Benoit Bastien signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    3'
    Boubacar Kamara
    Boubacar Kamara (Olympique Marseille) kommer seg fri på Groupama Stadium, men avslutningen går utenfor.
    4'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Groupama Stadium.
    10'
    Benoit Bastien tildeler Olympique Marseille en corner. Dimitri Payet sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Mål for Olympique Marseille!
    Olympique Lyon 0 - 1 Olympique Marseille
    Mål: Matteo Guendouzi
    Målgivende: Dimitri Payet
    Mål! Olympique Marseille tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Matteo Guendouzi. Flott spill fra Dimitri Payet før målet.
    10'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til Olympique Marseille.
    16'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Matteo Guendouzi
    Olympique Marseille avanserer forover i Lyon. Matteo Guendouzi avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    I Lyon slår Rayan Cherki en corner fra venstre.
    22'
    Xherdan Shaqiri (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Stadium.
    24'
    Castello Lukeba
    Castello Lukeba (Olympique Lyon) header utenfor.
    24'
    En av Olympique Marseilles spillere blir avblåst for offside.
    26'
    Olympique Lyon fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    27'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    30'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Stadium.
    33'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    34'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    I Lyon har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    I Lyon slår Dimitri Payet en corner fra høyre.
    44'
    Olympique Lyon angriper, men blir avblåst for offside.
    45'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    45'+1
    Pol Lirola
    Sjanse! Olympique Marseille avanserer forover, men Pol Lirola avslutter utenfor.
    46'
    Benoit Bastien tildeler Olympique Marseille en corner. Dimitri Payet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    48'
    Frispark i en god posisjon for Olympique Lyon!
    48'
    Xherdan Shaqiri
    Olympique Lyon angriper i Lyon. Xherdan Shaqiri fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    54'
    Matteo Guendouzi (Olympique Marseille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    59'
    Rayan Cherki
    Olympique Lyon angriper, men avslutningen til Rayan Cherki går utenfor.
    61'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Moussa Dembele
    Ut: Emerson
    Olympique Lyon bytter ut Emerson med Moussa Dembele.
    64'
    67'
    Cengiz Ünder
    Målsjanse! Cengiz Ünder (Olympique Marseille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Amine Harit
    Ut: Luis Henrique Tomaz de Lima
    Luis Henrique Tomaz de Lima (Olympique Marseille) erstattes av Amine Harit.
    70'
    Moussa Dembele
    Olympique Lyon angriper i Lyon. Moussa Dembele avslutter på mål, men greier ikke å score.
    71'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    Sjanse i Lyon! Rayan Cherki (Olympique Lyon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    71'
    71'
    Xherdan Shaqiri (Olympique Lyon) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    71'
    Frispark Olympique Lyon.
    72'
    Målsjanse! Xherdan Shaqiri (Olympique Lyon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Sjanse! Olympique Lyon avanserer forover, men Xherdan Shaqiri avslutter utenfor.
    74'
    Olympique Lyon angriper, men Benoit Bastien blåser for offside.
    75'
    Mål for Olympique Lyon!
    Olympique Lyon 1 - 1 Olympique Marseille
    Mål: Xherdan Shaqiri
    Målgivende: Malo Gusto
    Xherdan Shaqiri (Olympique Lyon) header ballen i mål og utligner til 1-1. Malo Gusto var nest sist på ballen.
    76'
    I Lyon har et frispark blitt tildelt bortelag.
    77'
    Moussa Dembele (Olympique Lyon) header mot mål, men ballen går utenfor.
    79'
    Inn: Bradley Barcola
    Ut: Malo Gusto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Lyon. Inn kommer Bradley Barcola, mens Malo Gusto tar plass på benken.
    84'
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) slår en corner fra venstre side på Groupama Stadium.
    85'
    Moussa Dembele (Olympique Lyon) kommer til en målsjanse på Groupama Stadium, men klarer ikke å score.
    86'
    Inn: Arkadiusz Milik
    Ut: Cengiz Ünder
    Jorge Sampaoli (Olympique Marseille) gjør sitt andre bytte for dagen. Arkadiusz Milik erstatter Cengiz Ünder.
    86'
    86'
    87'
    Olympique Lyon 2 - 1 Olympique Marseille
    Mål: Moussa Dembele
    Målgivende: Xherdan Shaqiri
    Moussa Dembele setter ballen i nettet og Olympique Lyon leder nå 2-1. Xherdan Shaqiri sto for den målgivende pasningen.