I Marseille slår Jordan Veretout en corner fra venstre.
    Cengiz Ünder (Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    Alexis Sanchez (Marseille) kommer seg fri på Orange Velodrome, men avslutningen går utenfor.
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    24'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    24'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Marseille.
    25'
    26'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    29'
    33'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jordan Veretout (Marseille) vrir seg av smerte i gresset.
    35'
    36'
    Jordan Veretout ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Marseille.
    36'
    Johann Lepenant
    Johann Lepenant (Olympique Lyon) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    37'
    39'
    Cengiz Ünder (Marseille) slår en corner fra høyre side på Orange Velodrome.
    42'
    Mål for Olympique Marseille!
    Olympique Marseille 1 - 0 Olympique Lyon
    Mål: Samuel Gigot
    Målgivende: Jordan Veretout
    Samuel Gigot header ballen i mål og Marseille leder dermed 1-0. Flott spill fra Jordan Veretout før målet.
    43'
    Francois Letexier tildeler Marseille en corner. Jordan Veretout sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Frisparket tildelt Olympique Lyon er farlig nær Marseilles målområde.
    45'+1
    Maxence Caqueret
    Olympique Lyon fosser forover og Maxence Caqueret fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+2
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Francois Letexier tildeler Olympique Lyon en corner. Maxence Caqueret sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+3
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Karl Toko Ekambi
    Ut: Moussa Dembele
    Moussa Dembele (Olympique Lyon) erstattes av Karl Toko Ekambi.
    46'
    Inn: Jeff Reine-Adelaide
    Ut: Houssem Aouar
    Olympique Lyon gjør sitt andre bytte. Houssem Aouar erstattes av Jeff Reine-Adelaide.
    46'
    48'
    Jordan Veretout vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    50'
    Marseille slipper å klare seg uten Jordan Veretout som kommer tilbake på banen igjen.
    52'
    Samuel Gigot (Marseille) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Orange Velodrome.
    54'
    Dommer Francois Letexier venter med å sette i gang spillet fordi Jordan Veretout ligger nede.
    54'
    Jordan Veretout er tilbake i kampen igjen.
    56'
    Jordan Veretout er på beina igjen og fortsetter kampen.
    56'
    Samuel Gigot ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    59'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Sead Kolasinac
    Ut: Samuel Gigot
    Samuel Gigot (Marseille) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Sead Kolasinac.
    61'
    Inn: Matteo Guendouzi
    Ut: Cengiz Ünder
    Marseille bytter ut Cengiz Ünder med Matteo Guendouzi.
    61'
    Karl Toko Ekambi
    Målsjanse til Olympique Lyon! Karl Toko Ekambi treffer mål, men keeper redder.
    63'
    63'
    Frispark til Marseille på halvdelen til Olympique Lyon.
    66'
    67'
    68'
    Inn: Sinaly Diomande
    Ut: Jerome Boateng
    Bytte for Olympique Lyon. Sinaly Diomande kommer inn for Jerome Boateng på Orange Velodrome.
    69'
    En av Marseilles spillere blir avblåst for offside på Orange Velodrome.
    70'
    72'
    Jordan Veretout (Marseille) løfter inn en corner fra venstre på Orange Velodrome.
    74'
    Jeff Reine-Adelaide
    Målsjanse på Orange Velodrome! Jeff Reine-Adelaide fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    76'
    76'
    Inn: Rayan Cherki
    Ut: Johann Lepenant
    Olympique Lyon bytter ut Johann Lepenant med Rayan Cherki. Dette er det fjerde byttet som Laurent Blanc gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Tete
    Ut: Maxence Caqueret
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Lyon. Inn kommer Tete, mens Maxence Caqueret tar plass på benken.
    77'
    78'
    Frispark Olympique Lyon.
    80'
    I Marseille slår Rayan Cherki en corner fra høyre.
    81'
    Sinaly Diomande
    Jeff Reine-Adelaide (Olympique Lyon) header utenfor.
    81'
    Spillet på Orange Velodrome er stoppet midlertidig fordi Jordan Veretout ligger nede.
    84'
    Inn: Dimitri Payet
    Ut: Jordan Veretout
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Marseille. Inn kommer Dimitri Payet, mens Jordan Veretout tar plass på benken.
    85'
    Olympique Lyon angriper og Jeff Reine-Adelaide får avsluttet. Headingen treffer ikke Marseille-målet.
    87'
    I Marseille slår Rayan Cherki en corner fra venstre.
    88'
    Matteo Guendouzi
    Matteo Guendouzi (Marseille) avanserer forover på Orange Velodrome. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    89'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    89'
    Alexandre Lacazette
    Alexandre Lacazette (Olympique Lyon) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    89'
    89'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Tete
    Tete (Olympique Lyon) pådrar seg et gult kort.
    90'
    90'
    Inn: Souleymane Toure
    Ut: Nuno Tavares
    Marseille gjør sitt fjerde bytte. Nuno Tavares erstattes av Souleymane Toure.
    90'
    Inn: Gerson
    Ut: Alexis Sanchez
    Alexis Sanchez (Marseille) erstattes av Gerson.
    90'+1
    90'+1
    Rayan Cherki
    Olympique Lyon angriper i Marseille. Rayan Cherki fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    Souleymane Toure ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    90'+4
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra venstre på Orange Velodrome.
    90'+5
    Nicolas Tagliafico
    I Marseille header Alexandre Lacazette (Olympique Lyon) mot mål, men ballen går utenfor.