Dagens dommer, Jerome Brisard, blåser i gang kampen.
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til Olympique Lyon.
    I Lyon har et frispark blitt tildelt bortelag.
    I Lyon slår Stevan Jovetic en corner fra høyre.
    3'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    5'
    Jerome Brisard tildeler AS Monaco FC en corner. Stevan Jovetic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Stevan Jovetic (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra venstre på Groupama Stadium.
    7'
    Memphis Depay
    Memphis Depay (Olympique Lyon) kommer til en målsjanse på Groupama Stadium, men klarer ikke å score.
    7'
    En av Olympique Lyons spillere går i offside.
    8'
    Karl Toko Ekambi
    Olympique Lyon angriper i Lyon. Karl Toko Ekambi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    Olympique Lyon fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    11'
    Mål for Olympique Lyon!
    Olympique Lyon 1 - 0 Monaco
    Mål: Memphis Depay
    Målgivende: Houssem Aouar
    Mål! Olympique Lyon tar ledelsen 1-0 ved Memphis Depay. Det er en fin assist fra Houssem Aouar.
    12'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Leo Dubois (Olympique Lyon) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    17'
    Youssouf Fofana
    Målsjanse til AS Monaco FC! Youssouf Fofana treffer mål, men keeper redder.
    19'
    19'
    Houssem Aouar
    Sjanse! Olympique Lyon avanserer forover, men Houssem Aouar avslutter utenfor.
    19'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til AS Monaco FC.
    20'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Tino Kadewere
    Tino Kadewere (Olympique Lyon) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    22'
    24'
    24'
    Frispark for AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    27'
    Stevan Jovetic (AS Monaco FC) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    31'
    Jerome Brisard tildeler AS Monaco FC en corner. Stevan Jovetic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Olympique Lyon 2 - 0 Monaco
    Mål: Karl Toko Ekambi
    Målgivende: Tino Kadewere
    Mål! Karl Toko Ekambi øker Olympique Lyons ledelse til 2-0 på Groupama Stadium. Tino Kadewere sto for den målgivende pasningen.
    34'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    38'
    Gult kort til Monaco
    Djibril Sidibe
    Djibril Sidibe (AS Monaco FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    Olympique Lyon har fått straffespark i Lyon!
    40'
    Olympique Lyon scorer på straffe!
    Olympique Lyon 3 - 0 Monaco
    Mål: Houssem Aouar
    Mål! Houssem Aouar scorer på straffe. Olympique Lyons ledelse øker dermed til 3-0.
    41'
    Olympique Lyon 4 - 0 Monaco
    Karl Toko Ekambi setter ballen i mål og øker Olympique Lyons ledelse til 4-0 i Lyon.
    44'
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Caio Henrique
    Ut: Djibril Sidibe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Monaco FC. Inn kommer Caio Henrique, mens Djibril Sidibe tar plass på benken.
    46'
    Inn: Cesc Fabregas
    Ut: Florentino Luis
    AS Monaco FC gjør sitt andre bytte. Florentino Luis erstattes av Cesc Fabregas.
    46'
    Inn: Chrislain Matsima
    Ut: Stevan Jovetic
    AS Monaco FC bytter ut Stevan Jovetic med Chrislain Matsima. Dette er det tredje byttet som Niko Kovac gjør i dagens kamp.
    46'
    Straffe til AS Monaco FC!
    47'
    Monaco scorer på straffe!
    Olympique Lyon 4 - 1 Monaco
    Mål: Wissam Ben Yedder
    Wissam Ben Yedder banker inn et straffespark på Groupama Stadium og reduserer dermed til 4-1 for AS Monaco FC.
    48'
    49'
    Frispark Olympique Lyon.
    50'
    Chrislain Matsima
    Chrislain Matsima (AS Monaco FC) pådrar seg et gult kort.
    50'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    55'
    Ruben Aguilar
    Dommeren gir Ruben Aguilar (AS Monaco FC) et gult kort.
    55'
    I Lyon slår Cesc Fabregas en corner fra høyre.
    56'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Maxence Caqueret
    Ut: Houssem Aouar
    Houssem Aouar (Olympique Lyon) erstattes av Maxence Caqueret.
    57'
    Cesc Fabregas (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Stadium.
    63'
    Inn: Moussa Dembele
    Ut: Lucas Paqueta
    Olympique Lyon bytter ut Lucas Paqueta med Moussa Dembele.
    64'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Olympique Lyon like utenfor AS Monaco FC-området.
    65'
    AS Monaco FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympique Lyon.
    70'
    Sinaly Diomande
    Sinaly Diomande (Olympique Lyon) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    73'
    Cesc Fabregas (AS Monaco FC) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    74'
    74'
    Wissam Ben Yedder
    AS Monaco FC avanserer forover i Lyon. Wissam Ben Yedder avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    Inn: Kevin Volland
    Ut: Gelson Martins
    Niko Kovac gjør dagens fjerde bytte i Lyon, når han tar ut Gelson Martins og setter inn Kevin Volland.
    78'
    Inn: Bruno Guimaraes
    Ut: Tino Kadewere
    Rudi Garcia (Olympique Lyon) gjør sitt tredje bytte for dagen. Bruno Guimaraes erstatter Tino Kadewere.
    80'
    Inn: Mattia De Sciglio
    Ut: Leo Dubois
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Lyon. Inn kommer Mattia De Sciglio, mens Leo Dubois tar plass på benken.
    81'
    Inn: Melvin Bard
    Ut: Maxwel Cornet
    Olympique Lyon gjør sitt femte bytte. Maxwel Cornet erstattes av Melvin Michel Maxence Bard.
    81'
    Moussa Dembele
    Målsjanse på Groupama Stadium! Moussa Dembele fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    81'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    81'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    83'
    Frisparket tildelt AS Monaco FC er farlig nær Olympique Lyons målområde.
    83'
    Thiago Mendes
    Thiago Mendes (Olympique Lyon) får et gult kort av dommer Jerome Brisard.
    83'
    Memphis Depay (Olympique Lyon) slår en corner fra venstre side på Groupama Stadium.
    86'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til AS Monaco FC.
    87'
    Offside! Moussa Dembele (Olympique Lyon) er alene igjennom, men dommer Jerome Brisard ser at linjemannen er oppe med flagget.
    88'
    Rødt kort til Olympique Lyon
    Melvin Bard
    Rødt kort! Melvin Michel Maxence Bard (Olympique Lyon) blir utvist.
    89'
    89'
    90'+1
    90'+2
    Wissam Ben Yedder fra AS Monaco FC har fått et gult kort etter kampen har blitt avsluttet.