I Marseille slår Dimitri Payet en corner fra venstre.
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Olympique Marseille avanserer forover og Arkadiusz Milik kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    18'
    Lazio, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Jose Maria Sanchez Martinez tildeler Olympique Marseille en corner. Dimitri Payet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    Valentin Rongier
    Olympique Marseille avanserer forover i Marseille. Valentin Rongier avslutter, men treffer ikke mål.
    19'
    Frispark for Lazio Rome på egen banehalvdel.
    20'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    24'
    Dommer Jose Maria Sanchez Martinez venter med å sette i gang spillet fordi Manuel Lazzari ligger nede.
    25'
    Spillerbytte - Lazio
    Inn: Adam Marusic
    Ut: Manuel Lazzari
    Manuel Lazzari (Lazio Rome) erstattes av Adam Marusic.
    26'
    VAR sjekker om det er straffe til Olympique Marseille
    30'
    Olympique Marseille har fått straffespark på Orange Velodrome!
    31'
    Dommeren dømmer straffe til Olympique Marseille
    31'
    Gult kort til Lazio
    Francesco Acerbi
    Dommer Jose Maria Sanchez Martinez gir Francesco Acerbi (Lazio Rome) et gult kort.
    32'
    Olympique Marseille scorer på straffe!
    Olympique Marseille 1 - 0 Lazio
    Mål: Arkadiusz Milik
    Mål! Arkadiusz Milik gir Olympique Marseille ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    33'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    35'
    Pedro
    Pedro (Lazio Rome) pådrar seg et gult kort.
    36'
    40'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    42'
    43'
    Ciro Immobile
    Ciro Immobile (Lazio Rome) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    43'
    Luis Alberto (Lazio Rome) løfter inn en corner fra venstre på Orange Velodrome.
    45'+2
    Olympique Marseille angriper, men avslutningen til Dimitri Payet går utenfor.
    45'+4
    I Marseille slår Luis Alberto en corner fra høyre.
    45'+5
    Målet til Lazio sjekkes av VAR
    45'+6
    Målet til Lazio blir stående
    45'+7
    Mål for Lazio!
    Olympique Marseille 1 - 1 Lazio
    Mål: Felipe Anderson
    Mål! Lazio Rome utligner på Orange Velodrome. Målscorer: Felipe Anderson.
    45'+7
    Sjanse i Marseille! Dimitri Payet (Olympique Marseille) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    48'
    Olympique Marseille 1 - 2 Lazio
    Mål: Ciro Immobile
    Ciro Immobile dundrer ballen i mål og Lazio Rome tar ledelsen 1-2 på Orange Velodrome.
    49'
    Inn: Sergej Milinkovic-Savic
    Ut: Toma Basic
    Maurizio Sarri gjør dagens tredje bytte i Marseille, når han tar ut Toma Basic og setter inn Sergej Milinkovic-Savic.
    52'
    Inn: Danilo Cataldi
    Ut: Lucas Leiva
    Lazio Rome gjør sitt andre bytte. Lucas Leiva erstattes av Danilo Cataldi.
    52'
    Lazio Rome fosser fremover, men Jose Maria Sanchez Martinez blåser for offside på Orange Velodrome.
    53'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Amine Harit
    Ut: Boubacar Kamara
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Marseille. Inn kommer Amine Harit, mens Boubacar Kamara tar plass på benken.
    55'
    Frispark til Lazio Rome på halvdelen til Olympique Marseille.
    55'
    Danilo Cataldi
    Danilo Cataldi (Lazio Rome) kommer seg fri på Orange Velodrome, men avslutningen går utenfor.
    56'
    En av Lazio Romes spillere blir avblåst for offside.
    58'
    Jose Maria Sanchez Martinez tildeler Olympique Marseille en corner. Cengiz Ünder sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Cengiz Ünder
    På Orange Velodrome fyrer Cengiz Ünder (Olympique Marseille) av et skudd - i stolpen!
    61'
    Valentin Rongier (Olympique Marseille) kommer seg fri på Orange Velodrome, men avslutningen går utenfor.
    61'
    Luis Alberto ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    62'
    Luis Alberto er på beina igjen og fortsetter kampen på Orange Velodrome.
    65'
    Lazio Rome fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    65'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Lazio Rome på egen banehalvdel.
    66'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til Lazio Rome.
    70'
    Felipe Anderson
    Dommeren gir Felipe Anderson (Lazio Rome) et gult kort.
    70'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    71'
    Matteo Guendouzi
    Matteo Guendouzi (Olympique Marseille) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Lazio Rome tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    72'
    Pedro
    Sjanse til Lazio Rome! Pedro er nær ved å score, men keeper redder.
    73'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    73'
    Inn: Raul Moro
    Ut: Felipe Anderson
    Lazio Rome bytter ut Felipe Anderson med Raul Moro.
    75'
    Inn: Jean-Daniel Akpa-Akpro
    Ut: Luis Alberto
    Lazio Rome bytter ut Luis Alberto med Jean-Daniel Akpa-Akpro.
    75'
    Cengiz Ünder (Olympique Marseille) slår en corner fra høyre side på Orange Velodrome.
    77'
    77'
    78'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Valentin Rongier (Olympique Marseille) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    79'
    81'
    81'
    Skudd på mål, Olympique Marseille
    82'
    82'
    Mål for Olympique Marseille!
    Olympique Marseille 2 - 2 Lazio
    Mål: Dimitri Payet
    Mål! Dimitri Payet utligner for Olympique Marseille. Stillingen er dermed 2-2 i Marseille.
    82'
    84'
    Amine Harit
    Amine Harit (Olympique Marseille) pådrar seg et gult kort.
    85'
    Inn: Pape Alassane Gueye
    Ut: Pol Lirola
    Pol Lirola (Olympique Marseille) erstattes av Pape Alassane Gueye.
    85'
    85'
    Amine Harit
    Amine Harit (Olympique Marseille) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    88'
    Cengiz Ünder (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.