1-1
96
243
    Dagens dommer, Benoit Millot, blåser i gang kampen.
    Offside! Memphis Depay blir vinket av og Olympique Lyon må dermed bygge opp et nytt angrep.
    2'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    2'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    4'
    Benoit Millot tildeler Olympique Lyon en corner. Leo Dubois sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Lucas Paqueta
    Olympique Lyon angriper, men avslutningen til Lucas Paqueta går utenfor.
    7'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Hjørnespark til Olympique Lyon
    13'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til Olympique Marseille.
    14'
    Tino Kadewere
    Olympique Lyon avanserer forover i Marseille. Tino Kadewere avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Memphis Depay
    Olympique Lyon angriper i Marseille. Memphis Depay fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    19'
    Mål for Olympique Lyon!
    Olympique Marseille 0 - 1 Olympique Lyon
    Mål: Karl Toko Ekambi
    Målgivende: Lucas Paqueta
    Mål! Olympique Lyon tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Karl Toko Ekambi på Orange Velodrome. Lucas Paqueta var nest sist på ballen.
    21'
    24'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Hjørnespark til Olympique Marseille
    30'
    Frispark i en god posisjon for Olympique Marseille!
    31'
    I Marseille slår Dimitri Payet en corner fra venstre.
    32'
    34'
    Florian Thauvin
    Florian Thauvin (Olympique Marseille) header utenfor.
    34'
    Leo Dubois (Olympique Lyon) vinkes av for offside i Marseille.
    35'
    Memphis Depay (Olympique Lyon) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    37'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    39'
    En av Olympique Lyons spillere blir avblåst for offside.
    40'
    40'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) slår en corner fra høyre side på Orange Velodrome.
    41'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Lucas Paqueta (Olympique Lyon) pådrar seg et gult kort.
    42'
    Benoit Millot tildeler Olympique Marseille en corner. Dimitri Payet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Olympique Marseille får straffe!
    43'
    Olympique Marseille scorer på straffe!
    Olympique Marseille 1 - 1 Olympique Lyon
    Mål: Arkadiusz Milik
    Mål! hjemmelaget utligner til 1-1 takket være et straffespark av Arkadiusz Milik.
    44'
    Offside! Houssem Aouar (Olympique Lyon) er alene igjennom, men dommer Benoit Millot ser at linjemannen er oppe med flagget.
    45'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Olympique Lyon.
    46'
    Maxwel Cornet (Olympique Lyon) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Orange Velodrome.
    48'
    Maxwel Cornet er på beina igjen og fortsetter kampen.
    50'
    52'
    Memphis Depay (Olympique Lyon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Olympique Lyon fosser fremover, men Memphis Depay går rett i offsidefella.
    54'
    Målsjanse! Memphis Depay (Olympique Lyon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Saif-Eddine Khaoui
    Saif-Eddine Khaoui (Olympique Marseille) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    57'
    Arkadiusz Milik
    Sjanse i Marseille! Arkadiusz Milik (Olympique Marseille) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Frispark Olympique Lyon.
    62'
    62'
    Memphis Depay (Olympique Lyon) kommer seg fri på Orange Velodrome, men avslutningen går utenfor.
    63'
    64'
    64'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Boubacar Kamara
    Dommeren gir Boubacar Kamara (Olympique Marseille) et gult kort.
    64'
    Memphis Depay (Olympique Lyon) avanserer forover på Orange Velodrome. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Rayan Cherki
    Ut: Karl Toko Ekambi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Lyon. Inn kommer Rayan Cherki, mens Karl Toko Ekambi tar plass på benken.
    66'
    69'
    70'
    Andre gule kort til Olympique Lyon
    Lucas Paqueta får sitt andre gule kort og Olympique Lyon må klare seg uten han resten av kampen.
    71'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Mickael Cuisance
    Ut: Saif-Eddine Khaoui
    Olympique Marseille bytter ut Saif-Eddine Khaoui med Mickael Cuisance.
    72'
    Inn: Bruno Guimaraes
    Ut: Houssem Aouar
    Bytte for Olympique Lyon. Bruno Guimaraes kommer inn for Houssem Aouar på Orange Velodrome.
    73'
    Inn: Mattia De Sciglio
    Ut: Maxwel Cornet
    Olympique Lyon gjør sitt tredje bytte. Maxwel Cornet erstattes av Mattia De Sciglio.
    73'
    76'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    77'
    Thiago Mendes
    Dommer Benoit Millot gir Thiago Mendes (Olympique Lyon) et gult kort.
    78'
    Dimitri Payet
    Dommer Benoit Millot viser Dimitri Payet (Olympique Marseille) det gule kortet.
    78'
    Memphis Depay (Olympique Lyon) får et gult kort av dommer Benoit Millot.
    81'
    Alvaro Gonzalez
    Alvaro Gonzalez (Olympique Marseille) mottar sitt første gule kort for dagen på Orange Velodrome.
    81'
    Olympique Lyons Memphis Depay blåses av for offside på Orange Velodrome.
    83'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    86'
    Olympique Marseille angriper og Alvaro Gonzalez får avsluttet. Headingen treffer ikke Olympique Lyon-målet.