3-1
3-2
Dudek58' (Str.)

Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av semifinalen i Champions League! Det er duket for en skikkelig godbit i det Ada Hegerberg og Lyon får besøk av PSG!
    Disse to lagene innehar de to øverste plassene på tabellen i hjemlig liga. Lyon topper med 55 poeng, mens PSG ligger fem poeng bak. Da disse lagene møttes i seriesammenheng denne sesongen vant Lyon hele 6-1! Det blir nok jevnere i dag, men Lyon er favoritter.
    PSG slo ut Bayern Munchen i kvartfinalen, etter et drama som måtte ha ekstraomganger til for å skille lagene! Lyon på sin side slo Juventus 4-3 sammenlagt.
    Lagene er klare! Ingen store overraskelser på laget til Lyon. Hegerberg starter på topp i Lyons vante 4-3-3, og Cascarino og Malard tar plass på vingene. PSG ser ut til å matche Lyons 4-3-3, og Celin Bizet starter på benk for hovedstadslaget.
    0'
    Hegerberg og Lyon sparker i gang oppgjøret!
    1'
    Frisk åpning fra Lyon. Fine kombinasjoner før Cascarino legger inn mot Henry, men sistnevnte får ikke kontroll på ballen.
    2'
    Carpenter legger inn fra høyre, men Votikova er ute og plukker. Solid av tsjekkeren.
    3'
    Lyon med initiativet i starten her, som forventet. PSG blir spilt lave, og Lyon leter etter åpninger.
    5'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Olympique Lyon 0 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Marie-Antoinette Katoto
    Målgivende: Sara Dabritz
    PSG scorer på sitt første angrep i kampen! Bortelaget vinner ballen høyt, og Dabritz finner Katoto inne i sekstenmeteren. Spissen tar med seg ballen, og rundlurer Renard. Deretter setter hun ballen i mål under Endler! VAR sjekker scoringen for offside. Den står!
    6'
    Hvilken start på kampen! Nå blir det spennende å se hvordan lagene reagerer på dette.
    9'
    Henry fra distanse! Midtbanespilleren får klokkerent treff, men Votikova er med på notene.
    9'
    Bra av Hegerberg som viser strålende teknikk før hun legger igjen til Cascarino. Høyrevingen avanserer, men avleveringen blir til slutt for upresis.
    11'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Grace Geyoro
    PSG-kapteinen får et tidlig gult kort, i det hun legger Horan i bakken.
    13'
    Lyon med mye ball, men har enda ikke skapt noe særlig. PSG står godt i mot.
    15'
    Katoto får avsluttet på direkten, men skuddet sklir av foten til målscoreren.
    16'
    Endler får en hånd på den.
    17'
    Heades ut til nok en corner.
    18'
    Heades unna av Hegerberg på første stolpe.
    18'
    PSG farlige nå. Buchanan setter inn en blokk i siste liten, og hindrer en stor mulighet.
    21'
    Kaos i PSG-boksen, og hjemmelaget får straffe! Cascarino finner Malard som avslutter, rett på keeper. Hun må gi retur, og da er Malard først på ballen før hun blir felt av keeperen!
    22'
    Olympique Lyon scorer på straffe!
    Olympique Lyon 1 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Wendie Renard
    Lyon-kapteinen er sikker som banken! Setter ballen utakbart i hjørne. Keeper går riktig vei, men når ikke bort. Da er vi like langt! Fin måte å feire sin 100. kamp i Champions League på for Renard!
    23'
    Meget underholdende kamp så langt!
    25'
    Cascarino avanserer inn i sekstenmeteren og avslutter, rett i blokka.
    26'
    Hegerberg roper på straffe, men får ikke det!
    27'
    PSG med ballen i bakre rekker og triller litt nå. Lyon litt mer avventende.
    29'
    Hegerberg jakter en lang ball i bakrom, men ballen går hele veien inn til burvokteren til PSG.
    32'
    Cascarino forsøker å tre gjennom Malard, men pasningen blir litt for upresis.
    33'
    Mål for Olympique Lyon!
    Olympique Lyon 2 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Catarina Macario
    Lyon har snudd kampen! Votikova med et fælt utspill, rett i beina på Hegerberg. Touchet til den norske spissen er perfekt, før hun trer gjennom Macario på lekkert vis. Alene med keeper setter amerikaneren ballen i mål via sisteskansen!
    33'
    20 mål denne sesongen nå for Macario. Solid for en midtbanespiller!
    35'
    PSG med ballen i laget nå, og Lyon har lagt seg litt mer bakpå. Er fornøyd med tingenes tilstand nå, hjemmelaget.
    37'
    Lyon sin tur til å trille ball, mens PSG blir springende mellom.
    40'
    Rolige minutter etter den siste scoringen. Mye spill på midtbanen.
    41'
    Cascarino tar med seg ballen inn i sekstenmeteren og forsøker å finne Hegerberg, men PSG får klarert.
    42'
    Carpenter er med fremover og legget inn fra høyre, rett i klypene på keeper.
    43'
    Det legges til tre minutter her.
    45'+1
    Malard avslutter fra 15 meter, via og til corner.
    45'+1
    Godt slått mot Hegerberg. Spissen kommer på den, men blir såpass forstyrret at hun ikke får ballen på mål. En god mulighet det!
    45'+1
    45'+4
    Der er det pause, og en ekstremt underholdende førsteomgang er over! PSG tok en tidlig ledelse, da Katoto vartet opp med en vakker scoring. Halvveis i omgangen fikk Lyon straffe, da Malard ble felt. Renard satte sikkert straffen i mål, og da våknet Lyon skikkelig. Ti minutter senere var kampen snudd, da Macario satte inn 2-1 etter en flott stikker fra Hegerberg. La oss håpe på like mye underholdning etter pausen. Heng med!
