1'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Nemanja Matic
    Olympique Lyon fosser forover og Nemanja Matic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Gift Emmanuel Orban
    Gift Emmanuel Orban (Olympique Lyon) kommer til en målsjanse på Groupama Stadium, men klarer ikke å score.
    10'
    Azzedine Ounahi
    Azzedine Ounahi (Olympique Marseille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til Olympique Lyon.
    15'
    Det blir farlig! Frispark for Olympique Lyon er nær straffområde.
    17'
    Skudd på mål, Olympique Lyon
    17'
    17'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    21'
    Olympique Marseille fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    22'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    23'
    Frispark Olympique Marseille.
    28'
    Gift Emmanuel Orban vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    30'
    Olympique Lyon slipper å klare seg uten Gift Emmanuel Orban som kommer tilbake på banen i Lyon.
    30'
    Jean Onana
    Olympique Marseille angriper i Lyon. Jean Onana fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Mål for Olympique Lyon!
    Olympique Lyon 1 - 0 Olympique Marseille
    Mål: Alexandre Lacazette
    Olympique Lyon leder 1-0 etter en scoring av Alexandre Lacazette.
    37'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    39'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Jake O'Brien
    Dommeren gir Jake O'Brien (Olympique Lyon) et gult kort.
    40'
    Olympique Lyon må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympique Marseille.
    40'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    42'
    Alexandre Lacazette
    Målsjanse! Alexandre Lacazette (Olympique Lyon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Sjanse i Lyon! Alexandre Lacazette (Olympique Lyon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    43'
    43'
    44'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    45'+1
    En av Olympique Marseilles spillere går i offside.
    45'+2
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Corentin Tolisso
    Ut: Nicolas Tagliafico
    Olympique Lyon bytter ut Nicolas Tagliafico med Corentin Tolisso. Dette er det første byttet som Pierre Sage gjør i dagens kamp.
    46'
    48'
    48'
    I Lyon slår Ainsley Maitland-Niles en corner fra venstre.
    51'
    Målsjanse til Olympique Lyon! Gift Emmanuel Orban treffer mål, men keeper redder.
    51'
    51'
    Ernest Nuamah (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Stadium.
    51'
    I Lyon har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    Ernest Nuamah
    Olympique Lyon angriper i Lyon. Ernest Nuamah avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    54'
    Olympique Marseille angriper, men blir avblåst for offside.
    58'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Faris Pemi Moumbagna
    Ut: Iliman Ndiaye
    Gennaro Ivan Gattuso gjør dagens første bytte i Lyon, når han tar ut Iliman Ndiaye og setter inn Faris Pemi Moumbagna.
    59'
    Inn: Jonathan Clauss
    Ut: Bamo Meite
    Bytte for Olympique Marseille. Jonathan Clauss kommer inn for Bamo Meite på Groupama Stadium.
    59'
    Nemanja Matic (Olympique Lyon) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    61'
    63'
    Benoit Bastien tildeler Olympique Marseille en corner. Amine Harit sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    Amine Harit
    Sjanse til Olympique Marseille! Amine Harit er nær ved å score, men keeper redder.
    69'
    69'
    En av Olympique Marseilles spillere blir avblåst for offside.
    69'
    Inn: Malick Fofana
    Ut: Gift Emmanuel Orban
    Pierre Sage (Olympique Lyon) gjør sitt andre bytte for dagen. Malick Fofana erstatter Gift Emmanuel Orban.
    70'
    71'
    Målsjanse til Olympique Lyon! Ernest Nuamah treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    Skudd utenfor mål, Olympique Marseille
    72'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Azzedine Ounahi (Olympique Marseille) mottar sitt første gule kort for dagen på Groupama Stadium.
    75'
    75'
    Pierre-Emerick Aubameyang
    Olympique Marseille angriper, men avslutningen til Pierre-Emerick Aubameyang går utenfor.
    76'
    Olympique Marseille fosser fremover, men Benoit Bastien blåser for offside på Groupama Stadium.
    77'
    Sjanse! Olympique Marseille avanserer forover, men Pierre-Emerick Aubameyang avslutter utenfor.
    79'
    81'
    Inn: Ulisses Garcia
    Ut: Quentin Merlin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Marseille. Inn kommer Ulisses Garcia, mens Quentin Merlin tar plass på benken.
    81'
    Inn: Paul Akouokou
    Ut: Nemanja Matic
    Olympique Lyon bytter ut Nemanja Matic med Paul Akouokou. Dette er det tredje byttet som Pierre Sage gjør i dagens kamp.
    82'
    84'
    Inn: Adryelson
    Ut: Alexandre Lacazette
    Olympique Lyon gjør sitt fjerde bytte. Alexandre Lacazette erstattes av Adryelson.
    86'
    Ulisses Garcia (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Groupama Stadium.
    86'
    87'
    Frisparket tildelt Olympique Marseille er farlig nær Olympique Lyons målområde.
    89'
    Ernest Nuamah ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'+1
    Ernest Nuamah er tilbake på banen igjen.
    90'+1
    90'+2
    Benoit Bastien tildeler Olympique Lyon en corner. Ainsley Maitland-Niles sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.