121
28
    Olympique Lyon får tildelt et hjørnespark
    Rayan Cherki
    Jeremy Stinat tildeler Olympique Lyon en corner. Rayan Cherki sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Skudd utenfor mål, Olympique Lyon
    Karl Toko Ekambi
    Olympique Lyon angriper i Lyon. Karl Toko Ekambi fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Skudd på mål, Strasbourg
    Sanjin Prcic
    Strasbourg Alsace angriper. Sanjin Prcic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lyon fordi Dimitri Lienard får behandling for en skade på banen.
    8'
    Tilbake fra skade: Dimitri Lienard - Strasbourg
    10'
    Olympique Lyon får tildelt et frispark
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Olympique Lyon.
    10'
    Frispark Olympique Lyon.
    11'
    Corentin Tolisso
    Sjanse! Olympique Lyon avanserer forover, men Corentin Tolisso avslutter utenfor.
    11'
    Skudd på mål, Olympique Lyon
    Olympique Lyon fosser forover og Rayan Cherki fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Dimitri Lienard ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    14'
    15'
    Jeanricner Bellegarde vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    16'
    Tilbake fra skade: Jean-Ricner Bellegarde - Strasbourg
    18'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Franci Bouebari
    Ut: Dimitri Lienard
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Strasbourg Alsace. Inn kommer Franci Bouebari, mens Dimitri Lienard tar plass på benken.
    18'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til Strasbourg Alsace.
    19'
    Strasbourg får tildelt et frispark
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    23'
    Olympique Lyon angriper i Lyon. Rayan Cherki avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    24'
    Jeanricner Bellegarde ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    26'
    Spillet på Groupama Stadium er stoppet midlertidig fordi Corentin Tolisso ligger nede.
    26'
    Tilbake fra skade: Corentin Tolisso - Olympique Lyon
    27'
    Strasbourg får tildelt et hjørnespark
    Sanjin Prcic (Strasbourg Alsace) slår en corner fra venstre side på Groupama Stadium.
    29'
    Mål for Strasbourg!
    Olympique Lyon 0 - 1 Strasbourg
    Mål: Jean-Eudes Aholou
    Mål! Strasbourg Alsace tar ledelsen 0-1 ved Jean-Eudes Aholou.
    29'
    30'
    I Lyon har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Inn: Ibrahima Sissoko
    Ut: Jean-Ricner Bellegarde
    Jeanricner Bellegarde (Strasbourg Alsace) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Ibrahima Sissoko.
    31'
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra venstre på Groupama Stadium.
    31'
    I Lyon får Karl Toko Ekambi (Olympique Lyon) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    32'
    32'
    Olympique Lyon 0 - 2 Strasbourg
    Mål: Habib Diallo
    Strasbourg Alsace går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Habib Diallo.
    32'
    I Lyon slår Rayan Cherki en corner fra venstre.
    40'
    41'
    Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    41'
    44'
    Straffe til Olympique Lyon
    44'+1
    VAR sjekker om det er straffe til Olympique Lyon
    45'
    Dommeren dømmer straffe til Olympique Lyon
    45'+1
    Olympique Lyon scorer på straffe!
    Olympique Lyon 1 - 2 Strasbourg
    Mål: Alexandre Lacazette
    Alexandre Lacazette setter et straffespark i mål og Olympique Lyon reduserer dermed til 1-2.
    45'+2
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    45'+3
    45'+5
    I Lyon slår Rayan Cherki en corner fra høyre.
    45'+5
    Nicolas Tagliafico
    Nicolas Tagliafico (Olympique Lyon) avanserer forover på Groupama Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+6
    45'+6
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) slår en corner fra venstre side på Groupama Stadium.
    45'+6
    45'+6
    Inn: Maxime Le Marchand
    Ut: Gerzino Nyamsi
    Strasbourg Alsace bytter ut Gerzino Nyamsi med Maxime Le Marchand.
    46'
    Thiago Mendes
    Olympique Lyon avanserer forover i Lyon. Thiago Mendes avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    Sjanse til Olympique Lyon! Thiago Mendes er nær ved å score, men keeper redder.
    50'
    50'
    52'
    Frispark Strasbourg Alsace.
    53'
    56'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Dejan Lovren
    Dommeren gir Dejan Lovren (Olympique Lyon) et gult kort.
    56'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Bradley Barcola
    Ut: Karl Toko Ekambi
    Olympique Lyon gjør sitt første bytte. Karl Toko Ekambi erstattes av Bradley Barcola.
    58'
    59'
    Gult kort til Strasbourg
    Jean-Eudes Aholou
    Jean-Eudes Aholou (Strasbourg Alsace) mottar sitt første gule kort for dagen på Groupama Stadium.
    59'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    60'
    Habib Diallo
    Habib Diallo (Strasbourg Alsace) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ismael Doukouire (Strasbourg Alsace) vrir seg av smerte i gresset.
    62'
    Jeremy Stinat tildeler Olympique Lyon en corner. Corentin Tolisso sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    Tilbake fra skade: Ismael Doukouire - Strasbourg
    62'
    Målsjanse til Olympique Lyon! Corentin Tolisso treffer mål, men keeper redder.
    62'
    62'
    Corentin Tolisso (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra venstre på Groupama Stadium.
    62'
    I Lyon slår Corentin Tolisso en corner fra venstre.
    62'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    64'
    Skudd utenfor mål, Strasbourg
    Jean-Eudes Aholou (Strasbourg Alsace) kommer til en målsjanse på Groupama Stadium, men klarer ikke å score.
    65'
    66'
    66'
    Olympique Lyon blir avblåst for offside
    Malo Gusto
    Olympique Lyon angriper, men blir avblåst for offside.
    67'
    Inn: Lebo Mothiba
    Ut: Kevin Gameiro
    Mathieu Le Scornet (Strasbourg Alsace) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Lebo Mothiba erstatter Kevin Gameiro.
    68'
    Inn: Diarra Mouhamadou
    Ut: Jean-Eudes Aholou
    Jean-Eudes Aholou (Strasbourg Alsace) erstattes av Diarra Mouhamadou.
    68'
    Diarra Mouhamadou
    Sjanse i Lyon! Diarra Mouhamadou (Strasbourg Alsace) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    71'
    71'
    75'
    76'
    Målsjanse! Corentin Tolisso (Olympique Lyon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Inn: Jeff Reine-Adelaide
    Ut: Corentin Tolisso
    Olympique Lyon bytter ut Corentin Tolisso med Jeff Reine-Adelaide.
    77'
    Inn: Tete
    Ut: Sinaly Diomande
    Olympique Lyon bytter ut Sinaly Diomande med Tete. Dette er det tredje byttet som Laurent Blanc gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Sael Kumbedi
    Ut: Malo Gusto
    Malo Gusto (Olympique Lyon) erstattes av Sael Kumbedi.
    79'
    80'
    Dommer Jeremy Stinat viser Diarra Mouhamadou (Strasbourg Alsace) det gule kortet.
    80'
    81'
    83'
    Frisparket tildelt Olympique Lyon er farlig nær Strasbourg Alsaces målområde.
    85'
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    86'
    Alexandre Lacazette
    Målsjanse på Groupama Stadium! Alexandre Lacazette fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.