Fekir74' (Str.)
4-1
4-2
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Lyon.
    Nabil Fekir (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Stadium.
    2'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til Olympique Marseille.
    2'
    Houssem Aouar
    Olympique Lyon angriper, men avslutningen til Houssem Aouar går utenfor.
    4'
    Frispark Olympique Marseille.
    4'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    7'
    I Lyon har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Memphis Depay
    Sjanse til Olympique Lyon! Memphis Depay er nær ved å score, men keeper redder.
    9'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    En av Olympique Lyons spillere blir avblåst for offside på Groupama Stadium.
    12'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    13'
    14'
    Clement Turpin tildeler Olympique Marseille en corner. Dimitri Payet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til Olympique Lyon.
    17'
    Jordan Amavi
    Sjanse! Olympique Marseille avanserer forover, men Jordan Amavi avslutter utenfor.
    19'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    21'
    I Lyon slår Dimitri Payet en corner fra venstre.
    26'
    Mål for Olympique Lyon!
    Olympique Lyon 1 - 0 Olympique Marseille
    Mål: Houssem Aouar
    Målgivende: Tanguy Ndombele
    Mål! Olympique Lyon tar ledelsen 1-0 ved Houssem Aouar. Flott spill fra Tanguy Ndombele før målet.
    28'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Pape Diop
    Pape Diop (Olympique Lyon) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    29'
    Dimitri Payet ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    31'
    Dimitri Payet er tilbake i kampen igjen.
    31'
    Frispark Olympique Lyon.
    32'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra venstre på Groupama Stadium.
    34'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Olympique Lyon like utenfor Olympique Marseille-området.
    35'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Kevin Strootman
    Dommer Clement Turpin gir Kevin Strootman (Olympique Marseille) et gult kort.
    35'
    Nabil Fekir
    Nabil Fekir (Olympique Lyon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Målsjanse! Memphis Depay (Olympique Lyon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    I Lyon har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    39'
    Mål for Olympique Marseille!
    Olympique Lyon 1 - 1 Olympique Marseille
    Mål: Florian Thauvin
    Målgivende: Dimitri Payet
    Mål! Florian Thauvin utligner for Olympique Marseille. Stillingen er dermed 1-1 i Lyon. Dimitri Payet sto for den målgivende pasningen.
    39'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Olympique Marseille fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    42'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    43'
    Morgan Sanson
    Olympique Marseille angriper i Lyon. Morgan Sanson fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Pape Diop
    Olympique Lyon avanserer forover i Lyon. Pape Diop avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    Dimitri Payet
    Olympique Marseille fosser forover og Dimitri Payet fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    48'
    48'
    Olympique Lyon 2 - 1 Olympique Marseille
    Mål: Bertrand Traore
    I Lyon tar Olympique Lyonledelsen 2-1 etter et mål av Bertrand Traore. Tanguy Ndombele var nest sist på ballen.
    51'
    Clement Turpin tildeler Olympique Marseille en corner. Dimitri Payet sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    53'
    Lucas Ocampos
    Lucas Ocampos (Olympique Marseille) kommer seg fri på Groupama Stadium, men avslutningen går utenfor.
    55'
    Nabil Fekir
    Målsjanse til Olympique Lyon! Nabil Fekir treffer mål, men keeper redder.
    57'
    57'
    Nabil Fekir ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    57'
    Nabil Fekir er på beina igjen og fortsetter kampen på Groupama Stadium.
    58'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Moussa Dembele
    Ut: Memphis Depay
    Bruno Genesio gjør dagens første bytte i Lyon, når han tar ut Memphis Depay og setter inn Moussa Dembele.
    60'
    Olympique Lyon 3 - 1 Olympique Marseille
    Målgivende: Nabil Fekir
    Mål! Olympique Lyon øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Bertrand Traore på Groupama Stadium. Det er en fin assist fra Nabil Fekir.
    60'
    Spillet på Groupama Stadium er stoppet midlertidig fordi Houssem Aouar ligger nede.
    63'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Valere Germain
    Ut: Kostas Mitroglou
    Rudi Garcia (Olympique Marseille) gjør sitt første bytte for dagen. Valere Germain erstatter Kostas Mitroglou.
    64'
    Inn: Boubacar Kamara
    Ut: Lucas Ocampos
    Bytte for Olympique Marseille. Boubacar Kamara kommer inn for Lucas Ocampos på Groupama Stadium.
    64'
    Houssem Aouar kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Groupama Stadium.
    65'
    Nabil Fekir (Olympique Lyon) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    65'
    66'
    Luiz Gustavo
    Luiz Gustavo (Olympique Marseille) får et gult kort av dommer Clement Turpin.
    66'
    67'
    68'
    Florian Thauvin (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Stadium.
    68'
    Nabil Fekir (Olympique Lyon) slår en corner fra venstre side på Groupama Stadium.
    71'
    73'
    Olympique Lyon har fått straffespark i Lyon!
    73'
    Olympique Lyon scorer på straffe!
    Olympique Lyon 4 - 1 Olympique Marseille
    Mål: Nabil Fekir
    Nabil Fekir banker inn et straffespark på Groupama Stadium! Olympique Lyon øker dermed ledelsen til 4-1.
    74'
    Inn: Lucas Tousart
    Ut: Pape Diop
    Olympique Lyon gjør sitt andre bytte. Pape Diop erstattes av Lucas Tousart.
    75'
    Inn: Clinton N'Jie
    Ut: Kevin Strootman
    Olympique Marseille bytter ut Kevin Strootman med Clinton N Jie.
    76'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    79'
    Moussa Dembele
    Sjanse! Olympique Lyon avanserer forover, men Moussa Dembele avslutter utenfor.
    80'
    Olympique Lyon 4 - 2 Olympique Marseille
    Mål: Clinton N'Jie
    Mål! Olympique Marseille reduserer til 4-2 ved Clinton N Jie. Dimitri Payet sto for den målgivende pasningen.