Lyon! Alexandre Lacazette (Olympique Lyon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    I Lyon slår Ernest Nuamah en corner fra høyre.
    76'
    Olympique Lyon angriper i Lyon. Rayan Cherki avslutter på mål, men greier ikke å score.
    76'
    76'
    77'
    Ernest Nuamah (Olympique Lyon) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    80'
    81'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Tino Kadewere
    Ut: Ernest Nuamah
    Pierre Sage (Olympique Lyon) gjør sitt første bytte for dagen. Tino Kadewere erstatter Ernest Nuamah.
    82'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    83'
    Rødt kort!
    Spilleren på Olympique Lyon får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    84'
    Rødt kort til Olympique Lyon
    Olympique Lyon må klare seg uten Dejan Lovren etter at han får et direkte rødt kort!
    84'
    Inn: Sael Kumbedi
    Ut: Rayan Cherki
    Olympique Lyon bytter ut Rayan Cherki med Sael Kumbedi. Dette er det andre byttet som Pierre Sage gjør i dagens kamp.
    88'
    Inn: Ainsley Maitland-Niles
    Ut: Alexandre Lacazette
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Lyon. Inn kommer Ainsley Maitland-Niles, mens Alexandre Lacazette tar plass på benken.