Skudd utenfor mål, FC Shakhtar Donetsk
    1'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Georgiy Sudakov (FC Shakhtar Donetsk) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    2'
    Jonathan Clauss (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    5'
    Skudd utenfor mål, Olympique Marseille
    6'
    Frispark for FC Shakhtar Donetsk på egen banehalvdel.
    7'
    FC Shakhtar Donetsk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Skudd på mål, FC Shakhtar Donetsk
    8'
    8'
    Straffe til FC Shakhtar Donetsk
    11'
    FC Shakhtar Donetsk scorer på straffe!
    Olympique Marseille 0 - 1 FC Shakhtar Donetsk
    Mål: Georgiy Sudakov
    Georgiy Sudakov scorer og FC Shakhtar Donetsk leder nå 0-1. Målet kom på et straffespark.
    12'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark til FC Shakhtar Donetsk på halvdelen til Olympique Marseille.
    17'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Samuel Gigot
    Samuel Gigot (Olympique Marseille) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    17'
    Skade: FC Shakhtar Donetsk
    18'
    Tilbake fra skade: FC Shakhtar Donetsk
    19'
    21'
    Mål for Olympique Marseille!
    Olympique Marseille 1 - 1 FC Shakhtar Donetsk
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Målgivende: Amine Harit
    Mål! Pierre-Emerick Aubameyang utligner for Olympique Marseille. Stillingen er dermed 1-1 i Marseille. Flott spill fra Amine Harit før målet.
    23'
    Skudd på mål, Olympique Marseille
    27'
    FC Shakhtar Donetsk, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    29'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Olympique Marseille like utenfor FC Shakhtar Donetsk-området.
    30'
    Hjørnespark til Olympique Marseille
    32'
    33'
    I Marseille slår Jonathan Clauss en corner fra høyre.
    34'
    34'
    34'
    36'
    Quentin Merlin (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    37'
    VAR sjekker om det er straffe til Olympique Marseille
    38'
    Ingen straffe til Olympique Marseille
    39'
    39'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    40'
    En av Olympique Marseilles spillere blir avblåst for offside på Orange Velodrome.
    41'
    41'
    Tobias Stieler tildeler Olympique Marseille en corner. Jonathan Clauss sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    FC Shakhtar Donetsk må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympique Marseille.
    44'
    Gult kort til FC Shakhtar Donetsk
    Eguinaldo
    Eguinaldo (FC Shakhtar Donetsk) pådrar seg et gult kort.
    45'
    Kan FC Shakhtar Donetsk utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+1
    Yukhym Konoplia
    Yukhym Konoplia (FC Shakhtar Donetsk) mottar sitt første gule kort for dagen på Orange Velodrome.
    45'+3
    45'+5
    45'+5
    I Marseille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    Georgiy Sudakov (FC Shakhtar Donetsk) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    51'
    51'
    53'
    I Marseille slår Quentin Merlin en corner fra venstre.
    53'
    54'
    54'
    Quentin Merlin (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra venstre på Orange Velodrome.
    54'
    Mykola Matvienko
    Mykola Matvienko (FC Shakhtar Donetsk) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    58'
    Tobias Stieler tildeler FC Shakhtar Donetsk en corner. Georgiy Sudakov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Frispark Olympique Marseille.
    61'
    61'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    63'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Ismaila Sarr
    Ut: Faris Pemi Moumbagna
    Jean-Louis Gasset gjør dagens første bytte i Marseille, når han tar ut Faris Pemi Moumbagna og setter inn Ismaila Sarr.
    64'
    Inn: Jordan Veretout
    Ut: Azzedine Ounahi
    Azzedine Ounahi (Olympique Marseille) erstattes av Jordan Veretout.
    64'
    67'
    69'
    72'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    73'
    Olympique Marseille 2 - 1 FC Shakhtar Donetsk
    Mål: Ismaila Sarr
    Målgivende: Pierre-Emerick Aubameyang
    Olympique Marseille leder 2-1 etter en scoring av Ismaila Sarr. Pierre-Emerick Aubameyang var nest sist på ballen.
    74'
    Målet til Olympique Marseille sjekkes av VAR
    75'
    Målet til Olympique Marseille blir stående
    76'
    Frispark i en god posisjon for FC Shakhtar Donetsk!
    77'
    79'
    79'
    79'
    Taras Stepanenko
    Dommeren gir Taras Stepanenko (FC Shakhtar Donetsk) et gult kort.
    80'
    Olympique Marseille 3 - 1 FC Shakhtar Donetsk
    Mål: Geoffrey Kondogbia
    Geoffrey Kondogbia øker Olympique Marseilles ledelse til 3-1!
    81'
    Spillerbytte - FC Shakhtar Donetsk
    Inn: Maryan Shved
    Ut: Oleksandr Zubkov
    Bytte for FC Shakhtar Donetsk. Maryan Shved kommer inn for Oleksandr Zubkov på Orange Velodrome.
    84'
    Inn: Dmytro Kryskiv
    Ut: Artem Bondarenko
    FC Shakhtar Donetsk bytter ut Artem Bondarenko med Dmytro Kryskiv.
    84'
    Inn: Pedrinho
    Ut: Irakli Azarov
    Marino Pusic (FC Shakhtar Donetsk) gjør sitt tredje bytte for dagen. Pedrinho erstatter Irakli Azarov.
    84'
    Inn: Newertton Martins da Silva
    Ut: Taras Stepanenko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Shakhtar Donetsk. Inn kommer Newertton Martins da Silva, mens Taras Stepanenko tar plass på benken.
    84'
    Inn: Lassina Franck Traore
    Ut: Danylo Sikan
    FC Shakhtar Donetsk bytter ut Danylo Sikan med Lassina Franck Traore. Dette er det femte byttet som Marino Pusic gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Iliman Ndiaye
    Ut: Pierre-Emerick Aubameyang
    Olympique Marseille gjør sitt tredje bytte. Pierre-Emerick Aubameyang erstattes av Iliman Ndiaye.
    85'
    Det blir farlig! Frispark for Olympique Marseille er nær straffområde.
    86'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til FC Shakhtar Donetsk.
    87'
    88'
    Hjørnespark til FC Shakhtar Donetsk
    90'+1
    Yaroslav Rakitskiy
    Yaroslav Rakitskiy (FC Shakhtar Donetsk) får et gult kort av dommer Tobias Stieler.
    90'+2
    Frisparket tildelt Olympique Marseille er farlig nær FC Shakhtar Donetsks målområde.