I Marseille slår Jordan Veretout en corner fra høyre.
    12'
    Faris Pemi Moumbagna
    Faris Pemi Moumbagna (Olympique Marseille) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Jordan Veretout (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    14'
    Bastein Dechepy tildeler Olympique Marseille en corner. Jordan Veretout sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    15'
    Gult kort til FC Lorient
    Julien Laporte
    Dommer Bastein Dechepy viser Julien Laporte (FC Lorient) det gule kortet.
    17'
    Frispark i en god posisjon for Olympique Marseille!
    19'
    Pierre-Emerick Aubameyang
    Olympique Marseille avanserer forover i Marseille. Pierre-Emerick Aubameyang avslutter, men treffer ikke mål.
    19'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Skudd på mål, FC Lorient
    23'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Bastein Dechepy signaliserer et frispark til FC Lorient på egen banehalvdel.
    26'
    Panos Katseris
    I Marseille header Panos Katseris (FC Lorient) mot mål, men ballen går utenfor.
    27'
    Imran Louza (FC Lorient) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    29'
    FC Lorient angriper, men avslutningen til Panos Katseris går utenfor.
    29'
    Mål for Olympique Marseille!
    Olympique Marseille 1 - 0 FC Lorient
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Målgivende: Michael Murillo
    Olympique Marseille tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Pierre-Emerick Aubameyang. Det er en fin assist fra Michael Murillo.
    36'
    I Marseille slår Luis Henrique Tomaz de Lima en corner fra venstre.
    41'
    Olympique Marseille 2 - 0 FC Lorient
    Mål: Samuel Gigot
    Samuel Gigot øker Olympique Marseilles ledelse til 2-0!
    41'
    Mål for FC Lorient!
    Olympique Marseille 2 - 1 FC Lorient
    Mål: Benjamin Mendy
    Målgivende: Bamba Mohamed
    Benjamin Mendy scorer og reduserer dermed til 2-1. Bamba Mohamed sto for den målgivende pasningen.
    43'
    Jordan Veretout (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    45'
    45'+1
    Bastein Dechepy tildeler FC Lorient en corner. Imran Louza sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Frispark for FC Lorient på egen banehalvdel.
    48'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Dommeren gir Pierre-Emerick Aubameyang (Olympique Marseille) et gult kort.
    49'
    Spillet på Orange Velodrome er stoppet midlertidig fordi Nathaniel Adjei ligger nede.
    50'
    Nathaniel Adjei er tilbake på banen igjen.
    51'
    Panos Katseris (FC Lorient) får et gult kort av dommer Bastein Dechepy.
    51'
    Straffe til Olympique Marseille
    52'
    VAR sjekker om det er straffe til Olympique Marseille
    52'
    Dommeren dømmer straffe til Olympique Marseille
    53'
    Olympique Marseille scorer på straffe!
    Olympique Marseille 3 - 1 FC Lorient
    Pierre-Emerick Aubameyang banker inn et straffespark på Orange Velodrome! Olympique Marseille øker dermed ledelsen til 3-1.
    54'
    Frispark FC Lorient.
    58'
    Laurent Abergel
    FC Lorient angriper. Laurent Abergel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    59'
    I Marseille slår Imran Louza en corner fra venstre.
    60'
    Bamba Mohamed
    Dommer Bastein Dechepy gir Bamba Mohamed (FC Lorient) et gult kort.
    61'
    Spillerbytte - FC Lorient
    Inn: Formose Mendy
    Ut: Nathaniel Adjei
    FC Lorient bytter ut Nathaniel Adjei som ikke ser ut til å kunne fortsette. Regis Le Bris blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Formose Mendy.
    62'
    Inn: Badredine Bouanani
    Ut: Tiemoue Bakayoko
    Tiemoue Bakayoko (FC Lorient) erstattes av Badredine Bouanani.
    62'
    Inn: Bamba Dieng
    Ut: Tosin Aiyegun
    Regis Le Bris gjør dagens tredje bytte i Marseille, når han tar ut Tosin Aiyegun og setter inn Bamba Dieng.
    62'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Iliman Ndiaye
    Ut: Faris Pemi Moumbagna
    Bytte for Olympique Marseille. Iliman Ndiaye kommer inn for Faris Pemi Moumbagna på Orange Velodrome.
    63'
    Inn: Amine Harit
    Ut: Ismaila Sarr
    Olympique Marseille bytter ut Ismaila Sarr med Amine Harit. Dette er det andre byttet som Jean-Louis Gasset gjør i dagens kamp.
    63'
    Olympique Marseille angriper, men blir avblåst for offside.
    64'
    Skudd utenfor mål, FC Lorient
    64'
    65'
    66'
    67'
    Chancel Mbemba
    Chancel Mbemba (Olympique Marseille) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    67'
    Inn: Bamo Meite
    Ut: Samuel Gigot
    Olympique Marseille gjør sitt tredje bytte. Samuel Gigot erstattes av Bamo Meite.
    71'
    Pape Alassane Gueye
    Pape Alassane Gueye (Olympique Marseille) mottar sitt første gule kort for dagen på Orange Velodrome.
    73'
    Inn: Julien Ponceau
    Ut: Imran Louza
    Regis Le Bris (FC Lorient) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Julien Ponceau erstatter Imran Louza.
    75'
    Inn: Jean Onana
    Ut: Jordan Veretout
    Olympique Marseille bytter ut Jordan Veretout med Jean Onana.
    78'
    Inn: Geoffrey Kondogbia
    Ut: Pape Alassane Gueye
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Marseille. Inn kommer Geoffrey Kondogbia, mens Pape Alassane Gueye tar plass på benken.
    78'
    Kan FC Lorient utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    79'
    Inn: Eli Kroupi Jr
    Ut: Bamba Mohamed
    FC Lorient bytter ut Bamba Mohamed med Eli Kroupi Jr. Dette er det femte byttet som Regis Le Bris gjør i dagens kamp.
    80'
    80'
    Bastein Dechepy tildeler FC Lorient en corner. Badredine Bouanani sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    84'
    Badredine Bouanani
    FC Lorient angriper i Marseille. Badredine Bouanani fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    Frispark til FC Lorient på halvdelen til Olympique Marseille.
    90'+1
    Bastein Dechepy signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.