1'
    Stade Reims scorer selvmål!
    Olympique Lyon 1 - 0 Stade Reims
    Mål: Emmanuel Agbadou
    Selvmål! Emmanuel Agbadou er dagens uheldigste i Lyon, der stillingen nå er 1-0.
    2'
    Stade Reims angriper, men avslutningen til Folarin Balogun går utenfor.
    4'
    Olympique Lyon får tildelt et frispark
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    4'
    Olympique Lyon får tildelt et hjørnespark
    Maxence Caqueret
    I Lyon slår Maxence Caqueret en corner fra høyre.
    5'
    Stade Reims får tildelt et frispark
    Frispark Stade Reims.
    7'
    Mål for Olympique Lyon!
    Olympique Lyon 2 - 0 Stade Reims
    Mål: Alexandre Lacazette
    Målgivende: Bradley Barcola
    Mål! Alexandre Lacazette øker Olympique Lyons ledelse til 2-0 på Groupama Stadium. Bradley Barcola var nest sist på ballen.
    9'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Olympique Lyon.
    12'
    Skudd utenfor mål, Olympique Lyon
    Alexandre Lacazette
    Olympique Lyon angriper på Groupama Stadium. Alexandre Lacazette header utenfor.
    13'
    Maxence Caqueret (Olympique Lyon) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    15'
    Nicolas Tagliafico
    Olympique Lyon avanserer forover i Lyon. Nicolas Tagliafico avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    Jeremy Stinat tildeler Olympique Lyon en corner. Maxence Caqueret sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Corentin Tolisso
    Corentin Tolisso (Olympique Lyon) kommer seg fri på Groupama Stadium, men avslutningen går utenfor.
    18'
    Frispark for Stade Reims på egen banehalvdel.
    18'
    Stade Reims blir avblåst for offside
    Stade Reims angriper, men Jeremy Stinat blåser for offside.
    19'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Alexis Flips
    Alexis Flips (Stade Reims) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Frisparket tildelt Olympique Lyon er farlig nær Stade Reimss målområde.
    23'
    Skudd på mål, Olympique Lyon
    Jefferson Ruan Pereira dos Santos
    Målsjanse til Olympique Lyon! Jefferson Ruan Pereira dos Santos treffer mål, men keeper redder.
    24'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Maxence Caqueret (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra venstre på Groupama Stadium.
    24'
    I Lyon har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Frispark til Stade Reims på halvdelen til Olympique Lyon.
    26'
    Stade Reims får tildelt et hjørnespark
    I Lyon slår Alexis Flips en corner fra venstre.
    28'
    28'
    29'
    29'
    Rayan Cherki
    Målsjanse! Rayan Cherki (Olympique Lyon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    35'
    Olympique Lyon blir avblåst for offside
    Olympique Lyons Alexandre Lacazette blåses av for offside på Groupama Stadium.
    35'
    37'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til Stade Reims.
    38'
    Valentin Atangana Edoa
    Stade Reims angriper, men blir avblåst for offside.
    39'
    En av Olympique Lyons spillere blir avblåst for offside på Groupama Stadium.
    42'
    Kan Stade Reims utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    43'
    43'
    Azor Matusiwa ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    44'
    Alexis Flips (Stade Reims) løfter inn en corner fra venstre på Groupama Stadium.
    45'+1
    Jeremy Stinat tildeler Stade Reims en corner. Alexis Flips sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    Stade Reims slipper å klare seg uten Azor Matusiwa som kommer tilbake på banen i Lyon.
    45'+2
    47'
    Olympique Lyon angriper i Lyon, men blir avblåst for offside.
    49'
    Stade Reims tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    50'
    Sjanse! Olympique Lyon avanserer forover, men Corentin Tolisso avslutter utenfor.
    51'
    51'
    Rødt kort til Stade Reims
    Emmanuel Agbadou
    Stade Reims må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Jeremy Stinat viser Emmanuel Agbadou det røde kortet.
    52'
    Alexis Flips (Stade Reims) kommer til en målsjanse på Groupama Stadium, men klarer ikke å score.
    52'
    Det blir farlig! Frispark for Olympique Lyon er nær straffområde.
    52'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    53'
    Rødt kort!
    Spilleren på Stade Reims får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    54'
    Alexandre Lacazette (Olympique Lyon) kommer seg fri på Groupama Stadium, men avslutningen går utenfor.
    55'
    Olympique Lyon angriper i Lyon. Corentin Tolisso fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    58'
    Jefferson Ruan Pereira dos Santos (Olympique Lyon) kommer til en målsjanse på Groupama Stadium, men klarer ikke å score.
    58'
    Spillerbytte - Stade Reims
    Inn: Dion Lopy
    Ut: Valentin Atangana Edoa
    William Still gjør dagens første bytte i Lyon, når han tar ut Valentin Atangana Edoa og setter inn Dion Lopy.
    59'
    Inn: Fallou Fall
    Ut: Alexis Flips
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Reims. Inn kommer Fallou Fall, mens Alexis Flips tar plass på benken.
    59'
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) avanserer forover på Groupama Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    61'
    Skudd på mål, Stade Reims
    63'
    Stade Reims, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    Junya Ito
    Junya Ito (Stade Reims) løfter inn en corner fra venstre på Groupama Stadium.
    63'
    66'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Stade Reims på egen banehalvdel.
    66'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Houssem Aouar
    Ut: Jefferson Ruan Pereira dos Santos
    Bytte for Olympique Lyon. Houssem Aouar kommer inn for Jefferson Ruan Pereira dos Santos på Groupama Stadium.
    66'
    68'
    68'
    Junya Ito
    Stade Reims fosser fremover, men Jeremy Stinat blåser for offside på Groupama Stadium.
    69'
    Inn: Johann Lepenant
    Ut: Jerome Boateng
    Olympique Lyon bytter ut Jerome Boateng med Johann Lepenant.
    69'
    En av Olympique Lyons spillere går i offside.
    72'
    Gult kort til Stade Reims
    Fallou Fall
    Fallou Fall (Stade Reims) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    76'
    Maxence Caqueret vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    76'
    Maxence Caqueret kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Groupama Stadium.
    77'
    Bradley Barcola
    Målsjanse på Groupama Stadium! Bradley Barcola fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    79'
    79'
    Jeremy Stinat tildeler Olympique Lyon en corner. Rayan Cherki sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    80'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Johann Lepenant
    Dommer Jeremy Stinat viser Johann Lepenant (Olympique Lyon) det gule kortet.
    80'
    80'
    Frispark i en god posisjon for Olympique Lyon!
    81'
    Olympique Lyon 3 - 0 Stade Reims
    Mål: Maxence Caqueret
    I Lyon øker Olympique Lyon ledelsen til 3-0 takket være et mål av Maxence Caqueret.