    45'
    PSG sparker i gang andreomgang!
    46'
    Lyon med ball innledningsvis i andreomgang.
    47'
    Katoto vinner et frispark i det Renard er litt for sent inne.
    49'
    Fint av Fazer som finter seg fri på høyresiden, men innlegget blir for svakt.
    50'
    Olympique Lyon 3 - 1 Paris Saint-Germain
    Grusomt forsvar- og keeperspill fra PSG, hva er det som skjer der!? Dudek tar med seg ballen mot egen keeper inn i femmeteren, og keeper tar ikke opp ballen på grunn av potensielt tilbakespill. Votikova vet ikke hva hun skal gjøre, og da stjeler Macario ballen fra keeperen, og krangler den over streken. For et merkelig mål!
    50'
    Nå ser det fryktelig tøft ut for PSG, som virkelig har rotet det til!
    53'
    Baltimore avslutter, via og til corner.
    54'
    Endler får en hånd på ballen. PSG roper så på hands i situasjonen etterpå, men får ingenting.
    54'
    Reprisene viser at ballen går opp i hånda på Malard, men det spørs om det er nok til å gi straffe. VAR er inne og sjekker. Dommer skal se på skjermen!
    56'
    Det blir gitt straffe! Handsen fra Malard er straffbar, og da har PSG en gylden mulighet til å komme tilbake i dette oppgjøret!
    57'
    Paris Saint-Germain scorer på straffe!
    Olympique Lyon 3 - 2 Paris Saint-Germain
    Mål: Paulina Dudek
    Dudek setter inn 3-2! Straffen settes på nøyaktig samme plass som Renard satte sin i første omgang. Endler får en finger og to på den, men ikke nok til å hindre ballen å gå i mål!
    58'
    For en fotballkamp vi har fått servert her!
    58'
    Hegerberg blir nesten servert på 7 meter, men PSG-stopper Ilestedt kommer foran i siste liten!
    60'
    Stopp i spillet i det en Lyon-spiller ligger nede.
    60'
    Spillet fortsetter. PSG med initiativet her nå.
    62'
    Cascarino legges i bakken på høyresiden, og frispark i fin innleggsposisjon for hjemmelaget.
    64'
    Sakina Karchaoui
    Får det gule for å holde igjen Cascarino.
    64'
    Frisparket klareres unna av Katoto.
    64'
    Nok et stopp i spillet i det en Lyon-spiller ligger nede.
    66'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Eugénie Le Sommer
    Ut: Melvine Malard
    66'
    Inn: Perle Morroni
    Ut: Selma Bacha
    67'
    Dobbeltbytte fra Lyon, som jakter det fjerde her nå.
    67'
    En Lyon-spiller går i bakken inne i sekstenmeteren. Dommeren vurderer å dømme straffe, men ser at linjedommeren allerede har vinket for offside!
    69'
    Fine Lyon-kombinasjoner, men Diani gjør en solid defensiv jobb på høyresiden, og vinner et innkast.
    72'
    Godt slått, men Endler er offensiv og får ballen unna.
    74'
    PSG presser på nå, og setter ballen i mål! Dessverre for bortelaget er det vinket for offside. Den er riktig, men fryktelig nære 3-3!
    76'
    Lyon som presser nå. Flere halvsjanser, men alt blir blokkert av heroiske PSG-forsvarere!
    77'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Ramona Bachmann
    Ut: Sandy Baltimore
    77'
    Inn: Magnaba Folquet
    Ut: Laurina Fazer
    79'
    En del bytter og litt stopp i spillet nå. Satser på det løsner litt opp siste ti.
    80'
    Diani utfordrer på høyresiden og legger følsomt inn retning bakerste stolpe, men da er Macario god å ha i egen boks. Amerikaneren header ballen unna like foran nesa på en PSG-spiller.
    82'
    Dabritz legger inn, ballen går like over hodet til Bachman.
    84'
    Stopp i spillet i den en PSG-spiller ligger nede. Ser ut som en krampe.
    85'
    Inn: Élisa De Almeida
    Ut: Ashley Lawrence
    86'
    Spillet fortsetter, og Lyon har ball.
    86'
    Rolige siste minutter her nå. Har denne kampen en scoring til i seg?
    88'
    Le Sommer utfordrer på venstresida, og gjør det bra. Hun finner Hegerberg, som igjen ser etter Cascarino. Dessverre for hjemmelaget er pasningen litt for lang.
    90'
    Fem minutter tillegg her! Enda tid for minst en scoring.
    90'+1
    Inn: Emelyne Laurent
    Ut: Delphine Cascarino
    90'+2
    Dabritz får lagt inn fra venstre, men Lyon får klarert.
    90'+4
    Katoto er nære på å sette inn 3-3! Kampens første målscorer lar ballen sprette et par ganger før hun avslutter fra 15 meter. Skuddet går en liten meter over målet til Endler!
    90'+5
    Hegerberg ekstremt nære på å sette 4-2! Den norske spissen blir servert på fem meter, men skuddet går rett på keeper. Den er stor!
    90'+6
    Frispark til Lyon i fin innleggsposisjon. Siste som skjer.
    90'+7
    Macario slår ballen inn foran mål, men PSG får ryddet unna.
    90'+8
    90'+8
    Der er det over, og Lyon tar første stikk! En svært underholdende fotballkamp ender til slutt 3-2, og da er det fortsatt spenning før returkampen neste uke. Lyon så ut til å ta en komfortabel seier da Macario satte inn 3-1, men PSG ville det annerledes. Dudek satte et straffespark i mål like før timen var spilt, og flere scoringer fikk vi ikke. Da er det bare å glede seg til returkampen neste uke. Vel møtt til den!